Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
o kurka gdzie ja to wkleiłemStaszek, ale to nie ta sprawa
o kurka gdzie ja to wkleiłem
I do lekarza też się nie zgłosił?Ma rację. Wujek, który umarł tydzień czy dwa po strzale, faktycznie nic złego o szczepionkach nie mówi.
I do lekarza też się nie zgłosił?
Słyszałem i zacząłem się tym interesować w okolicach lutego i miałem jesienią wrzucić tutaj obszerną dawkę info w związku z możliwymi konsekwencjami potraktowania swojego organizmu jako fabryki preparatów na cov ale niestety . Skoro wywołałeś temat, na szybko zapodam kilka informacji. Jednym z możliwie najgorszych efektów samoboostującej się szczypy w naszych ciałach (i podlinkowany przez Ciebie artykuł o tym również wspomina) - to ewentualność przekazywania produktów, które powstają w organizmie w wyniku programowalnych przemian - innym.@klocuniek słyszałeś o sa-mRNA? Self-Amplifying mRNA? Ten artykuł to spore lanie wody, no ale na zaczątek rozkimin może styknie
'Self-amplifying' mRNA vaccines: the latest threat in Big Pharma's arsenal? - LifeSite
Opposition is growing as Japan prepares to launch a cohort of next-gen, self-amplifying mRNA COVID vaccines, with mass public demonstrations in Tokyo and one parliamentarian rallying to ‘overthrow this government.’www.lifesitenews.com
Oczywiście przewożone i podawane zgodnie z początkową instrukcją w 4stopniach.
W ogóle o chuj chodzi z tymi małpkami, producent nie zapłacił łapówki czy jak? Może prezes zarządu jest PiSiorem?I to nie jest temat na interwencję premiera tylko małpki w tubkach.
View attachment 109811
Też to oglądałem jakieś kurwa huśtawki na placach zabaw pokazane hahahaha kurwa jaka dramę nakreciliW ogóle o chuj chodzi z tymi małpkami, producent nie zapłacił łapówki czy jak? Może prezes zarządu jest PiSiorem?
Wczoraj widziałem reportażyk w TvPO (godzina 19.30 moje gulity pleasure, tak samo jak kiedyś wiadomości). I opowiedziane co najmniej jakby wymyślili, jak zgodnie z prawem sprzedawać wóde przedszkolakom. A to po prostu drinki w workach jak kiedyś jabole.