Masu
UFC Middleweight
Janusz forumowyTo nie janusz a konkretny gość bardzo, ale odpada jutro więc wpadam sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Janusz forumowyTo nie janusz a konkretny gość bardzo, ale odpada jutro więc wpadam sam.
W tym sensie to jak najbardziej, nawet nie wie, że cohones istnieje :DJanusz forumowy
To są tacy ludzie ?W tym sensie to jak najbardziej, nawet nie wie, że cohones istnieje :D
W tym sensie to jak najbardziej, nawet nie wie, że cohones istnieje :D
Nie, wszystko pozostałe to iluzjaA istnieje cokolwiek poza cohones?

Wersja budżetowa więc git jak dla mnie :DPanowie, opłaca się na takie okazyjne sparingi takie rękawice kupować, czy jak prawdziwi gladiatorzy nakurwiacie się na gołe pięści ?
http://www.decathlon.pl/rkawice-do-boksu-fkt180-id_8313161.html
No ja na początku nie zwróciłem uwagi, ale moja towarzyszka kontrolowala sytuację i nie dało się nie zauważyćŁażą za mnąMusze przyznać, że dzisiaj wysypało multum apetycznych dziewczyn :D

@Orest _muscle oraz Gimli , wczoraj na BJJ zacząłem się pojedynkować z drążkiem, bo mamy wstawiony na nowej salce, taki mniej więcej:
![]()
No i dzisiaj czuję się jak jebany inwalida, boli mnie wszystko w okolicach barków, czyli jest dobrze, chcę tego robić więcej. Macie jakieś plany/serie ćwiczeń na drążkach? Jakieś protipy, coby sobie krzywdy nie zrobić? Coachował mi młodziak ze streetworkoutu, ale on rzadko wpada, a chciałbym jakoś to usystematyzować, może też na SW trochę pouczęszczam, ale najpierw musze dojść do jakiejkolwiek sensownej formy, na moim zadupiu sekcja SW to takie rzeźniki, że bardziej doświadczeni rzygają w czasie treningów. Będę wdzięczny za pomoc, coś trzeba robić, bo ulewam się fchuj.
EDIT: W ramach rewanżu mogę wpaść kiedyś i nauczyć Wam michifuckera prawdziwego, cygańskiego żużitsu na fajt klabie![]()
@Orest@Orest _muscle oraz Gimli , wczoraj na BJJ zacząłem się pojedynkować z drążkiem, bo mamy wstawiony na nowej salce, taki mniej więcej:
![]()
No i dzisiaj czuję się jak jebany inwalida, boli mnie wszystko w okolicach barków, czyli jest dobrze, chcę tego robić więcej. Macie jakieś plany/serie ćwiczeń na drążkach? Jakieś protipy, coby sobie krzywdy nie zrobić? Coachował mi młodziak ze streetworkoutu, ale on rzadko wpada, a chciałbym jakoś to usystematyzować, może też na SW trochę pouczęszczam, ale najpierw musze dojść do jakiejkolwiek sensownej formy, na moim zadupiu sekcja SW to takie rzeźniki, że bardziej doświadczeni rzygają w czasie treningów. Będę wdzięczny za pomoc, coś trzeba robić, bo ulewam się fchuj.
EDIT: W ramach rewanżu mogę wpaść kiedyś i nauczyć Wam michifuckera prawdziwego, cygańskiego żużitsu na fajt klabie![]()
Rozpiszę Ci jak wrócę z kina:)@Orest _muscle oraz Gimli , wczoraj na BJJ zacząłem się pojedynkować z drążkiem, bo mamy wstawiony na nowej salce, taki mniej więcej:
![]()
Będziesz? Bo telefonu do ciebie nie mamy a w maku siedzimyTo platinum 12?
Przebijam Stunerem 96Dzisiaj sie dowiedziałem ze Vicek jest 93...
Dzisiaj sie dowiedziałem ze Vicek jest 93...
Ta, ale Stunner nie wygląda jak mój bliźniak ;)Przebijam Stunerem 96
Nie wyglądasz na arabskiego terrorystę, tylko na statystę z Władcy Pierścieni.Ta, ale Stunner nie wygląda jak mój bliźniak ;)