Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spokojnie Wojtek, nie denerwuj się
ja mam system 2 na 2 i dopiero pioręA Wy jak tam?
Nadal zmieniacie bieliznę na świeżą czy tak jak spanov i karatekix z dumą przestaliście?

Nooo, Włosi pękają ze śmiechuTo na pierwszy aprilis?![]()
Jest wyrok w sporze Pfizer-Polska. Zapłacimy olbrzymią kwotę
Sąd w Brukseli nakazał Polsce wykonanie umowy z Pfizerem i zapłatę ok. 5,6 mld zł za nieodebrane szczepionki przeciw COVID-19 - dowiedział się Rynek Zdrowia. Uznano, że nie ma podstaw do jej unieważnienia ani zmiany.www.rynekzdrowia.pl

To na pierwszy aprilis?![]()
Jest wyrok w sporze Pfizer-Polska. Zapłacimy olbrzymią kwotę
Sąd w Brukseli nakazał Polsce wykonanie umowy z Pfizerem i zapłatę ok. 5,6 mld zł za nieodebrane szczepionki przeciw COVID-19 - dowiedział się Rynek Zdrowia. Uznano, że nie ma podstaw do jej unieważnienia ani zmiany.www.rynekzdrowia.pl
Niech mi ktoś powie, że to nie był największy przekręt w historii.Nooo, Włosi pękają ze śmiechu
#spiseg![]()

Po 10 dawek na łeb zamawiali i nikt tego przekrętu nie sprawdzi, tylko grzecznie zabuli. A typiara, która to ogarniała została po raz kolejny wybrana na przewodniczącą. Żyjemy w najbardziej pojebanych czasach w historii gatunku ludzkiego.Niech mi ktoś powie, że to nie był największy przekręt w historii.
Zaufaj nauce xD
![]()
Pamiętam nawet program na jakimś Polsacie jak reporterka umówiła się na mieście z gościem który oferował szczepionki bo miał mieć dostęp na czarnym rynku 
Ludzie po parę godzin stali na rynkach w kolejkach do namiotów, żeby starczyło. W komunikacji pełne gacie i wstrzymywanie powietrza, bo ktoś kichnął. Cyrk.Najlepsze, że na początku wmawiali ludziom że nie wiadomo czy wystarczy szczepionek dla wszystkich bo dużo chętnych i tym samym nakręcali ludzi jakby to jakiś towar premium byłPamiętam nawet program na jakimś Polsacie jak reporterka umówiła się na mieście z gościem który oferował szczepionki bo miał mieć dostęp na czarnym rynku
![]()