Kraków Cohones Fajt Klub

Orest @Comber właśnie zjadłem posiłek 0 carb, jajko w koszulce i twarożek z warzywami :bleed: Takie coś żryć w dni nietreningowe + jakieś pieczywo rano na start? Czy Wy jecie jakieś posiłki z węglowodanami w dni, w których nie trenujecie czy jak to w ogóle wygląda?

Ty ku...jebany. Do HP napierdala gęsinami, pieczonymi ziemniorami i iiny shitem, a tutaj loł karbo. Odchudzać się zachciało:nono:
Wiesz, że gronowstaj może wyjebać Cię za to z ekipy?:joe::jon::kis:

E... kaman. Mówiłem - piwko po treningu, a nie wysokie procenty! Kasztelan pszeniczne - budżetowo i smacznie, polecam!

Spokojnie:) Nie mam potrzeby. Zapierdalam dziś na kulanie, póżniej aero. Wieczorkiem jakiś tuna z warzywem i lulu.

Nie zmieniaj tematu. Jeszcze wczoraj byłeś moim mentorem. Po tekście z loł karbo wracam do wódy...:jon:

Nie bój mordy, będzie jeszcze dobra szama wrzucana, tzn. mięcho, bo po prostu staram się obciąć węgle.

Młody perspektywiczny zawodnik, mający problemy z pewnością siebie rozwijający skrzydła pod opieką rubasznego trenera o fizjonomii krasnoluda - to jest materiał na hit z holyłudu!
A na poważnie to nie miejcie tego za złe panowie - zwykła zazdrość przeze mnie przemawia - tak się pięknie w tym Krakowie zorganizowaliście :jon:

Lebowski Ci nie pasuje?

14688807.jpg

Młody perspektywiczny zawodnik, mający problemy z pewnością siebie rozwijający skrzydła pod opieką rubasznego trenera o fizjonomii krasnoluda - to jest materiał na hit z holyłudu!
A na poważnie to nie miejcie tego za złe panowie - zwykła zazdrość przeze mnie przemawia - tak się pięknie w tym Krakowie zorganizowaliście :jon:
Panie, wiesz pan teraz to jestpodwójna presja na te kolokwia, bo to o utrzymanie w faweli idzie!

Back