Autovidol
WSOF Heavyweight
No a jak się nie zaszczepisz to masz jeszcze odszkodowanie zapłacić jak ktoś zaszczepiony się zarazi.Czyli my mamy składać się na odszkodowania dla ludzi dobrowolnie przyjmujących preparat o nieznanym składzie ?
Jaki następny krok, odszkodowania dla ludzi nadużywających alkohol ?
"Już od 12 lutego br. osoby, które doświadczyły ciężkich odczynów poszczepiennych lub przeszły wstrząs anafilaktyczny, będą mogły wystąpić o przyznanie świadczenia kompensacyjnego "
Za pobyt w szpitalu dłuższy niż 120 dni będzie przysługiwać 100 tys. zł.
- 3 tys. zł w przypadku obserwacji na szpitalnym oddziale ratunkowym lub izbie przyjęć w związku z wystąpieniem wstrząsu anafilaktycznego;
- 10 tys. zł w przypadku hospitalizacji w związku z wystąpieniem wstrząsu anafilaktycznego trwającej krócej niż 14 dni;
- od 10 tys. zł do 20 tys. zł w przypadku hospitalizacji trwającej od 14 dni do 30 dni;
- od 21 tys. zł do 35 tys. zł w przypadku hospitalizacji trwającej od 31 dni do 50 dni;
- od 36 tys. zł do 50 tys. zł hospitalizacji trwającej od 51 dni do 70 dni;
- od 51 tys. zł do 65 tys. zł hospitalizacji trwającej od 71 dni do 90 dni;
- od 66 tys. zł do 89 tys. zł hospitalizacji trwającej od 91 dni do 120 dni.
Świadczenie jest przyznawane przez Rzecznika Praw Pacjenta. Za złożenie wniosku trzeba jednak zapłacić 200 zł. Opłata zostanie zwrócona w razie przyznania świadczenia. Wzór wniosku można znaleźć na stronie Rzecznika Praw Pacjenta.
https://www.o2.pl/biznes/koniec-pan...dzilismy-niemcy-i-hiszpanie-6519572193891969a
Sprawiedliwość musi być

Wrzucam ale zastrzegam, że nie weryfikowałem tego, może ktoś z Was to zrobi lub karateka wiadomo gdzie ;) a propos - w poniższym wystąpieniu pojawia się równie ciekawy wątek odnośnie finansowania m.in fake-huntera (demagog jest wspomniany jednak bez konkretów na źródła ewentualnego finansowania). Pospieszalskiego nie udało mi sie jeszcze przyłapać na mataczeniu lub rozsiewaniu nieprawdziwych informacji ale przyznam, że nie śledzę jego wystąpień zbytnio... Ustawiłem na moment w którym wspomina o google (polecam jednak całość):
. Wieczorem jeszcze napisze jak moj stan ale na prawde na ten moment nie jest mi konpletnie nic.