s3pp
Legacy FC Featherweight
Ty ku...jebany. Do HP napierdala gęsinami, pieczonymi ziemniorami i iiny shitem, a tutaj loł karbo. Odchudzać się zachciało

Wiesz, że gronowstaj może wyjebać Cię za to z ekipy?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Wiesz, że gronowstaj może wyjebać Cię za to z ekipy?
Nie zmieniaj tematu. Jeszcze wczoraj byłeś moim mentorem. Po tekście z loł karbo wracam do wódy...Na to liczę :v

E... kaman. Mówiłem - piwko po treningu, a nie wysokie procenty! Kasztelan pszeniczne - budżetowo i smacznie, polecam!Po tekście z loł karbo wracam do wódy...![]()
E... kaman. Mówiłem - piwko po treningu, a nie wysokie procenty! Kasztelan pszeniczne - budżetowo i smacznie, polecam!
Przecież wiem gdzie mieszkasz.Nie dam rady dziś, jestem na wsi
Nie zmieniaj tematu. Jeszcze wczoraj byłeś moim mentorem. Po tekście z loł karbo wracam do wódy...![]()
Jakieś Andersonowe i Mahidowe kopnięcia były.Dziwne rzeczy.@michi972 prawilnie zapierdala stójkę właśnie. Aż chciałem go przedstawić @Jakub Madej jako młodego prospekta ale chyba był za bardzo zestresowany.

Ile sie da. Ja jutro wieczorkiem planuje wpaść, chyba na jakas klasyke crossfit bez obciążenia.W tygodniu też w Platinum napierdalacie ?
Gimli jest lepsze. Michi "Rain Man" cyferki już widzę w UFC to.Ile sie da. Ja jutro wieczorkiem planuje wpaść, chyba na jakas klasyke crossfit bez obciążenia.
@Betonowy Krzychu ten Rain Man mówi o mnie Bader a nie Gimli.
Młody perspektywiczny zawodnik, mający problemy z pewnością siebie rozwijający skrzydła pod opieką rubasznego trenera o fizjonomii krasnoluda - to jest materiał na hit z holyłudu!
Ale ja tylko na worku, zero sparingówZabije

Lebowski Ci nie pasuje?Huh, kurwa?
Panie, wiesz pan teraz to jestpodwójna presja na te kolokwia, bo to o utrzymanie w faweli idzie!Młody perspektywiczny zawodnik, mający problemy z pewnością siebie rozwijający skrzydła pod opieką rubasznego trenera o fizjonomii krasnoluda - to jest materiał na hit z holyłudu!
A na poważnie to nie miejcie tego za złe panowie - zwykła zazdrość przeze mnie przemawia - tak się pięknie w tym Krakowie zorganizowaliście![]()
To jest duet rozpierdol :DTo tylko propozycje, i tak menago @Masu ponegocjuje stawki i aktorów. Pewnie skończy się, że ja dostanę Cezarego Żaka, a Michi Artura Barcisia ;)
Co?Panie, wiesz pan jak ja teraz podwójna presja na te kolokwia
Gówno 1:0
Składnia vs micziGówno 1:0