vitas
KSW Heavyweight
A skąd głąbie ci wytrzasne ich rządowe dane.Jeśli gówno się wylało i babsko zostało złapane i wylane,to chyba można wywnioskować,że coś jest nie tak.Czyli nie wrzucisz mi info o fałszowaniu tych statystyk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A skąd głąbie ci wytrzasne ich rządowe dane.Jeśli gówno się wylało i babsko zostało złapane i wylane,to chyba można wywnioskować,że coś jest nie tak.Czyli nie wrzucisz mi info o fałszowaniu tych statystyk?
A skąd głąbie ci wytrzasne ich rządowe dane.Jeśli gówno się wylało i babsko zostało złapane i wylane,to chyba można wywnioskować,że coś jest nie tak.
Bo tak sie mowi po polsku. Po ukrainsku/rosyjsku jest 'w', ale to zadne uzasadnienie jak by co. Nie da sie pewnych rzeczy tlumaczyc doslownie, niezaleznie od jezyka.
Nie ze wszystkim się zgadzam, ale końcówka w punkt, choć zapomniałeś o postępowej poprawności dodającej smaczkuJa rozumiem wysylanie broni Ukrainie. Rozumiem pomoc poszkodowanym kobietom i dzieciom. Rozumiem wierno-poddanczy stosunek naszego rzadu do naplywajacych imigrantow (bo mysla chujki, ze przy ich pomocy nakradna jeszcze wiecej siana).
Nigdy nie zrozumiem dlaczego 'na Ukrainie' mogloby kogos obrazac. To jest ekwiwalent noszenia masek. Wszyscy wiedza, ze chuja daja, ale chca zobaczyc jakie glupoty jestesmy w stanie zaakceptowac w imie 'slusznej sprawy'.
Napiszę Ci w miarę prosto żebyś zrozumiał.A co jest w nim , w tym linku, nie prawda?
Słuchaj, tutaj twoi koledzy wrzucają linki do kont na TT o których wiedza, że były tam fejk newsy. I wrzucają z tych kont treści i fakty.
Więc czemu krytykujesz gdy ktoś wrzucił cos z demagoga, za to że w jakimś tam artykule pojawiła się nieprawda?
Demagog jest gorszy od Coolfona wrzucajacego fotomontaże? Xd

W pierwszej czesci napisalem, ze rozumiem, a nie ze sie zgadzamNie ze wszystkim się zgadzam, ale końcówka w punkt, choć zapomniałeś o postępowej poprawności dodającej smaczku

A to przepraszam, niewłaściwie zinterpretowałemW pierwszej czesci napisalem, ze rozumiem, a nie ze sie zgadzam![]()

Było już wielokrotnie mówione jakie są nastroje i nastawienie odnosnie obu stron.Jeśli masz za mało szarych komórek by to pojąc nie jest to nasz problem.W tym temacie krytykować można tylko ukraińskich propagandystów xd
Było już wielokrotnie mówione jakie są nastroje i nastawienie odnosnie obu stron.Jeśli masz za mało szarych komórek by to pojąc nie jest to nasz problem.
Po pierwsze zadzwoniłeś pierwszy,a po drugie nie wyczułbyś ironii nawet gdyby ci wyjebała.No wiem jakie są wasze nastroje w stosunku do Ukrainy, na tyle mocne że możecie w ich obronie obrażać i wyzywać, a ja mam prawo je też wtedy wyśmiewać, zwłaszcza lekka ironia :)
Po pierwsze zadzwoniłeś pierwszy,a po drugie nie wyczułbyś ironii nawet gdyby ci wyjebała.
A demagog dostał w hrywnach dolarach czy rublach ?A co ma do rzeczy, czy wyczułbym ironię u kogoś, skoro komentarz dotyczy mojej ironii?
Waszej trudno nie wyczuć. Szplin w co drugim komentarzu wali łopatologiczna covidiwa lub ukraińska ironia, zresztą Ty też często. Ciężko jej nie zauważyć.
No chyba, że uważasz iż uznaje , że serio uważasz że ktoś tam na Twitterze dostał 1000 rubli za wpis który wrzucasz xd

A demagog dostał w hrywnach dolarach czy rublach ?
![]()
Jeszcze niedawno twierdziłeś,że są firmy za to płacąceNo chyba, że uważasz iż uznaje , że serio uważasz że ktoś tam na Twitterze dostał 1000 rubli za wpis który wrzucasz xd
No ok.A co ma do rzeczy, czy wyczułbym ironię u kogoś, skoro komentarz dotyczy mojej ironii?
Jeszcze niedawno twierdziłeś,że są firmy za to płacące
No ok.
poliniacy
A POLACY....Wytłumacz mi logikę.
Wojsko ukraińskie nie potrzebuje sprzętu by walczyć, bo ich prezydent robi sesje w piśmie?
Jak te dwie rzeczy się łączą, jaki mają na siebie wpływ?

Znowu trzy strony przewijania bo Czyżewska ma atak rozwolnienia.
View attachment 42351
Ktoś coś więcej o tym?
SASIN.Ruszył plebiscyt na nazwę trzeciego polskiego drona bojowego Warmate, który przekażemy Ukrainie. Zapraszamy do wzięcia udziału: Polskie Drony bojowe dla Ukrainy
Strasza, ze beda bronic kraju, nagrywajac filmik w Kijowie, gdy akurat ruscy demoluja ich na wschodzie, a prawdziwi ukrainscy patrioci tam gina? Wiekszego samozaorania dawno nie widzialem. Dlatego zawsze jak slysze, ze kibole beda 1 linia obrony kraju to nie moge przestac sie smiac.