Konflikt Rosja-Ukraina

@vitas Ukrainska prawda sugeruje , że Ludmiła została odwołana za zbyt ostry język dotyczący tych gwałtów. To daleko stoi od oskarżenia o fałszowanie.

A skąd głąbie ci wytrzasne ich rządowe dane.Jeśli gówno się wylało i babsko zostało złapane i wylane,to chyba można wywnioskować,że coś jest nie tak.

Ona mogła byc odwołana za fałszowanie zeznania podatkowego. Nikt nie twierdzi że za to, nikt nie twierdzi, że za fałszowanie statystyk. Oba powody są więc tak samo na rzeczy.

Edit. Nawet jeśli to prawda. To chyba należy pochwalić Ukrainę że dba o fakty i zwalnia za dezinformację? :P

Bo tak sie mowi po polsku. Po ukrainsku/rosyjsku jest 'w', ale to zadne uzasadnienie jak by co. Nie da sie pewnych rzeczy tlumaczyc doslownie, niezaleznie od jezyka.

Ukraińcy w Polsce jak mówią do Polaka , że jadą na Ukrainę, to sami częściej mówią "na Ukrainę".
Nie wiedzieliby , że ich to obraza gdyby jebane lewaki tego nie wymyśliły. Tak jak nie wiedzą Węgrzy czy Słowacy, że okazujemy im brak szacunku xd

Ja rozumiem wysylanie broni Ukrainie. Rozumiem pomoc poszkodowanym kobietom i dzieciom. Rozumiem wierno-poddanczy stosunek naszego rzadu do naplywajacych imigrantow (bo mysla chujki, ze przy ich pomocy nakradna jeszcze wiecej siana).

Nigdy nie zrozumiem dlaczego 'na Ukrainie' mogloby kogos obrazac. To jest ekwiwalent noszenia masek. Wszyscy wiedza, ze chuja daja, ale chca zobaczyc jakie glupoty jestesmy w stanie zaakceptowac w imie 'slusznej sprawy'.
Nie ze wszystkim się zgadzam, ale końcówka w punkt, choć zapomniałeś o postępowej poprawności dodającej smaczku

A co jest w nim , w tym linku, nie prawda?

Słuchaj, tutaj twoi koledzy wrzucają linki do kont na TT o których wiedza, że były tam fejk newsy. I wrzucają z tych kont treści i fakty.

Więc czemu krytykujesz gdy ktoś wrzucił cos z demagoga, za to że w jakimś tam artykule pojawiła się nieprawda?
Demagog jest gorszy od Coolfona wrzucajacego fotomontaże? Xd
Napiszę Ci w miarę prosto żebyś zrozumiał.

Większość widzi masę rzeczy które się od marca ni chuja nie zgadzają i do tego dołóż 2 lata pseudopandemii i dołóż kilka lat działań rządu i masz jak na dłoni odpowiedź dlaczego mamy prawo się martwić o swój kraj. Proszę nie pisz, że oni walczą o nas z Rosją, bo to już było i nie grzeje.

Stawiam, że większość ma w piździe jakieś wysrywy Coolfona. Chłopie ja nawet nie wiem co to jest, a wrzucasz ludzi do jednego wora.

I tak mój drogi. Demagog jest w kurwę gorszy, bo w kulfona mało kto uwierzy przez te abstrakcje, a w KRÓLA PRAWDY aka DEMAGOGA (ze względu na skalę rażenia) dzbany wierzą, tak samo jak w przekaz z TV, :usunto:
w każdy wysryw jaki tam jest napisany choćby gwałcił podstawowe prawa logiki lub funkcjonujące od lat (pozdrowienia z czasów C19 i ich "wypocin")

To jest firma prywatna, działa ZA pieniądze i napisze w takiej linii od której strony dostanie większy sos. Busines as usual.

Było już wielokrotnie mówione jakie są nastroje i nastawienie odnosnie obu stron.Jeśli masz za mało szarych komórek by to pojąc nie jest to nasz problem.

No wiem jakie są wasze nastroje w stosunku do Ukrainy, na tyle mocne że możecie w ich obronie obrażać i wyzywać, a ja mam prawo je też wtedy wyśmiewać, zwłaszcza lekka ironia :)

No wiem jakie są wasze nastroje w stosunku do Ukrainy, na tyle mocne że możecie w ich obronie obrażać i wyzywać, a ja mam prawo je też wtedy wyśmiewać, zwłaszcza lekka ironia :)
Po pierwsze zadzwoniłeś pierwszy,a po drugie nie wyczułbyś ironii nawet gdyby ci wyjebała.

Po pierwsze zadzwoniłeś pierwszy,a po drugie nie wyczułbyś ironii nawet gdyby ci wyjebała.

A co ma do rzeczy, czy wyczułbym ironię u kogoś, skoro komentarz dotyczy mojej ironii?

Waszej trudno nie wyczuć. Szplin w co drugim komentarzu wali łopatologiczna covidiwa lub ukraińska ironia, zresztą Ty też często. Ciężko jej nie zauważyć.
No chyba, że uważasz iż uznaje , że serio uważasz że ktoś tam na Twitterze dostał 1000 rubli za wpis który wrzucasz xd

A co ma do rzeczy, czy wyczułbym ironię u kogoś, skoro komentarz dotyczy mojej ironii?

Waszej trudno nie wyczuć. Szplin w co drugim komentarzu wali łopatologiczna covidiwa lub ukraińska ironia, zresztą Ty też często. Ciężko jej nie zauważyć.
No chyba, że uważasz iż uznaje , że serio uważasz że ktoś tam na Twitterze dostał 1000 rubli za wpis który wrzucasz xd
A demagog dostał w hrywnach dolarach czy rublach ?
:beczka:

:rofl: poliniacy

Współczuję.

Znajoma na monciaku 2 lata temu jakiejś parce wynajęła lokal, tanio, tylko na okres poza sezonem turystycznym. Nie płacili , nie chcieli się wyprowadzić a ona straciła dziesiątki tys z sezonu.
Zresztą, w Polsce to problem znany od lat, patologia której nie można wyrzucić.
Jedyne opcje to wynająć dryblasa , dać mu klucze , i wsadzić do mieszkania. Na miejscu będzie sral na podłogę i robił akcje takie, po których dzikusy się wyprowadza sami.
Niedawno był przypadek gościa, który podał do sądu właścicielkę....że wynajela pokój takiemu dryblasowi. Ten gościu pół roku nie płacił xd i podał do sądu właścicielkę xd

Wytłumacz mi logikę.

Wojsko ukraińskie nie potrzebuje sprzętu by walczyć, bo ich prezydent robi sesje w piśmie?

Jak te dwie rzeczy się łączą, jaki mają na siebie wpływ?
A POLACY....
Screenshot_2022-07-28-01-28-43-918_com.android.chrome.jpg

Też!
:lesnarhappy:
Ci niedobrzy POLACY TEŻ!

@vitas przede wszystkim, i jeszcze inni co nadal z nim dyskutują, mam nadzieję Panowie że jesteście świadomi iż Halibut próbuje tutaj na was technik manipulacji lub sprawdza na jakim poziomie wtajemniczenia w tej kwestii obecnie jest?

Znowu trzy strony przewijania bo Czyżewska ma atak rozwolnienia.
View attachment 42351
Ktoś coś więcej o tym?

Podobno kupili przed wojna 15 mln, czyli po wojnie tylko dwa. Komemtujacy sugerują, że przez te firmy Putin zgodził się wypuścic część zboża, bo należy część ziemi do tych firm.

Rozwolnienie to zaraz będzie miał znowu Vitas , że ośmieliłem się mieć zdanie , i znowu będzie powtarzał przez kilka stron to samo , a na koniec doda , że zmuszam do wielbienia Ukrainy xd.

Zresztą, nie ma żadnych sensownych źródeł, że to w ogóle prawda. A raczej ciężko by było ukryć, że kilka firm kupiło 1/3 Ukrainy. Prawie cała ziemia orna Ukrainy. Daje 5% szans na to iż to prawda.
Na razie podało to tylko jakieś "niezależne" medium o którym nie wiadomo kto je finansuje.

A prawo nie zabrania obcym kupować ziemi ornej na Ukrainie?

Last edited:
Strasza, ze beda bronic kraju, nagrywajac filmik w Kijowie, gdy akurat ruscy demoluja ich na wschodzie, a prawdziwi ukrainscy patrioci tam gina? Wiekszego samozaorania dawno nie widzialem. Dlatego zawsze jak slysze, ze kibole beda 1 linia obrony kraju to nie moge przestac sie smiac.

Oni są dobrzy do obrony przed murzynami, jak się ich atakuje w 50 i przed wyimaginowanymi gwałtami.

Back