Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja też. Kiedyś na ulicy zrobiłem latającego żyda bo on chciał lowkinga i ja też. Piękne salto wykurwiłNo ta, ale na Wewiura by starczyło, proszę cię.Już miałem doświadczenia z typami co nie przyjęli w życiu ani jednego lowkinga.

To co panowie-11?
View attachment 4877
Myślę, czy na 13:51 bym zdążył, czy może późniejszy wziąć
Jest jeden co przyjeżdża bezpośredni w cenie, ale o 23 dopiero w wawie. Nim bym doszedł, a wcześniejsze po tych co podałem to te drogieTrochę późniejszy se możesz wziąć, do 23masz czas
Ja bym bral dojazd na 23. Ale ja jestem leniwyJest jeden co przyjeżdża bezpośredni w cenie, ale o 23 dopiero w wawie. Nim bym doszedł, a wcześniejsze po tych co podałem to te drogie
Chyba ten o 15 wezmę.Ja bym bral dojazd na 23. Ale ja jestem leniwy
No nie wiem, mam 15:25 pociąg, wrócić do akademika, wziąć jakieś rzeczy.@michi972 12 ok?
Zawieziemy cię do akademikaNo nie wiem, mam 15:25 pociąg, wrócić do akademika, wziąć jakieś rzeczy.
A do której zamierzamy w swd być?Zawieziemy cię do akademika
Dopasujemy sie, max 1,5 hA do której zamierzamy w swd być?
A to iziDopasujemy sie, max 1,5 h
W SWD nieTo na 12 też się piszę. Wie ktoś czy otwarte jest jakies platinium dzisiaj?
Szlak, Mogilska i któreś na Zakopiance. Wszystkie do 18. Ja pewnie na 16 wpadnę poudawać ze cos robięTo na 12 też się piszę. Wie ktoś czy otwarte jest jakies platinium dzisiaj?
DokładnieTo platinum 12?
Oby tyle było za tydzień

Łatwiej na 8 ranoKurwie. Nikt w niedzielę po 19?
Oby tyle było za tydzień![]()

10 a może i @oresta się wyciągnieTo jesze jak ty dojdziesz i Wiewiór to 9 będzie. Cała sekcja kurwa![]()
To nie janusz a konkretny gość bardzo, ale odpada jutro więc wpadam sam.