Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aaa, kurna zmęczony jestem kolokwium, trening itd..Miczi mordo zgrywam się, wyluzuj.
Nie, nawet nie wiem kiedy. Moze jak próbował obalić kilka razy. Ale dostał kolano w jajko i odpuscil
Tak sobie w klincz poszłem, a tu Overeem Cro Cop 2.Dla żartów schodziłem, ale pull guard na serio zrobiłem, nie chciał xDNie, nawet nie wiem kiedy. Moze jak próbował obalić kilka razy. Ale dostał kolano w jajko i odpuscil
Co kurwa zrobiłeś???Tak sobie w klincz poszłem, a tu Overeem Cro Cop 2.Dla żartów schodziłem, ale pull guard na serio zrobiłem, nie chciał xD
Tydzień bana za każde poszłem i się nauczyposzłem
@Masu Gimli, paskudo, nie kop mego syna po jajach. Chciałbym doczekać wnuków, bo @Wewiur coś się nie bierze do dzieła, tylko dyskutuje o wyższości hiszpańskich gier salonowych nad francuską burleską :)Tak sobie w klincz poszłem, a tu Overeem Cro Cop 2.Dla żartów schodziłem, ale pull guard na serio zrobiłem, nie chciał xD
dyskutuje o wyższości hiszpańskich gier salonowych nad francuską burleską :)

Czyli jednak wytrawny prowokator.Jak dziś poprawnie napisałem, to każdy miał w dupie :(
Nie prowokator, po prostu chciałem pokazać, że czasem dobrze napiszę.Czyli jednak wytrawny prowokator.
Jako biedny studenciak to moge zaoferować tylko 1906 200ml pieprzowąoj miczi miczi
za kazde przyszlem do soboty stawiasz flache wild turkey

Aaa to szapo ba kurwa.Nie prowokator, po prostu chciałem pokazać, że czasem dobrze napiszę.
szapo ba?Aaa to szapo ba kurwa.
Gówno 1-1szapo ba?
jak to nie tak się gra typieGówno 1-1
Mamy Cię chwalić za opanowanie (w niewielkim stopniu zresztą) umiejętności na poziomie podcierania dupy?Nie prowokator, po prostu chciałem pokazać, że czasem dobrze napiszę.
Jak nie tak, to srak.jak to nie tak się gra typie
w sumie to nie, ale po 22 byście przestali zwracać uwagę, mam wtedy tryb półprzytomny przeważnieMamy Cię chwalić za opanowanie (w niewielkim stopniu zresztą) umiejętności na poziomie podcierania dupy?
No właśnie Miczi, ogarnij się, a będą z Ciebie ludzie.w sumie to nie
wspak kurwa 2-2Jak nie tak, to srak.
2-1
ale po 22 byście przestali zwracać uwagę