Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale na fotce widzę, e jakiś ściągacz masz? Coto ? Pomaga?

11 lat temu byłbym w Twojej nabojce, ale zgody już nie ma :DMam nosić to noszę, ale sens ma chyba tylko poza siłownią-daje odpocząć mięśniom, żeby się zregenerowały. Na siłce mam po prostu nadzieje, że uchroni mnie przed zbyt gwałtownym ruchem.
@maras @Comber @Orest Żydzi
@MMAkłowicz Gumior
@Masu Pies
Chyba muszę werbunek przeprowadzić bo się proporcje niekorzystne ujawniły![]()
Mam nosić to noszę, ale sens ma chyba tylko poza siłownią-daje odpocząć mięśniom, żeby się zregenerowały.
Kup permen king, nie będziesz musiał używać rąk do podnoszenia kołdry ;)Tak pytam z ciekawości, bo ostatnio odezwał się łokieć jak machałem 20- tkami bez rozgrzewki i teraz jak kołdrę w wyrze unosze, to boli i to od 2 tygodni gdzieś i nie przechodzi.
Ale to masz cos ze stawem, czy mięśniem? Tak pytam z ciekawości, bo ostatnio odezwał się łokieć jak machałem 20- tkami bez rozgrzewki i teraz jak kołdrę w wyrze unosze, to boli i to od 2 tygodni gdzieś i nie przechodzi. Także nawet o ćwiczeniach w chcacie mogę póki co zapomnieć. Do NFZ to na marzec dopiero ortopeda i chyba będe musiał zaoszczędzone na żarciu (@MuraS) kase wydać na prywaciarza
JA nie wiem jak ty wyglądasz-mówię, że mi już nikt się nie dziwi, że grałem. A jak byłem w najlepszej formie na skrzydle to nie dowierzali. Zaczynali rozumieć dopiero podczas zderzeń na piłce, czy bardziej hardkorowo na koszu grupy K-1 jak się stukilowe czarne pasy od przecinaka odbijały. Za to ten sport kochałem: robi z ciebie jebanego Hulka jak biegniesz, niezależnie od tego czy ważysz 65 czy 130 kg.@Masu teraz juz nie gram a i na skrzydlo za gruby :D
Chudo wyglądasz, normalnie masywniej bykuAktualna forma :D
Nie wiem, może, muszę zbadać BF, ale mam wrażenie, że zszedłem już do 15%.Chudo wyglądasz, normalnie masywniej byku
Chodzi mi o fotki-na żywo wyglądasz masywniej po prostu. Zwłaszcza w stosunku do prawego zdjęcia. Nie tak męsko jak ja, ale jednakNie wiem, może, muszę zbadać BF, ale mam wrażenie, że zszedłem już do 15%.

Masywniej w sensie grubiej, czy że w sensie, że wizualnie jestem większy byk niż na fotach?Chodzi mi o fotki-na żywo wyglądasz masywniej po prostu. Zwłaszcza w stosunku do prawego zdjęcia. Nie tak męsko jak ja, ale jednak![]()
MAsywniej=więcej mięsa, tłuszczu to już ci nie widaćMasywniej w sensie grubiej, czy że w sensie, że wizualnie jestem większy byk niż na fotach?
MAsywniej=więcej mięsa, tłuszczu to już ci nie widać
miło słyszeć takie rzeczy.Tyś mojego instagrama nie widzialZdjęcia wyszczuplają.
Jestem pewien, że Oresta kobieta wygląda lepiej. A moje to jakiś topielec po tygodniu z rzeki wyłowiony, na tym zdjęciuTą Oresta, brałby i tak![]()
Jak teraz ćwiczysz, to nie masz problemu ze szkłami kontaktowymi?Ja to niby ten w okularkach :D? Dobre

Jak teraz ćwiczysz, to nie masz problemu ze szkłami kontaktowymi?

Chcesz w końcu trafić Micziego?@Orest mamy plany na czwartek?
Bo jak nie to chce sobie ekipke zwerbować na 20 i zrobić kickbokserską szybkościówkę.

Trafiłem dwa razy w szczękę...ale nie wiem czy nie kontrolował bo na koniec rękawicyChcesz w końcu trafić Micziego?![]()