Masta
Vale Tudo Championship
Czekam aż za bombonierki z alkoholem się wezmąTeż to oglądałem jakieś kurwa huśtawki na placach zabaw pokazane hahahaha kurwa jaka dramę nakreciliView attachment 109812
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czekam aż za bombonierki z alkoholem się wezmąTeż to oglądałem jakieś kurwa huśtawki na placach zabaw pokazane hahahaha kurwa jaka dramę nakreciliView attachment 109812

Była plandemia z wymyślonym nowym wirusem. Niektórzy grzmieli, "nagle grypy i innych chorob znanych od dawna nie ma!!!??". To co teraz można wymyślić?
Pandemię wartburga znanego od lat sześćdziesiątych, zatkao kakao? I co teraz antyszczepiąkowcy?
View attachment 109941
Mówię wam, następna plądemia będzie oparta na chorobie już znanej, bo w nią łatwiej uwierzyć.
WYTRWALOŚCI I BYSTROŚCI W TYCH POKURWIONYCH CZASACH
EPIDEMIA OLKOHOLIZMU,NIE KUPUJ WÓDKI W TUBCE TYLKO W BUTELCE, BO W TUBCE BĘDZIESZ OLKOHOLIKIEM A W BUTELCE NIEśmiercionośna epidemia grzybicy śluzówki odbytu - myj dupę!
Może by i zatkao, gdyby tak nie podrożałoPandemię wartburga znanego od lat sześćdziesiątych, zatkao kakao?
Ale co, Makao?Może by i zatkao, gdyby tak nie podrożało
I po makaleAle co, Makao?
Uuu agresja
Nie pamiętam jak się nazywał ten konglomerat tych wszystkich chochsztaplerow i konowałów razem wziętych , ale jak CBA zaczęło węszyć które konowały dostają wynagrodzenia od producentow szczepionek to nagle w 1 dzień się rozwiązali i pochowali jak myszy. Jebać tych chyclow w białych kitlachJebany szkodnik powinien siedzieć jak reszta naganiaczy na ten cudowny eliksir 3 lata temu.
"Rada medyczna".Nie pamiętam jak się nazywał ten konglomerat tych wszystkich chochsztaplerow i konowałów razem wziętych , ale jak CBA zaczęło węszyć które konowały dostają wynagrodzenia od producentow szczepionek to nagle w 1 dzień się rozwiązali i pochowali jak myszy. Jebać tych chyclow w białych kitlach

zostali bardziej wyeksponowani po przeprowadzeniu tego testuHordy Fajnopolackich lemingów
Kyrie eleison, jesteście zgubieni!Wczoraj byłem u lekarza u nazistów. Typowe objawy zatrucia pokarmowego plus ból głowy. Od razu robią test na koronę. Mam nie czekać na wynik tylko w domu czekać i zadzwonią. Nie ma kwarantanny tylko straszenie że żona pewnie jutro też przyjdzie.
Nie daj sobie bobrować w nosie tym gównem.Wczoraj byłem u lekarza u nazistów. Typowe objawy zatrucia pokarmowego plus ból głowy. Od razu robią test na koronę. Mam nie czekać na wynik tylko w domu czekać i zadzwonią. Nie ma kwarantanny tylko straszenie że żona pewnie jutro też przyjdzie.
Tylko z ust robili między dziąsłem a policzkiem. Trochę nie mogli się zdecydować czy mają wyjebane czy nie.Nie daj sobie bobrować w nosie tym gównem.
Spanow z karatetixem mdleli jak oglądali...Ale ciała na ulicach Bergamo to na pewno była prawda!
Ale ciała na ulicach Bergamo to na pewno była prawda!