Koronowirus, Wuhan , 2019-nCoV, Epidemia ver. beta 1.01

Co raz więcej państw praktycznie od zaraz odchodzi od obostrzeń kowidowych. Koniec? Czy zaraz pierdolnie coś nowego?
Wg teorii spiskowych tzn. planów:mamed: fundacji Rockefellera z 2010 roku kolejne fazy to globalne konflikty, cyber ataki i krysys żywności, zapaść ekonomi.
W sumie z każdego coś się dzieje po trochu także zobaczymy co się wydarzy.
Dzisiaj czytałem analizę NBP nt cyfrowej waluty (CBDC). Póki co nie przewidują ale nie wykluczają...
NBP uważnie monitoruje postęp prac w zakresie emisji CBDC na świecie oraz dokonuje oceny
potrzeb rynku polskiego w tym zakresie, aby – w razie zaistnienia takiej potrzeby – móc podjąć
stosowne działania na rzecz wprowadzenia cyfrowego złotego w Polsce. Jak dotąd, NBP nie
zidentyfikował celu emisji cyfrowego złotego o charakterze systemowym ani szczególnych
potrzeb konsumentów lub podmiotów gospodarczych, które nie mogłyby zostać zaspokojone
przez dostawców usług płatniczych w Polsce, a jedynie przez bank centralny w drodze
wprowadzenia CBDC. Wyniki prowadzonych analiz wskazują na brak wyraźnych korzyści z
wprowadzenia pieniądza cyfrowego banku centralnego w Polsce w stosunku do dostrzeganych
rodzajów ryzyka związanego z jego emisją dla gospodarki, obrotu pieniężnego i systemu
finansowego. NBP z rozwagą podchodzi do możliwości wprowadzenia cyfrowego złotego i
obecnie, nie widząc przekonującego uzasadnienia, nie decyduje się na jego emisję. Aktualne
stanowisko NBP w kwestii emisji CBDC może ulec modyfikacji, o ile zaistnieją czynniki (krajowe
lub międzynarodowe) uzasadniające taką zmianę.

Dzisiaj czytałem analizę NBP nt cyfrowej waluty (CBDC). Póki co nie przewidują ale nie wykluczają...
Sądząc po trafnych analizach Glapinskiego odnośnie inflacji, CBDC jest już w blokach startowych i tylko czeka na :
IMG_20220202_050956.jpg

Dopadło mnie przeziębienie, a że tam gdzie pracuję kładą na zdrowie duży nacisk (w obecnym czasie chorzy mają nie przychodzić) to poszedłem na test, no i oczywiście pozytyw.\

Pytanie do osób, które już miały do czynienia z sanepidem. Instalowaliście aplikację do kwarantanny?
Póki co jej nie mam i tak już chyba zostanie, bo mam alergię na rządowe "pomysły" :boystop:

Dopadło mnie przeziębienie, a że tam gdzie pracuję kładą na zdrowie duży nacisk (w obecnym czasie chorzy mają nie przychodzić) to poszedłem na test, no i oczywiście pozytyw.\

Pytanie do osób, które już miały do czynienia z sanepidem. Instalowaliście aplikację do kwarantanny?
Póki co jej nie mam i tak już chyba zostanie, bo mam alergię na rządowe "pomysły" :boystop:
Najpierw notarialnie poświadcz testament

Nie instaluj aplikacji to pierwsza rzecz bo od razu denerwuje to panow funkcjonariuszy, ktorY musza przyjechac pod twoje nieszkanie sprawdzic czy w nim jestes. I teraz najlepsze. Nie musisz od nich obierac ani telwfonu ani donofonu ani pokazuwac sie przez zadne okna. Jednym prostym slowem mozesz miec na nich WYJEBANE I nie zrobia Co doslownie nic

A taki juz offtop troche to dla ciekawskich ta aplikacja jest troche nielegalna bo zadna aplikacja l, ktora trafia do sklwpu play albo appstrore nie moze byc obowiazkowo instalowana na Twoim urzadzeniu. To tak juz a pro po kruczkow prawnych. Ja kwarantanny jeszxze nie mialem bo ani razu sobie testu nie zrobilem jeszcze. Ale moj bliski z ajimy jak wracał z Norwegii to dostał 10dni (taki byl wtedy okres), skonsultowal sie ze swoja papuga to on ze smiechem powiedzial, ze jak milicja bd miala jakis prpblem to zalatwibta sprawe jesnym papierkiem A4. Problem skonczyl sie na tym jak staneli pod oknem i kazal im dzwonic do adwokata bo czym nornalnie wyszlosmy przy nich z domu i minelismy ich jakby nigdy nic. Nawet Nas nie zatrzynali.

Nie instaluj aplikacji to pierwsza rzecz bo od razu denerwuje to panow funkcjonariuszy, ktorY musza przyjechac pod twoje nieszkanie sprawdzic czy w nim jestes. I teraz najlepsze. Nie musisz od nich obierac ani telwfonu ani donofonu ani pokazuwac sie przez zadne okna. Jednym prostym slowem mozesz miec na nich WYJEBANE I nie zrobia Co doslownie nic
Taki był plan, dziękuję za potwierdzenie :beer:

Nie ma ustawowego obowiązku posiadania telefonu więc:
keep calm i miej to:gdzie:

Wg teorii spiskowych tzn. planów:mamed: fundacji Rockefellera z 2010 roku kolejne fazy to globalne konflikty, cyber ataki i krysys żywności, zapaść ekonomi.
W sumie z każdego coś się dzieje po trochu także zobaczymy co się wydarzy.

Masz gdzieś zapis dziennika ?
Mi poszedł z dymem razem ze starym kompem.

Bo oprócz karateki większość tu rozumie, że nie chodzi o tą śmieszną chorobę, a o totalną kontrolę i trzymanie ludzi za ryj.

Mi przez dwutygodniowy dwuletni okres pandemii udało się przejść suchą stopą. Test robiłem raz, dobrowolnie jak leciałem na wakacje w tamtym roku i założyłem maseczkę z 5 razy, jak klienci na spotkaniach wymagali. Tak to żadnej kwarantanny, przymusowych testów i innych tych bzdur. Gdyby nie ten temat to nie wiedziałbym, że na świecie panuje śmiertelny wirus :lol:

Mi przez dwutygodniowy dwuletni okres pandemii udało się przejść suchą stopą. Test robiłem raz, dobrowolnie jak leciałem na wakacje w tamtym roku i założyłem maseczkę z 5 razy, jak klienci na spotkaniach wymagali. Tak to żadnej kwarantanny, przymusowych testów i innych tych bzdur. Gdyby nie ten temat to nie wiedziałbym, że na świecie panuje śmiertelny wirus :lol:
#metoo

Ja nie instalowałem. Raz Pani z sanepidu zasugerowała żeby założyc, ale grzecznie powiedziałem że nic nie będę zakładał i nie wracał już nikt do tematu.

@Endrju Golara miałem Ci opisać sytuacje z demagogiem ale troche podchorowałem i nie miałem.na to czasu. Ostatnio wysłał do nich checking, który był wiadomy ale i tak opisali go jako fakenews (szczegoly w poprzednich postach moich). Sytuacja z nimi jest na tyle kuriozalna, ze swoich tez nie popierają żadnymi faktami ani badaniami. A tutaj podaje Ci mały przykład na czym opierają swoja wiedze w większości (jak nie we wszystkich przypadkach)
Screenshot_2022-02-02-15-39-39-798_com.android.chrome.jpg

Nie trzeba mieć też jakieś szeroko wybujałej wiedzy na temat tego, że skoro przyjmujesz granty od stowarzyszenia Batorego (ktora sponsoruje nie kto inny jak pan soros)to raczej mało prawdopodobnie jest, że jesteś obiektywny w jakimkolwiek temacie. Odsyłam Cię do ciekawego artykułu, który na pewno rozwieje Twoje wątpliwości

Back