Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

@Siwy25_1
Zdjęcie

Putin zakończył ten eksperyment na ludzkości jak wjechał na Ukrainę, magicznie Plandemia się skończyła, ci którzy się zaszczepili, albo juz zdechli, albo maja przewlekłe powikłania ze zdrowiem, znajoma juz po trzech operacjach, a mówiłem nie szczep się i jeszcze dawki przypominające, ludzie są niesamowi

No i wykurwiście.

Ja 3x się ukłułem. Mam się dobrze. Nigdy na to gówno nie chorowałem.
Grypę albo jakieś inne infekcje górnych dróg oddechowych miałeś pewnie? Sęk w tym, że diagnostyka za pomocą PCR albo tymi gównotestami z apteki to kpina. Mogłeś przejść covida nawet o tym nie wiedząc. Pojawił się katarek, itd... Mogłeś nawet do lekarza nie pójść ignorując takie delikatne objawy. Nie wspominając już o tym, że tzw "autorytety" mówiły o bezobjawowym przechodzeniu covida. Tak więc nie możesz wiedzieć, czy "nigdy na to gówno nie chorowałeś".

Masz się dobrze i tak trzymaj. Szczepienie się tym czymś może jedynie zwiększyć RYZYKO pogorszenia zdrowia, nie ma zależności, że u 100% zaszczepionych odnotowuje się negatywne skutki uboczne lub śmiertelne. Generalnie chodzi o to, że nie ma sensu szczepić się takimi produktami, w stosunku do których ryzyko skutków ubocznych przewyższa ewentualną korzyść (niby łatwiejszy przebieg covid w niektórych grupach wiekowych i zmagających się z innymi chorobami).

Niestety - negatywne skutki poszczepienne mogę się pojawić w późniejszym okresie i to, że jak dotąd "masz się dobrze" nie znaczy jeszcze, że stan ten będzie trwać. Jednak informacja ta raczej do niczego się nie przyda, bo jest już po fakcie, a informacje co do usuwania efektów działania tych substancji po ich wprowadzeniu do organizmu - są chyba raczej niezbyt sankcjonowane naukowo, delikatnie mówiąc, choć spotkałem się w sieci z jakimiś poradami w tym kierunku i stosowaniem jakichś remediów.

Last edited:
Ja 3x się ukłułem
Dane na temat negatywnych skutków poszczepiennych były zaniżane. Jeden z przykładów sprzed tygodnia:

Deborah Conrad PA (asystent lekarza) - zwolniono z obowiązku prawnego dotyczącego zgłoszeń obrażeń po szczepieniu przeciwko COVID-19 do VAERS (amerykański system zgłaszania niepożądanych zdarzeń poszczepiennych). Gdy ujawniła prawdę - wyrzuconą ją z pracy w szpitalu:

Dane na temat negatywnych skutków poszczepiennych były zaniżane. Jeden z przykładów sprzed tygodnia:

Deborah Conrad PA (asystent lekarza) - zwolniono z obowiązku prawnego dotyczącego zgłoszeń obrażeń po szczepieniu przeciwko COVID-19 do VAERS (amerykański system zgłaszania niepożądanych zdarzeń poszczepiennych). Gdy ujawniła prawdę - wyrzuconą ją z pracy w szpitalu:

Ojej

W Korei Południowej przeprowadzono duże badanie obejmujące ponad 8,4 miliona osób, w którym naukowcy sprawdzali, czy po szczepieniu przeciw COVID-19 w ciągu roku częściej pojawiają się nowe przypadki raka w porównaniu z osobami niezaszczepionymi. Wyniki pokazały, że w grupie zaszczepionych odnotowano wyższe ryzyko wystąpienia kilku typów nowotworów – między innymi raka tarczycy, żołądka, płuca i prostaty. Ryzyko wzrastało od około 30 do nawet 70 procent w zależności od rodzaju raka. Zaobserwowano też, że różne typy szczepionek – mRNA, wektorowe czy mieszane – dawały nieco inne wyniki.
/Skrót art przez AI/

Back