Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To na te picze będziemy wysyłać 10k?
3..2..1 bo Polacy też
To na te picze będziemy wysyłać 10k?
3..2..1 bo Polacy też
Z którego roku jest ten filmik?Kolejny typ, który wrzuca chuj wie z którego roku film z sugestia, że tam nie ma wojny skoro ludzie 24h na dobę nie siedzą w całym kraju w schronach.
Ciekawe, że ci ruscy propagandyści wierzą, że na kogoś, poza największymi imbecylami, to działa?
I nie mówię o Tobie, Twój osobisty komentarz zmienia wydźwięk filmu na inny.
Z którego roku jest ten filmik?
chuj wie z którego roku film
Więc jako największy imbecyl zakładasz, że to nic aktualnego i stanowi on jedynie element ruskiej propagandy?
?
PS to, że na wschodzie się kotłują nie znaczy, że we Lwowie nie grają meczu, w Kijowie nie ma dyskotek, a w Odessie Luda nie moczy pizdy w morzu. Taka ta wojna.
Czyli nic się nie zmieniło od 2014 roku, także zamknij dupę Halibut.![]()
Wrzucone z mojej strony w formie żartu, niestety dość ponurego..Kolejny typ, który wrzuca chuj wie z którego roku film z sugestia, że tam nie ma wojny skoro ludzie 24h na dobę nie siedzą w całym kraju w schronach.
Ciekawe, że ci ruscy propagandyści wierzą, że na kogoś, poza największymi imbecylami, to działa?
I nie mówię o Tobie, Twój osobisty komentarz zmienia wydźwięk filmu na inny.
Oczywiście jest komisja, pod przywództwem filozofa halibuta, oceniająca, które konta są tymi trolowymi?
Jak halibut albo inny tego pokroju nazwie kogoś onucą to już sąd wydany?
Mam nadzieje,że lepiej ogarnia ukrainski niż polski.Haliibut jest antypolskim, ukraińskim agentem. Jego misją jest zabór ziem polskich i oddanie ich pod władanie banderowców. Wszystko sponsorowane przez szwabów, którzy widzą w tym szansę na ostateczne rozwiązanie kwestii polskiej.
No mówię wam.

Haliibut jest antypolskim, ukraińskim agentem. Jego misją jest zabór ziem polskich i oddanie ich pod władanie banderowców. Wszystko sponsorowane przez szwabów, którzy widzą w tym szansę na ostateczne rozwiązanie kwestii polskiej.
No mówię wam.
Haliibut jest antypolskim, ukraińskim agentem. Jego misją jest zabór ziem polskich i oddanie ich pod władanie banderowców. Wszystko sponsorowane przez szwabów, którzy widzą w tym szansę na ostateczne rozwiązanie kwestii polskiej.
No mówię wam.
Byku wczoraj pisałeś, że wojna na Ukrainie jest inna i ludzie mogą się bawić przecież to normalne.Tak myślałem. Czyli uważasz, że Hitler nie wiedział o holokauście a Bandera o Wołyniu.
Uwazasz że politycy nie kradną, a covid to nie przekręt m.in finansowy.
No bo skoro możesz twierdzić, że nie istnieje rosyjska dezinformacja ani trolle internetowi, to możesz twierdzić tez inne rzeczy które są kompletna bzdura xd
Serio każdy, który daje mu lajka, uważa że ruskie trolle i rosyjska dezinformacja nie istnieje, lub jest mało prawdopodobna?
Przecież to tak debilna wiara, jak wiara w kobiety niszczące drony ogórkami.
Trochę za bardziej lotnych was miałem.
Byku wczoraj pisałeś, że wojna na Ukrainie jest inna i ludzie mogą się bawić przecież to normalne.
A miesiąc temu że w palestynie (gdzie jest miejscami gorzej) to zupełnie co innego.
Ja już się gubię. Nie wiem co myśleć.
Tak jak większość twojego pierdolenia w tym temacie. Wszędzie tylko ruskie trolle.Ten wpis nie ma sensu i nie wiem jak ma się odnosić do tematu o ruskiej dezinformacji i trollach.

Tak myślałem. Czyli uważasz, że Hitler nie wiedział o holokauście a Bandera o Wołyniu.
Uwazasz że politycy nie kradną, a covid to nie przekręt m.in finansowy.
No bo skoro możesz twierdzić, że nie istnieje rosyjska dezinformacja ani trolle internetowi, to możesz twierdzić tez inne rzeczy które są kompletna bzdura xd

Tak jak większość twojego pierdolenia w tym temacie. Wszędzie tylko ruskie trolle.
![]()
W PL wszystko jest czarno-białe, albo PiS, albo PO, albo lewak, albo prawak, Xbox vs PS5, za UA albo za RUS, za PW44 albo przeciw, jesteśmy sterowani i wtłaczani w ramki, samodzielne myślenie jest w odwrocie, to jest największy dramat tego narodu. Podziały, głupota, marna edukacja i podatność na wpływy zewnętrzne. Dlatego farmy troli to nie tylko przekaz propagandowy ale też cierpliwe wychowywanie pożytecznych idiotów, którzy z czasem przyjmują te treści jako własne poglądy. Dotyczy to wszystkiego, polityki, covida, 5G , UA itd..
Sam się łapię, że coś, w co kiedyś wierzyłem okazało się bzdurą, albo odwrotnie. Najlepszym przykładem było to jak wyszydzono Leppera gdy mówił o talibach lądujących w Klewkach, po latach okazało się to prawdą. Do dzisiaj jest mi głupio.