Kraków Cohones Fajt Klub

Przybiłbym zakład o jakąś flaszkę że nie, ale zaraz wpadnie @MuraS i przypomni komu ile flaszek wiszę :boystop:
Ode mnie dostałeś maila i miałeś podesłać jakąś historyjkę na komiks. Z tego też się nie wywiazales, a co dopiero zakład o flaszkę.

Czyli w sobote odpadasz?
Zwolnij. Narazie mam problem z wyprostem kolana-pojdzie dzisiaj kilka okladów+cały dzień w domu. Odpadne tylko jeśli uznam, że powinienem leżeć. Choć nie wierzę, że dam radę zrobić kick boxing. Najwyżej cos pokombinuje.

W ogóle można przemyśleć wcześniejszą godzinę bo @michi972 chciał zaliczyć Fajt Klub i Warszawe

Zwolnij. Narazie mam problem z wyprostem kolana-pojdzie dzisiaj kilka okladów+cały dzień w domu. Odpadne tylko jeśli uznam, że powinienem leżeć. Choć nie wierzę, że dam radę zrobić kick boxing. Najwyżej cos pokombinuje.

W ogóle można przemyśleć wcześniejszą godzinę bo @michi972 chciał zaliczyć Fajt Klub i Warszawe
12 chyba dałoby radę, aczkolwiek wcześniejsza mile widziana

Mi się śniło dziś, że przegapiłem 2 ostatnie walki z UFC 205.Wewiur mi spodenki zajebał i biegał z nimi, miał zadziwjające cardio, ale jak go dorwałem to mu tak nogę skopałem, że kurwa heheheheheheh
Ty byś nogę skopał :śmiech:

Back