Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Ale siadło na banię. :antonio:

Nic takiego nie było
Fr0IStfXsAA78VA.jpg

Uważajcie na dzieciaki. Nie szczepcie ich tym gównem.

Uważajcie na dzieciaki. Nie szczepcie ich tym gównem.

Szkoda, że nie ma żadnej odpowiedzialności politycznej za to co oni pierdolą. Tak, że osoba raz skompromitowana nie może pełnić funkcji publicznych, ani zasiadać w żadnych spółkach. Przez puste obietnice, dezinformację pierze się ludziom łeb, a na końcu mówi, że nic takiego nie było na zasadzie „to nie moja ręka”.

Chyba coś popierdoliła, bo ja słyszałem że przyjeżdżają do Polski młodzi lekarze ale żeby oglądać zaawansowanego raka jajnika. I to dlatego, że w Polsce profilaktyka jest tak chujowa.
Profilaktyka którą dodatkowo skutecznie dojebali w czasach koronaświrusa. Kiedy leczyli ludzi na telefon i nie zlecali prawie żadnych badań profilaktycznych, żeby przypadkiem jakaś babcia nie umarła od kataru.

Szkoda, że nie ma żadnej odpowiedzialności politycznej za to co oni pierdolą. Tak, że osoba raz skompromitowana nie może pełnić funkcji publicznych, ani zasiadać w żadnych spółkach. Przez puste obietnice, dezinformację pierze się ludziom łeb, a na końcu mówi, że nic takiego nie było na zasadzie „to nie moja ręka”.

Panowie pierwsze primo jak ktoś nie ma mózgu wielkości orzeszka i pamięci złotej rybki to kojarzy fakty. To jest Leszczyna. Przypomnijcie sobie jej wypowiedzi. Baba jest tak głupia i skrajnie niekompetentna, że tu wystarczy parę wypowiedzi posłuchać i wiemy, że mamy do czynienia z największym kiepem w klasie.

Primo secundo, ona jest z PedO. Pseudoliberalnej partii, która na pysku ma zawsze "konstytucję", a robi wszystko żeby kontynuować rodzinne tradycje z komuny.

Primo ultimo, oni byli za nakazem szczepień tym gównem, za brakiem leczenia, za lockdownami. Oni mają za nic zdrowie ludzi w tym kraju.

Elegancko.
Kasa popłynęła do kogo miała popłynąć, teraz to w kibel i trzeba zrobić powtóreczkę, a frajery karateki będą srać że strachu, że krematoria znowu nie nadążają spalać ciał :tysoncoffe:

A te 200 000 nadmiarowych zgonów to przez Brauna i jego ruskie onuce szury bo nie chodzili rano po bułki w plastikowych przyłbicach...

Elegancko.
Kasa popłynęła do kogo miała popłynąć, teraz to w kibel i trzeba zrobić powtóreczkę, a frajery karateki będą srać że strachu, że krematoria znowu nie nadążają spalać ciał :tysoncoffe:

A te 200 000 nadmiarowych zgonów to przez Brauna i jego ruskie onuce szury bo nie chodzili rano po bułki w plastikowych przyłbicach...

100 zł jedna szczypawka, No No.
:frankapprove:

A wyprodukowanie pewnie 1 zl.
Teraz zrobi się protokół zniszczenia.
A niektórzy dalej nie rozumieją, po co jest ten Miś..

100 zł jedna szczypawka, No No.
:frankapprove:

A wyprodukowanie pewnie 1 zl.
Teraz zrobi się protokół zniszczenia.
A niektórzy dalej nie rozumieją, po co jest ten Miś..
I o to chodziło od początku.
Te wszystkie teorie spiskowe, z którymi walczyli Karateki wszelkiej maści to były albo bzdury albo zasłona dymna.
Od początku mówiłem (i można to będzie zobaczyć we wcześniejszych moich postach w tym temacie), że to największy przekręt, nie "na wnuczka" a "na babcię".

Ludzie chodzili w maseczkach jak pajace i żarli się między sobą a prawdziwym lekarstwem na srovid były potężne transfery pieniędzy z budżetów państw na prywatne konta... ale szuryzm, foliarstwo, zaufaj ekspertom bo przecież ich się nie da przekupić!

Back