MysticBęben
UFC Featherweight
Ale @Mateusz Smoter to Ty szanuj!Wstretnie kurwie, zazdroszcze mocno. Z Wro strasznie slaba reprezentacja na forum![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale @Mateusz Smoter to Ty szanuj!Wstretnie kurwie, zazdroszcze mocno. Z Wro strasznie slaba reprezentacja na forum![]()

Ja Was nauczę. Interista pezzo di merda.
Oczywiscie szanuje ale porownaj ile aktywnych osob na cohones jest z Krakowa, Poznania czy Warszawy a ile z WroclawiaAle @Mateusz Smoter to Ty szanuj!![]()

Oprócz Mateusza @cRe i @MegasamoaN najgorzej chyba w trójmieścieWstretnie kurwie, zazdroszcze mocno. Z Wro strasznie slaba reprezentacja na forum![]()
Kuuurwa, jak dużo to trzeba zacząć organizować jakieś wspólne oglądania gal Ufc w jakiś lokalach gdzie mogą Ppv (lub extreme) zapuścić![]()

Favela to favelaProblem w tym że taki lokal był już szukany i takiego nie ma w Krakowie, a przynajmniej nikomu nie udało się znaleźć![]()
Favela to favela
Sygnał telewizyjny moglibyście ukraść i podłączyć do jakiejś unitry u kogoś w domu. Tak robią w Brazylii (ale raczej nie mają telewizorów Unitra).Nie ma lekko
No własnie to jest najgorsze, a przydałby mi sie ktoś albo taka grupa jak w Krk żeby się motywować do treningu. Ciężko w chuj jest się samemu zmotywować to bycia regularnym po bardzo długiej przerwie i kondycji na poziomie -100000. Niestety wiekszość moich znajomych tutaj to leniwe kurwie, które chca tylko imprezowac albo rozleniwieni tatuśkowie obracający się tylko między pracą a domem@Mnichu pelno jest ludzi z wro, tylko sie nie pucuja kurwie i nie chca integrowac

ehh poroblibym z toba, sam nie mam tu w niemcach zadnego kurwia do wspolnych treningowNo własnie to jest najgorsze, a przydałby mi sie ktoś albo taka grupa jak w Krk żeby się motywować do treningu. Ciężko w chuj jest się samemu zmotywować to bycia regularnym po bardzo długiej przerwie i kondycji na poziomie -100000. Niestety wiekszość moich znajomych tutaj to leniwe kurwie, które chca tylko imprezowac albo rozleniwieni tatuśkowie obracający się tylko między pracą a domem![]()
Do motywacji nie trzeba całej grupy. Wystarczy jeden psychopata, inżynier.No własnie to jest najgorsze, a przydałby mi sie ktoś albo taka grupa jak w Krk żeby się motywować do treningu. Ciężko w chuj jest się samemu zmotywować to bycia regularnym po bardzo długiej przerwie i kondycji na poziomie -100000. Niestety wiekszość moich znajomych tutaj to leniwe kurwie, które chca tylko imprezowac albo rozleniwieni tatuśkowie obracający się tylko między pracą a domem![]()
Od mostów najlepiejDo motywacji nie trzeba całej grupy. Wystarczy jeden psychopata, inżynier.
PortówOd mostów najlepiej
Nie no, ci lepiej sytuowani chyba mają, w końcu Brazylia się rozwija.Tak robią w Brazylii (ale raczej nie mają telewizorów Unitra).
W pociągu jestem, nie zdążę.Na 21 trening mam.Kraków: dzisiaj o 17 Plza Platinium - trening typowo street workout
Wpadaj ;)
A na którą wtedy?To mam nadzieję, że sobota aktualna![]()
Godzina przed trzynastą![]()