Konflikt Rosja-Ukraina

To na te picze będziemy wysyłać 10k?
3..2..1 bo Polacy też

Kolejny typ, który wrzuca chuj wie z którego roku film z sugestia, że tam nie ma wojny skoro ludzie 24h na dobę nie siedzą w całym kraju w schronach.
Ciekawe, że ci ruscy propagandyści wierzą, że na kogoś, poza największymi imbecylami, to działa?
I nie mówię o Tobie, Twój osobisty komentarz zmienia wydźwięk filmu na inny.

Kolejny typ, który wrzuca chuj wie z którego roku film z sugestia, że tam nie ma wojny skoro ludzie 24h na dobę nie siedzą w całym kraju w schronach.
Ciekawe, że ci ruscy propagandyści wierzą, że na kogoś, poza największymi imbecylami, to działa?
Z którego roku jest ten filmik?

Więc jako największy imbecyl zakładasz, że to nic aktualnego i stanowi on jedynie element ruskiej propagandy?

PS to, że na wschodzie się kotłują nie znaczy, że we Lwowie nie grają meczu, w Kijowie nie ma dyskotek, a w Odessie Luda nie moczy pizdy w morzu. Taka ta wojna.

Więc jako największy imbecyl zakładasz, że to nic aktualnego i stanowi on jedynie element ruskiej propagandy?

Czyli jak stwierdzisz, że film, o którym nie wiadomo z którego jest roku, jak stwierdzisz zgodnie z prawdą, że nie wiadomo z którego jest roku , to jesteś imbecylem?

Czyli ty nie jesteś imbecylem i wiesz z którego to roku? To z którego?

A, że to jest element propagandy to jest fakt, skoro wrzuca to propagandowy profil i konkretnymi propagandowymi intencjami.
A, że to ruska propaganda,to już moja prywatna opinia. Ale sobie teraz stwierdzam , po przejrzeniu profilu, że ruski raczej nie jest, tylko łącza go niektóre wspólne elementy z typowo ruska propaganda na TT

?

PS to, że na wschodzie się kotłują nie znaczy, że we Lwowie nie grają meczu, w Kijowie nie ma dyskotek, a w Odessie Luda nie moczy pizdy w morzu. Taka ta wojna.

No właśnie ja o tym mówię. Od kilku miesięcy powtarzam, że to najnormalniejszą wojna ze wszystkich, i to, że ludzie chodzą na dyskoteki, kąpią się na plaży itd tam gdzie nie ma działań wojennych to normalne.
"Taka ta wojna" czyli zwykła, klasyczna wojna.

Czyli nic się nie zmieniło od 2014 roku, także zamknij dupę Halibut. :olewam:

Czyli uważasz, że wojna na w pół partyzancka, bez oficjalnej ingerencji Rosjan, , i inwazja konwencjonalnej armii rosyjskiej z próbą zajęcia dużej części kraju, to jest żadna różnica? Czyli nie widzisz różnicy w używaniu masowej artylerii, równaniu miast z ziemią, próba zdobycia stolicy?
Różnic i rzeczy które się zmieniły można wymienić setki, więc sam dupa cicho.

No i co to ma do rzeczy w tej dyskusji?
Zwłaszcza że sam się po części zgadzam, i już pisałem, że dzięki pomocy z Polski i zachodu konflikt od niedawna zaczął PRZYPOMINAC ten po 2014 roku?

Ale jak to się ma do tego co pisałem, iż to normalne, że ludzie w kraju, mimo że trwa gdzieś w tym kraju wojna, chodzą do kina itd, jak w prawie w każdym innym kraju gdzie trwały wojny?

Wrzucone z mojej strony w formie żartu, niestety dość ponurego..

Uwaga, wpis sponsorowany kopiejkami
Fa8xYCMXEAAu-EZ.jpeg

Oczywiście jest komisja, pod przywództwem filozofa halibuta, oceniająca, które konta są tymi trolowymi?
Jak halibut albo inny tego pokroju nazwie kogoś onucą to już sąd wydany?

Czasem trzeba być naiwnym by nie widzieć że konto jest trollowe, czasem wystarczy się domyślić, innym razem mieć podejrzenia.
Według twojej retoryki nikt nigdy żadnego konta nie może nazwać trollowym, bo kto według ciebie ma mieć prawo by byc ta "komisja"?

Już to było wałkowane. Istnienie trolli jest oczywistością taka jak to że politycy kradną, ustawiają przetargi itd. oczywiście możesz twierdzić , że to nie prawda, gdy nie ma bezpośrednich dowodów....no ale cóż, możesz też wierzyć że covid wyniknął z przypadkowego zmutowanego nietoperza, a lobby farmaceutyczne nie korumpuje polityków, oraz że Bandera nie wiedział o Wołyniu a Hitler o Holokauście, bo nie ma na to dowodów.

Czyli film mówi nieprawde, bo nie można udowodnić rosyjskiej dezinformacji z złapaniem na rękę, więc mamy mówić, że tego nie ma?

Czy o co ci chodzi w tym wpisie? W filmie na YT nic nie było o halibucie ani problemie kto ma oceniac kto jest trollem. Czy ty chociaż go obejrzałeś?
Czy moze uważasz że nie powinno się poruszać tego tematu, bo....i tutaj podaj argumenty czemu nie.

Last edited:
Haliibut jest antypolskim, ukraińskim agentem. Jego misją jest zabór ziem polskich i oddanie ich pod władanie banderowców. Wszystko sponsorowane przez szwabów, którzy widzą w tym szansę na ostateczne rozwiązanie kwestii polskiej.
No mówię wam.

Haliibut jest antypolskim, ukraińskim agentem. Jego misją jest zabór ziem polskich i oddanie ich pod władanie banderowców. Wszystko sponsorowane przez szwabów, którzy widzą w tym szansę na ostateczne rozwiązanie kwestii polskiej.
No mówię wam.

Tak myślałem. Czyli uważasz, że Hitler nie wiedział o holokauście a Bandera o Wołyniu.
Uwazasz że politycy nie kradną, a covid to nie przekręt m.in finansowy.
No bo skoro możesz twierdzić, że nie istnieje rosyjska dezinformacja ani trolle internetowi, to możesz twierdzić tez inne rzeczy które są kompletna bzdura xd

Serio każdy, który daje mu lajka, uważa że ruskie trolle i rosyjska dezinformacja nie istnieje, lub jest mało prawdopodobna?
Czyli te konta wrzucajace nawet fotomontaże by dezinformować...nie prowadzą dezinformacji? Więc co?
Przecież to tak debilna wiara, jak wiara w kobiety niszczące drony ogórkami.
Trochę za bardziej lotnych was miałem.

Last edited:
No mówię wam.

Jeszcze raz:
Ale ruska dezinformację i fejki widziałeś nawet w tym temacie. Więc istnienie trolli z ruska dezinformacja widziałeś na własne oczy.

A dowodów na to że halibut jest ruskim agentem nie widziałeś. Więc porównanie jest tak bardzo z dupy, jakbyś wyśmiewał kogoś kto twierdzi że ziemia nie jest płaska xd

Tak myślałem. Czyli uważasz, że Hitler nie wiedział o holokauście a Bandera o Wołyniu.
No bo skoro możesz twierdzić, że nie istnieje rosyjska dezinformacja ani trolle internetowi, to możesz twierdzić tez inne rzeczy które są kompletna bzdura xd

Serio każdy, który daje mu lajka, uważa że ruskie trolle i rosyjska dezinformacja nie istnieje, lub jest mało prawdopodobna?
Przecież to tak debilna wiara, jak wiara w kobiety niszczące drony ogórkami.
Trochę za bardziej lotnych was miałem.
Byku wczoraj pisałeś, że wojna na Ukrainie jest inna i ludzie mogą się bawić przecież to normalne.

A miesiąc temu że w palestynie (gdzie jest miejscami gorzej) to zupełnie co innego.
Ja już się gubię. Nie wiem co myśleć.

Byku wczoraj pisałeś, że wojna na Ukrainie jest inna i ludzie mogą się bawić przecież to normalne.

A miesiąc temu że w palestynie (gdzie jest miejscami gorzej) to zupełnie co innego.
Ja już się gubię. Nie wiem co myśleć.

Ten wpis nie ma sensu i nie wiem jak ma się odnosić do tematu o ruskiej dezinformacji i trollach.

:jarolaugh: :antonio:

W PL wszystko jest czarno-białe, albo PiS, albo PO, albo lewak, albo prawak, Xbox vs PS5, za UA albo za RUS, za PW44 albo przeciw, jesteśmy sterowani i wtłaczani w ramki, samodzielne myślenie jest w odwrocie, to jest największy dramat tego narodu. Podziały, głupota, marna edukacja i podatność na wpływy zewnętrzne. Dlatego farmy troli to nie tylko przekaz propagandowy ale też cierpliwe wychowywanie pożytecznych idiotów, którzy z czasem przyjmują te treści jako własne poglądy. Dotyczy to wszystkiego, polityki, covida, 5G , UA itd..
Sam się łapię, że coś, w co kiedyś wierzyłem okazało się bzdurą, albo odwrotnie. Najlepszym przykładem było to jak wyszydzono Leppera gdy mówił o talibach lądujących w Klewkach, po latach okazało się to prawdą. Do dzisiaj jest mi głupio.

Tak jak większość twojego pierdolenia w tym temacie. Wszędzie tylko ruskie trolle.
:childcry:

Czyli w dyskusji o ruskich trollach mam nie dyskutować o ruskich trollach? Xd

To może ty mi wyjaśnisz: jeżeli jest profili , który rozpowszechnia rosyjska narrację, wrzuca fotomontaże by siać dezinformację, fejki, to jak go nazwiesz? Dlaczego nie można nazwać tego konta rosyjska dezinformacja, trollingiem?

W PL wszystko jest czarno-białe, albo PiS, albo PO, albo lewak, albo prawak, Xbox vs PS5, za UA albo za RUS, za PW44 albo przeciw, jesteśmy sterowani i wtłaczani w ramki, samodzielne myślenie jest w odwrocie, to jest największy dramat tego narodu. Podziały, głupota, marna edukacja i podatność na wpływy zewnętrzne. Dlatego farmy troli to nie tylko przekaz propagandowy ale też cierpliwe wychowywanie pożytecznych idiotów, którzy z czasem przyjmują te treści jako własne poglądy. Dotyczy to wszystkiego, polityki, covida, 5G , UA itd..
Sam się łapię, że coś, w co kiedyś wierzyłem okazało się bzdurą, albo odwrotnie. Najlepszym przykładem było to jak wyszydzono Leppera gdy mówił o talibach lądujących w Klewkach, po latach okazało się to prawdą. Do dzisiaj jest mi głupio.

@szplin @vitas , dlaczego kolegi nie jedziecie za pisanie głupot o istnieniu farm trolli , ruskich trollach?

Sensu to nie ma w twojej pokrętnej logice i pierdoleniu od rzeczy, gdzie jednego dnia pochwalasz propagandę mającą na celu racjonalizację polskiemu społeczeństwu przelewu astronomicznych sum na walkę do Ukraińców, drugiego zaś demaskujesz ruskich trolli pokazujących jakiś balet w Kijowie w tym przejaskrawiony obrazie, wspomnianą już propagandą (którą de facto pochwalasz). To jest tak pojebane i niedorzeczne, że aż chciałoby się napisać ćpaj mniej albo ogarnij łeb… niestety na to już za późno, dlatego przynajmniej nie produkuj tu tych swoich logicznych fikołków w ilościach hurtowych. Dziękuję.

Back