Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

I niech mi ktoś jeszcze powie, że w tym całym pierdolniku chodzi zdrowie.

Karateka CI napisze zaraz że tamci lekarze po studiach zapewne lepszych jak u nas to jebani foliarze i zabójcy.
Bo to przez nich zamknęli szpital = umierają ludzie.

@szplin coś dla Ciebie apropo teorii o depopulacji. Swoją drogą ciekawe czy to nie fake.

Wczoraj w Słowenii wybuchł wielki skandal, a dziś cała Słowenia mówi o szczypawkach. Naczelna pielęgniarka Uniwersyteckiego Centrum Medycznego, ośrodka klinicznego w Lublanie, która zajmuje się przyjmowaniem butelek i wszystkim zarządza, zrezygnowała, wyszła przed kamery i wyjęła butelki szcze_pion_ek. Pokazywał ludziom kody na butelkach, z których każda zawiera 1, 2 lub 3 cyfry w kodzie, a następnie wyjaśnił znaczenie tych liczb.
Numer 1 to placebo, sól fizjologiczna. Numer 2 to klasyczna butelka RNA. Numer 3 to pałeczka RNA zawierająca gen onc, powiązany z adenowirusem, który przyczynia się do rozwoju raka. W przypadku tych butelek liczba 3 mówi, że osoby, które otrzymały je w ciągu 2 lat, będą miały raka tkanek miękkich.
Mówi, że osobiście był świadkiem szcze_pień wszystkich polityków i potentatów i wszyscy otrzymali preparat num. 1

Karateka CI napisze zaraz że tamci lekarze po studiach zapewne lepszych jak u nas to jebani foliarze i zabójcy.
Bo to przez nich zamknęli szpital = umierają ludzie.

@szplin coś dla Ciebie apropo teorii o depopulacji. Swoją drogą ciekawe czy to nie fake.

Wczoraj w Słowenii wybuchł wielki skandal, a dziś cała Słowenia mówi o szczypawkach. Naczelna pielęgniarka Uniwersyteckiego Centrum Medycznego, ośrodka klinicznego w Lublanie, która zajmuje się przyjmowaniem butelek i wszystkim zarządza, zrezygnowała, wyszła przed kamery i wyjęła butelki szcze_pion_ek. Pokazywał ludziom kody na butelkach, z których każda zawiera 1, 2 lub 3 cyfry w kodzie, a następnie wyjaśnił znaczenie tych liczb.
Numer 1 to placebo, sól fizjologiczna. Numer 2 to klasyczna butelka RNA. Numer 3 to pałeczka RNA zawierająca gen onc, powiązany z adenowirusem, który przyczynia się do rozwoju raka. W przypadku tych butelek liczba 3 mówi, że osoby, które otrzymały je w ciągu 2 lat, będą miały raka tkanek miękkich.
Mówi, że osobiście był świadkiem szcze_pień wszystkich polityków i potentatów i wszyscy otrzymali preparat num. 1
Trochę szurią wali

To do Karateki. Dane bezpośrednio ze szpitala vs bajki opowiadane przez rząd i spindoktorów w TV

To do Karateki. Dane bezpośrednio ze szpitala vs bajki opowiadane przez rząd i spindoktorów w TV
Odchylenie standardowe

Neubrandenburg. 6 osób na intensywnej terapii. 4 zaszczepione

Odchylenie standardowe
Przecież te szczypionki nic dobrego nie dają. To jest jakaś fikcja.
Najgorsze jest to, że fanatykom szczypionek wmówili, że po nich są nieśmiertelni i NIE ZARAŻAJĄ !
Na logikę zwykłego młotka skoro ktoś jest objawowo chory, to namnożone w organizmie wirusy działają identycznie jak u człowieka po preparacie jak i bez .

Przecież te szczypionki nic dobrego nie dają. To jest jakaś fikcja.
Najgorsze jest to, że fanatykom szczypionek wmówili, że po nich są nieśmiertelni i NIE ZARAŻAJĄ !
Na logikę zwykłego młotka skoro ktoś jest objawowo chory, to namnożone w organizmie wirusy działają identycznie jak u człowieka po preparacie jak i bez .
Podważasz naukę

Podważasz naukę
Mengele też był naukowcem.
Przecież, to totalne bzdury i palenie czarownic na stosie.
Gość po 2/3 dawkach kaszle aż mu z ryja wylatuje zielona żółto/zielona flegma, kicha, gorączka i blady jak ściana ale łazi do roboty bo pani z sanepidu mu powiedziała, że jest bezpieczny i nie zraża. Wcześniej lekarz w przychodni powiedział mu, że nie ma c19firusa, bo przecież jest ZASZCZYPIONY ! Nie robił mu nawet tego gównianego testu, bo eliksir ma wstrzyknięty.

Podsumowując. "Lekarz" obligatoryjnie wyklucza firusac19 u naszprycowanego co daje pani z sanepidu podstawę do zwolnienia z izolacji typa który miał długi kontakt z chorym na c19 który leży w szpitali. Ten w szpitalu też po 2/3 dawkach w stanie LEKKIM ale jest stary.

Mengele też był naukowcem.
Przecież, to totalne bzdury i palenie czarownic na stosie.
Gość po 2/3 dawkach kaszle aż mu z ryja wylatuje zielona żółto/zielona flegma, kicha, gorączka i blady jak ściana ale łazi do roboty bo pani z sanepidu mu powiedziała, że jest bezpieczny i nie zraża. Wcześniej lekarz w przychodni powiedział mu, że nie ma c19firusa, bo przecież jest ZASZCZYPIONY ! Nie robił mu nawet tego gównianego testu, bo eliksir ma wstrzyknięty.

Podsumowując. "Lekarz" obligatoryjnie wyklucza firusac19 u naszprycowanego co daje pani z sanepidu podstawę do zwolnienia z izolacji typa który miał długi kontakt z chorym na c19 który leży w szpitali. Ten w szpitalu też po 2/3 dawkach w stanie LEKKIM ale jest stary.
Wreszcie zaczynasz otwierać oczy - zaszczepieni mają kłopoty zdrowotne wyłącznie dlatego, że szury nie przyjęły szczepionki

To ciekwe jest jakiś ekspert:

To lecimy znowu z nowymi wariantami:

WP oczywiście nie uwierzyło prezydentowi Siemianowic
FFMCfqFXwAQJeGL.jpeg

To ciekwe jest jakiś ekspert:

To lecimy znowu z nowymi wariantami:
O tym żeby przerwać masowe szczepienia już chyba w marcu mówił ten holenderski naukowiec i nawet wysłał do who pismo w tej sprawie. To oczywiście portale faktczekingowe stwierdziły że fejknius i chuj mimo że nikt co to sprawdza nawet nie ma medycznego wykształcenia xD najepsze dzbany w tv co mówiły że nowe mutacje przez niezaszczepionych :DC:

A dzisiaj mojej kobity matka i ciotka wielkie fanki strzałów jak płakały że 400 osób umiera dziennie, a ludzie masek nie noszą! Nie chodzą się szczepić! Jak na mnie wjechały że jestem foliarz i zabójca :D
Teściowa pół godziny w castoramie w masce i po wyjściu praktycznie zemdlała, ale co nie powiesz, jakich badań nie pokażesz - nie dociera. tv zrobiła gówno z mózgu

Zapytałem ile osób umiera na raka i w wypadkach - nikt tego nie bada, ale to i tak nie to samo!
Zapytałem czy czerpią wiedzę tylko z tv - przecież w telewizji nie mogą kłamać!
Zapytałem czemu mam nosić maskę jak nie ma takiego przepisu i politycy się bawią bez - jest rozporządzenie, a politycy to pojedyncze wyjątki!
Zapytałem czemu wyniki rosną mimo błogosławieństwa w strzałach - to przez niezaszczepionych!
Zapytałem po co idą na 3 strzał jak przecież po 2 miał być powrót do normalności - bez odpowiedzi...

Tak moi drodzy. Indoktrynacja działa wyśmienicie. Dla tych ludzi nie ma już ratunku.

Back