Masta
Vale Tudo Championship
Ja jebie. Walkower.wspak kurwa 2-2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja jebie. Walkower.wspak kurwa 2-2
Not bad, not bad at all!@michi972 jak moje obrotówki?
Jeszcze tylko praca nog i boks ;(Not bad, not bad at all!
Jeszcze tylko kopnięcia, szybkość w moim przypadkuJeszcze tylko praca nog i boks ;(
Z tym mogę pomoc.Jeszcze tylko kopnięcia, szybkość w moim przypadku
No to git, jeszcze typa od tarcz poszukaj, raz-dwa w tygodniu .Najlepiej łapy z nogami, ale same łapy też będą świetne.Jakby co się kołcza spytam, jak nic nie pyknie.Z tym mogę pomoc.
Ty masz multisporta? Bo w Gym Parku pewnie będzie najłatwiej kogoś znaleźć. Min sedziego z walki Tymka ;)No to git, jeszcze typa od tarcz poszukaj, raz-dwa w tygodniu .Najlepiej łapy z nogami, ale same łapy też będą świetne.Jakby co się kołcza spytam, jak nic nie pyknie.
Niestety kurwa nieTy masz multisporta? Bo w Gym Parku pewnie będzie najłatwiej kogoś znaleźć. Min sedziego z walki Tymka ;)
Czasem w Olsztynie jestem, ale na ogół w KRK@Masu pytanie do ciebie. Zbieracie się regularnie co tydzień? Bo jest duża szansa że bym wpadł za tydzień do Krk i bym chciał poćwiczyć z favelą.
Moje kilogramy wypróbowałyby legendarny parter Misziego
Hendo vs CroCop.Czasem w Olsztynie jestem, ale na ogół w KRK

Kurna, co ja Conor, że wszyscy chcą ze mną walczyćHendo vs CroCop.
Spadną HBomby Michałku
Zawsze chciałem popełnić jakieś kreatywne samobójstwo
?Hype rośnieKurna, co ja Conor, że wszyscy chcą ze mną walczyć?

Nie narzekaj, kobiety same pchają ci sie do parteruKurna, co ja Conor, że wszyscy chcą ze mną walczyć?
AAAA TOO MUCH POWERHype rośnie![]()

Gdzie?!Szkoda, że nie pewna konkretnaNie narzekaj, kobiety same pchają ci sie fo parteru

Michi jest tak ogarnięty że nie zauważyłby nawet, gdyby kobieta sama wchodziła mu do łóżkaNie narzekaj, kobiety same pchają ci sie do parteru

Michi jest tak ogarnięty że nie zauważyłby nawet, gdyby kobieta sama wchodziła mu do łóżka![]()

Rok z Favelą i będzie sie woził jak Rudy.Michi jest tak ogarnięty że nie zauważyłby nawet, gdyby kobieta sama wchodziła mu do łóżka![]()
Ja swoje studia miło wspominam - co się naruchałem to moje. Szkoda tylko że strasznie sztywne babki na archeologii byłytylko te cholerne studia![]()

Plan na najbliższe 2 miesiące zbajerować blondynkę z recepcji. Potem większe wyzwaniatylko te cholerne studia![]()
Ja swoje studia miło wspominam - co się naruchałem to moje. Szkoda tylko że strasznie sztywne babki na archeologii były![]()
Z recepcji?Cooo?Nie ma czasu, hype train nie może się wykoleić!Plan na najbliższe 2 miesiące zbajerować blondynkę z recepcji. Potem większe wyzwania
pokażeZ recepcji?Cooo?Nie ma czasu, hype train nie może się wykoleić!
?pokaże
Macie pecha, prędzej Baju przestanie kibicować Conorowi niż zbanują mnie za moje poczucie humoru
:D