Kraków Cohones Fajt Klub

Mam nosić to noszę, ale sens ma chyba tylko poza siłownią-daje odpocząć mięśniom, żeby się zregenerowały.

Ale to masz cos ze stawem, czy mięśniem? Tak pytam z ciekawości, bo ostatnio odezwał się łokieć jak machałem 20- tkami bez rozgrzewki i teraz jak kołdrę w wyrze unosze, to boli i to od 2 tygodni gdzieś i nie przechodzi. Także nawet o ćwiczeniach w chcacie mogę póki co zapomnieć. Do NFZ to na marzec dopiero ortopeda i chyba będe musiał zaoszczędzone na żarciu (@MuraS) kase wydać na prywaciarza

Półtora roku temu przed kontuzjami i założeniem konta na Cohones.Jak coś to "10" ma średnicę 5cm - odległość 25m.
cLGWfU3.jpg

ZSAG68L.jpg

Ale to masz cos ze stawem, czy mięśniem? Tak pytam z ciekawości, bo ostatnio odezwał się łokieć jak machałem 20- tkami bez rozgrzewki i teraz jak kołdrę w wyrze unosze, to boli i to od 2 tygodni gdzieś i nie przechodzi. Także nawet o ćwiczeniach w chcacie mogę póki co zapomnieć. Do NFZ to na marzec dopiero ortopeda i chyba będe musiał zaoszczędzone na żarciu (@MuraS) kase wydać na prywaciarza

Mięsień mi po łokciu z boku szoruje-jakies zapalenie. Mam kilka razy dziennie robić okłady z lodu a potem np altaziaja grubo posmarować, zawinąć w folię i coś ciepłego, żeby się dobrze wchłonęła.

@Charles Bronson teraz już nikt nie wątpi ;)

@MMAkłowicz kurwiu kiedy ty wpadasz?

@Masu teraz juz nie gram a i na skrzydlo za gruby :D
JA nie wiem jak ty wyglądasz-mówię, że mi już nikt się nie dziwi, że grałem. A jak byłem w najlepszej formie na skrzydle to nie dowierzali. Zaczynali rozumieć dopiero podczas zderzeń na piłce, czy bardziej hardkorowo na koszu grupy K-1 jak się stukilowe czarne pasy od przecinaka odbijały. Za to ten sport kochałem: robi z ciebie jebanego Hulka jak biegniesz, niezależnie od tego czy ważysz 65 czy 130 kg.

Chodzi mi o fotki-na żywo wyglądasz masywniej po prostu. Zwłaszcza w stosunku do prawego zdjęcia. Nie tak męsko jak ja, ale jednak :werdum:
Masywniej w sensie grubiej, czy że w sensie, że wizualnie jestem większy byk niż na fotach?

@Orest mamy plany na czwartek?

Bo jak nie to chce sobie ekipke zwerbować na 20 i zrobić kickbokserską szybkościówkę.

Back