Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Grypę albo jakieś inne infekcje górnych dróg oddechowych miałeś pewnie? Sęk w tym, że diagnostyka za pomocą PCR albo tymi gównotestami z apteki to kpina. Mogłeś przejść covida nawet o tym nie wiedząc. Pojawił się katarek, itd... Mogłeś nawet do lekarza nie pójść ignorując takie delikatne objawy. Nie wspominając już o tym, że tzw "autorytety" mówiły o bezobjawowym przechodzeniu covida. Tak więc nie możesz wiedzieć, czy "nigdy na to gówno nie chorowałeś".No i wykurwiście.
Ja 3x się ukłułem. Mam się dobrze. Nigdy na to gówno nie chorowałem.
Dane na temat negatywnych skutków poszczepiennych były zaniżane. Jeden z przykładów sprzed tygodnia:Ja 3x się ukłułem
Dane na temat negatywnych skutków poszczepiennych były zaniżane. Jeden z przykładów sprzed tygodnia:
Deborah Conrad PA (asystent lekarza) - zwolniono z obowiązku prawnego dotyczącego zgłoszeń obrażeń po szczepieniu przeciwko COVID-19 do VAERS (amerykański system zgłaszania niepożądanych zdarzeń poszczepiennych). Gdy ujawniła prawdę - wyrzuconą ją z pracy w szpitalu:
Kiedyś to było kurła:
![]()
Nie może - on by umarł od tej szczepionkiCiekawe czy się zaszczepił na antysemityzm?![]()

szafujesz życiem wariacie,No i wykurwiście.
Ja 3x się ukłułem. Mam się dobrze. Nigdy na to gówno nie chorowałem.