Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spoko, mr Ewelina Pytel się tym zajmie... @michi972Składnia vs miczi
Pani Pytel nad składnią popracuje, SWD i Fajt Klub nad MMA, będzie Inteligent KillerSpoko, mr Ewelina Pytel się tym zajmie... @michi972
Spoko, mr Ewelina Pytel się tym zajmie... @michi972
A nad historią Włoch prof. Polek? (dobry ziomek @maras ?)Pani Pytel nad składnią popracuje, SWD i Fajt Klub nad MMA, będzie Inteligentn Killer
uUUUuu najs.
Kurna, człowieku weź od niego jakieś notatki/pytania bo wynotować nic nie idzie, a potem jak to zdać...A nad historią Włoch prof. Polek? (dobry ziomek @maras ?)
Dance for me MicziKurna, człowieku weź od niego jakieś notatki/pytania bo wynotować nic nie idzie, a potem jak to zdać...

Dafuq?Dance for me Miczi![]()
Część zawsze nie zdaje. Zwykle ta część, która nie wie po co poszedła na studia.Kurna, człowieku weź od niego jakieś notatki/pytania bo wynotować nic nie idzie, a potem jak to zdać...
Kto Ci powiedział, że ja nie wiem?Część zawsze nie zdaje. Zwykle ta część, która nie wie po co poszedła na studia.
Źle Adrian...Dance for me Miczi![]()

Taniec w ringu mogę zatańczyć razem z kimś z fajt klubu.Dance for me Miczi![]()
Wracaj do garów parówo!Źle Adrian...
W tej sytuacji powinieneś napisać "Beg me"
TRochę jakby późno koksieŻadnych chętnych na wieczorny, niedzielny wycisk i analizę UFC 205 ?
Chujnia. Ja robię teraz treningi ok 21 albo 9 gdy mam wolne. Jakby ktoś chciał to dawać znac, bo jak nie to porobie w poniedziałek rano.TRochę jakby późno koksie
Niedziela i sobota rano wchodzą w grę, ale tak późno to ja już wino spożywam :)Żadnych chętnych na wieczorny, niedzielny wycisk i analizę UFC 205 ?
Jezuu jaką czuje zazdrośc jak czytam ile Wy macie czasu na treningi. A już trening w tygodniu rano? Ja pierdole lata nie miałem tak czasuDziękuję. Mój ulubiony aktor filmow akcji obok Neesona :D
Ps. Właśnie wróciłem z treningu gnoje![]()

Szczerze - jak nie pracujesz na dwa etaty i nie masz sam na wychowaniu trójki dzieci to wszystko idzie ogarnąć. Gdy pracowałem i studiowałem zaocznie (czyli codziennie do roboty, wieczorami b. często nauka + robienie projektów na zaliczenie, w prawie każdy weekend zjazd) dużo łatwiej było mi się zmobilizować do regularnego biegania niż teraz, bo wiedziałem, że jeżeli nie wykorzystam wolnej godzinki to nie będzie okazji. Natomiast od skończenia studiów, gdy czasu wolnego mam dużo więcej znacznie ciężej jest wziąć dupę w troki.... Wystarczy sobie przemyśleć ile czasu człowiek traci na pierdoły, typu przeglądanie głupot w necie czy oglądanie badziewia w TV.Jezuu jaką czuje zazdrośc jak czytam ile Wy macie czasu na treningi. A już trening w tygodniu rano? Ja pierdole lata nie miałem tak czasu![]()

Przecież każdy pracuje itd. Czas jest zawsze tylko trzeba umieć go znaleźć-zamiast wieczorem serialu siłka, zamiast snu rano w niedziele siłka. EasyJezuu jaką czuje zazdrośc jak czytam ile Wy macie czasu na treningi. A już trening w tygodniu rano? Ja pierdole lata nie miałem tak czasu![]()
Dziś w planach poręcze + dojazd drabinkami tlenowymi na kettlachOrest chyba z 1,5 roku ćwiczył w domu i forme zrobił. Drążek, uchwyty do pompek, może TRX czy kettel i jedziesz.@Masu @Betonowy Krzychu Wychodze do pracy o 6 rano, wracam około 18:30. Potem zawsze chce spędzic czas z córą bo to dla mnie priorytet żeby przynajmniej wiczorem z nią się pobawić. Jak córa idzie spać to jest 21 i wtedy staram się iść na siłownie ale szczerze to po 15h na nogach nie zawsze mam siłe. Sobota i niedziele jak tylko nic nie wypadnie to po śniadaniu ide na siłownie. Dochodzi jeszcze sprawa leków, przez które jestem w bardziej zmęczony niż przeciętny człowiek po całym dniu pracy. Chuj tam w sumie, nie będę narzekać jak baba, ile się da to staram się ćwiczyć, zazwyczaj te 3-4 razy w tygodniu sie udajeDziś w planach poręcze + dojazd drabinkami tlenowymi na kettlach
Dokładnie, mam prace na pełny etat, żonę, małe dziecko, a i tak zawsze znajdę trochę czasu, żeby poćwiczyć. Kiedyś również miałem wymówkę, że żona, dziecko, że praca i nie mam czasu. To jest tylko wymówka.
Jedyny sprzet jaki mam w domu to porecze do pompek za 10zł, podrobe TRXa za 120zł z decathlonu, sprężyny za 30zł, drążek. Na tym zrobiłem całkiem przyzwoitą formę nie wychodząc z domu.Też miałem takie wymowki, największy wstyd, ze to sie przed samym sobą ma te wymowki. W domu również można ćwiczyć, nie trzeba żadnego karnetu na silke i sprzętu.
Jedyny sprzet jaki mam w domu to porecze do pompek za 10zł, podrobe TRXa za 120zł z decathlonu, sprężyny za 30zł, drążek. Na tym zrobiłem całkiem przyzwoitą formę nie wychodząc z domu.