Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

94CF4997-61CD-4277-A126-7AB90A237006.jpeg

przeleciał mi jakiś wywiad z obecnym doradcą min. zdrowia, jakiś lekarz, na pytanie czym się różni covid a grypa, odpowiada : nazwą, no i po temacie, jeden wielki eksperyment na ludziach, Putin wojna przerwał to szaleństwo, od początku wiedziałem że to fasada, szkalowali mnie, za brak kaganca i nie stosowania się do nakazów, mandaty, których nie przyjąłem i nie było z tego powodu konsekwencji, zakuwanie bez powodu, tak czy siak większość ludzi to dzbaniska i jak im w wiadomością powiedzą żeby żarli własne gówno to tak bedzie

Last edited:
Kto się obłowił to jego, a beknąć za to nikt nie beknie
W skali globalnej Fauci, von der Leyen, a z naszego podwórka chociażby Morawiecki, Szumowski, Niedzielski... ludzie stracili zdrowie, majątki, biznesy i wyjebane, każdy to rozchodził. Ot taki event nam się trafił. Oni doskonale wiedzą, że mogą sobie na coś takiego pozwolić i nikt tego nie rozliczy. Maseczki, dezynfekcja rąk, witanie się łokciami, kwarantanny, wymazy, magiczny eliksir, który okazał się gównem i nic. Zbiorowa amnezja, nic się nie stało. W normalnych czasach, w zdrowym społeczeństwie, za takie coś poleciałyby głowy, a skompromitowani politycy, lekarze, celebryci poszli by siedzieć, przy mniejszej szkodzi zostali zepchnięci na margines społeczny i na zawsze zniknęli z życia publicznego.

W skali globalnej Fauci, von der Leyen, a z naszego podwórka chociażby Morawiecki, Szumowski, Niedzielski... ludzie stracili zdrowie, majątki, biznesy i wyjebane, każdy to rozchodził. Ot taki event nam się trafił. Oni doskonale wiedzą, że mogą sobie na coś takiego pozwolić i nikt tego nie rozliczy. Maseczki, dezynfekcja rąk, witanie się łokciami, kwarantanny, wymazy, magiczny eliksir, który okazał się gównem i nic. Zbiorowa amnezja, nic się nie stało. W normalnych czasach, w zdrowym społeczeństwie, za takie coś poleciałyby głowy, a skompromitowani politycy, lekarze, celebryci poszli by siedzieć, przy mniejszej szkodzi zostali zepchnięci na margines społeczny i na zawsze zniknęli z życia publicznego.
Ale to wszystko wspólnie z komuchami i PedO Przecież tylko konfa miała zdrowe podejście do tematu.
Z dokarmianiem ukrów za damski chuj to samo.
A reszta do tych samych wniosków dochodzi po ok 2 latach.

Back