Masu
UFC Middleweight
Śliczna, nieśmiała, genialne nogi. Dasz rade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Śliczna, nieśmiała, genialne nogi. Dasz rade
Przecież wiemy jak wygląda Michi,nie musisz opisywać.Śliczna, nieśmiała, genialne nogi.
nie mam czasuŚliczna, nieśmiała, genialne nogi. Dasz rade
Są ludzie którzy nie mieli tej przyjemnościPrzecież wiemy jak wygląda Michi,nie musisz opisywać.
Ty kurwa serio masz Cohones?!nie mam czasu
Mam, ale czasu nie mamTy kurwa serio masz Cohones?!

Na to facet zawsze powinien mieć czasMam, ale czasu nie mam![]()

Mnie nie jest tak łatwo do swojego CV wpisaćNa to facet zawsze powinien mieć czas
Nawet się studiami nie wykręcaj... tylko moja archeologia była mniej poważnym pomysłem![]()

Oszczędziłem nam obu kompromitacjiOde mnie dostałeś maila i miałeś podesłać jakąś historyjkę na komiks. Z tego też się nie wywiazales, a co dopiero zakład o flaszkę.
(mail do Zaboora poszedł, ale ciiii)Dlatego #teamKK.Oszczędziłem nam obu kompromitacji(mail do Zaboora poszedł, ale ciiii)
Trzeba rozchodzićKurrrrrwa spać nie mogę przez kolano.
Ja nie mogę spać przez co innego. Jebane korporacyjne integracjeKurrrrrwa spać nie mogę przez kolano.

Za późno, po zimnym okladzie a potem masci już spuchło. Ależ się wkurwie jak coś poszło, po tylu latachTrzeba rozchodzić
Czyli w sobote odpadasz?Za późno, po zimnym okladzie a potem masci już spuchło. Ależ się wkurwie jak coś poszło, po tylu latach
Ja może będę, która godzina?Czyli kto ma byc w sobote?
Fajnie jest jak jest sa 4 przynajmniej osoby
Jadę, ale gala o 23Na zlot nie jedziesz ?
Zwolnij. Narazie mam problem z wyprostem kolana-pojdzie dzisiaj kilka okladów+cały dzień w domu. Odpadne tylko jeśli uznam, że powinienem leżeć. Choć nie wierzę, że dam radę zrobić kick boxing. Najwyżej cos pokombinuje.Czyli w sobote odpadasz?
12 chyba dałoby radę, aczkolwiek wcześniejsza mile widzianaZwolnij. Narazie mam problem z wyprostem kolana-pojdzie dzisiaj kilka okladów+cały dzień w domu. Odpadne tylko jeśli uznam, że powinienem leżeć. Choć nie wierzę, że dam radę zrobić kick boxing. Najwyżej cos pokombinuje.
W ogóle można przemyśleć wcześniejszą godzinę bo @michi972 chciał zaliczyć Fajt Klub i Warszawe
Mi się śniło dziś, że przegapiłem 2 ostatnie walki z UFC 205.Wewiur mi spodenki zajebał i biegał z nimi, miał zadziwjające cardio, ale jak go dorwałem to mu tak nogę skopałem, że kurwa hehehehehehehWiewióra weźcie![]()
Ty byś nogę skopałMi się śniło dziś, że przegapiłem 2 ostatnie walki z UFC 205.Wewiur mi spodenki zajebał i biegał z nimi, miał zadziwjające cardio, ale jak go dorwałem to mu tak nogę skopałem, że kurwa heheheheheheh

Jemu?Kiedyś skopałem, z resztą jakbym na 100% sadził.Ty byś nogę skopał![]()
Nad lowkingami jeszcze trzeba popracować.Jemu?Kiedyś skopałem, z resztą jakbym na 100% sadził.
No ta, ale na Wewiura by starczyło, proszę cię.Już miałem doświadczenia z typami co nie przyjęli w życiu ani jednego lowkinga.Nad lowkingami jeszcze trzeba popracować.