Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Poczekajmy do lutego, bo wg mnie to blef zwykly. Licza na to, ze do tego czasu, dzieki takim bredniom, czesc ludzi sie zaszczepi. Wkraczamy powoli w ostatnia faze propagandowa. Ci, ktorzy nie zmiekna, nie zmiekna nigdy. Oni o tym wiedza i raczej nic w tej kwestii zrobic nie beda mogli. Te wszystkie pohukiwania to takie strachy na lachy.

edit: do tego dodam, ze przeciez to nawet fizycznie nie bedzie mozliwe. Co zamkna nagle kilka milionow ludzi do wiezienia? no kurwa, badzmy powazni
Prawdopodobnie jest tak jak mówisz że to zwykły straszak ale jednak w tak pojebanych czasach przy tak pojebanych ludziach przy władzy to wciąż jest możliwe.

do tego ja nie rozumiem, za bardzo jaki interes mialby w tym przedsiebiorca, np wlasciciel restauracji? Powiedzmy, ze bedzie sprawdzal te certyfikaty, czy jak to sie tam zwie. Nie bedzie wpuszczal tych bez? W Polsce, to moim zdaniem zdecydowana wieszosc, te oficjalne dane sa mocno zawyzane, z reszta tak jest pewnie wszedzie. Obroty mu spadna i to drastycznie wiec, jakos, chyba niebardzo mu bedzie zalezec na egzekwowaniu tego nonsensu. W rzeczywistosci ten przepis bedzie znowu pograzal przedsiebiorcow ale o to wlasnie, chyba chodzi najbardziej.
No a o co w tym wszystkim chodzi? O to żeby oprócz elit każdy miał po równo - gówno.

Naprawdę by wystarczyło jednego polityka wyhuśtać na latarni i od razu by im rurka zmiękła co do wprowadzania przymusów i ograniczania praw.

Jak słuchałem dzisiaj wypowiedzi tego pedała hołowni, który rok temu sobie konstytucją ryj wycierał, a teraz pierdoli takie kocopoły, że głowa boli to jak bym miał okazje go spotkać to byśmy go więcej w mediach już nie zobaczyli.
Piękne łzy marionetki by mu nie pomogły.

Umre bo mam wszystkie objawy :siara::siara:

Juz 5sezon w produkcji.

To Ci powiem hit. Mój nowy szef przechorował w 1 fali, a że dziad dosyć stary to go przegoniło.
Walnął 2 strzały, zapisał się na 3ci i w międzyczasie leżał chory drugi raz.
:pociesznymirek:

I gość nie wyciągnął żadnych wniosków, że tak samo przeszedł bez jak po vaxie.
I na bank po usłyszeniu o nowym turbo wariacie poleci po 3ci strzał.
#fucklogic

To Ci powiem hit. Mój nowy szef przechorował w 1 fali, a że dziad dosyć stary to go przegoniło.

#fucklogic
Jak to przechodził ?

#fucklogic
Tylko że ja mam takie obiawy już od dawna :korwinlaugh: teraz dowiaduje się że to świrus. Kilka lat na nieświadomce....

Zadajesz niewygodne pytania Andrzeju .Ludzie w Polsce nie wiedzą, że płacą składki ubezpieczeniowe i podatki, a Ty pytasz o koszta "darmowych szczepień"? Państwo to świetnie prowadzona firma, która wydaje ze swoich. Darmowe to znaczy, że za darmo i tyle w temacie. Nikt z nas za nie zapłaci za to choćby grosza, tak samo jak za kiełbasę wyborczą w postaci socjalu i benefitów dla najbardziej uprzywilejowanych grup. :awesome:

Zadajesz niewygodne pytania Andrzeju .Ludzie w Polsce nie wiedzą, że płacą składki ubezpieczeniowe i podatki, a Ty pytasz o koszta "darmowych szczepień"? Państwo to świetnie prowadzona firma, która wydaje ze swoich. Darmowe to znaczy, że za darmo i tyle w temacie. Nikt z nas za nie zapłaci za to choćby grosza, tak samo jak za kiełbasę wyborczą w postaci socjalu i benefitów dla najbardziej uprzywilejowanych grup. :awesome:
Nie no, jasna sprawa :awesome: ale już tak na poważnie to wydatki publiczne mają być jawne i przejrzyste, od kiedy ta podstawowa zasada się zmieniła?

Nie no, jasna sprawa :awesome: ale już tak na poważnie to wydatki publiczne mają być jawne i przejrzyste, od kiedy ta podstawowa zasada się zmieniła?
W sumie to w fajnej bańce żyjecie w tym Sanoku, skoro nie widzicie, że w zasadzie wszystko się zmieniło od jakichś dwóch lat - szczerze zazdroszczę.

Dziwnym trafem ta sama pizda, która chce nam zabronić używać aut spalinowych latająca prywatnym odrzutowcem na trasach 50 km chce nas wszystkich obowiązkowo zaszczepić na chorobę na którą umiera promil przypadków.
Ma to sens. Tak samo jak nasze chodzenie w maskach po dworze kiedy oni na G7 popijają szampana.
To wszystko dla naszego zdrowia robaczki!

Bliski kolega juz ma 4 dzień kwarantanny (wrocil z zagranicy) i wychodzi normalnie. Aplikacji nie zainstalowal bo powiedzial, ze nie ma telefonu. Rozmawiał ze swoim papugą i dostał informacje, że jeżeli byłby jakis problem to sprawe w sądzie wygrają jedną kartką A4(solidny prawnik, głównie specjalizuje się w sprawach wyjazdów za granice kiedy masz zakaz opuszczania kraju) bo jest to podobno bardzo proste. Bede informowal jakby coś się zmieniło

Bliski kolega juz ma 4 dzień kwarantanny (wrocil z zagranicy) i wychodzi normalnie. Aplikacji nie zainstalowal bo powiedzial, ze nie ma telefonu. Rozmawiał ze swoim papugą i dostał informacje, że jeżeli byłby jakis problem to sprawe w sądzie wygrają jedną kartką A4(solidny prawnik, głównie specjalizuje się w sprawach wyjazdów za granice kiedy masz zakaz opuszczania kraju) bo jest to podobno bardzo proste. Bede informowal jakby coś się zmieniło
No i daj numer do tego papugi, może się przydać

Niemcy zastanawiają się nad obowiązkiem szczepień od lutego. Do końca roku ma się na ten temat wypowiedzieć rada etyki

Back