Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ukrofile, że kulfon za 3...2...1...
mozesz podac link bezposrednio do strony Vogue`a?

jak rozpoznac konto onucy trolla, piękne polskie imie, flaga, jakieś serduszka albo inne zdupy elementy. Kiedys to kurła to było .... było spottedWarszawa spottedBiałystok i od razu wiadomo było rusek, a teraz jakaś agnes. ja pier#4le. Czego tu nie rozumieć, im więcej rusków padnie na ukrainie tym lepiej dla nas, tym dłuzej będą sie odbudowywać i tym później zapukają do nas. To że ukr wożą sie mercami (czasem), to takie dziwne? tam jesteś albo biedak albo bogaty. Biedaki przyjeżdżali do PL już dawno, teraz jak jest wojna to przyjechali ludzie z kasą, i w PL wielkie zdziwienie "oni mają samochody, i to lepsze od naszych" no k#$wa mają, no i? - zartowałem mnie też to boli.
Na pewno na ruskich serwerach![]()
Хто такий Бандера: 3 книги про легендарного українця
"Хто такий Степан Бандера? Чим прославився Бандера?" Це лише кілька з безлічі ...vogue.ua
![]()
Zapomniałeś jakiegoś peanu napisaćZapomniałeś dodać "1000 rubli".
Zapomniałeś jakiegoś peanu napisać
primo szczochu, to na cohones jestem dłuzej niż ty żyjesz pewnie, a po drugie primo ultimo halibut to twój stary chybaKurwa, Halibut, zamknij mordę a nie kolejne troll konto tworzysz.
Idź se obciągają tym twoim Ukrom.
primo szczochu, to na cohones jestem dłuzej niż ty żyjesz pewnie, a po drugie primo ultimo halibut to twój stary chyba
![]()
Хто такий Бандера: 3 книги про легендарного українця
"Хто такий Степан Бандера? Чим прославився Бандера?" Це лише кілька з безлічі ...vogue.ua
![]()
@Cloud tak teraz każdy 7 latek moze tu konto założyć? przy rejestracji dajcie reCAPTCHA to ograniczy liczbę fanów jutuberków i innych tiktoków, przecież oni tego nie rozwiążą.Jestem tu nowy, dopiero dwa miesiące, ale już widzę jakie jest tu zbiorowisko prymitywnych ukrofilow.
Idź się zabawić z tym swoim Halibutem.
@Cloud tak teraz każdy 7 latek moze tu konto założyć? przy rejestracji dajcie reCAPTCHA to ograniczy liczbę fanów jutuberków i innych tiktoków, przecież oni tego nie rozwiążą.

I widzisz to odróżnia ludzi z wiedzą i swoim zdaniem od tych którzy czerpią wiedze z forum, jedni mają swoje zdanie wypracowane dzięki wiedzy i doświadczeniu, analizują różne źródła, drudzy płyną z nurtem jak gówno w ściekach odbijając sie od innych. Co w cale nie oznacza że ja jestem w tej pierwszej grupie :)
Polecam poczytać trochę ten wątek, ostatnie strony chociaż, a potem zastanowić się nad swoim postępowaniem.
I walka ze szwabami i ruskimi! Slavai przeczytal ktos ten artykul? Co jest tam takiego bulwersujacego?
Na przyklad cytaty:
„Ukraińcy. Historia Niezwyciężonych” to popularna seria książek, w której można przeczytać ciekawostki o Bohdanie Chmielnickim, Iwanie Mazepie, Jewhen Konowalcu i innych znanych Ukraińcach, którzy weszli do historii świata jako niezwyciężeni. Jedna z najpopularniejszych książek z serii poświęcona jest Stepanowi Banderze i próbuje odpowiedzieć na pytanie: Kim jest Bandera? Zdrajca? Bohater? Czy to symbol Ukrainy? Autorzy obiecują, że „na podstawie dokumentów archiwalnych, ciekawych i szerzej nieznanych materiałów, opowiedzą o biografii lidera OUN bez sztucznie tworzonych mitów: jakie miał poglądy, jakimi ideałami się kierował i w końcu jaką osobą on był."
Szczerze to nie obserwuje tego konta.Wrzuciłem bo mnie bawią takie peany ze strony kiboli,zarówno naszych,jak i zagranicznych.jak rozpoznac konto onucy trolla, piękne polskie imie, flaga, jakieś serduszka albo inne zdupy elementy. Kiedys to kurła to było .... było spottedWarszawa spottedBiałystok i od razu wiadomo było rusek, a teraz jakaś agnes. ja pier#4le. Czego tu nie rozumieć, im więcej rusków padnie na ukrainie tym lepiej dla nas, tym dłuzej będą sie odbudowywać i tym później zapukają do nas. To że ukr wożą sie mercami (czasem), to takie dziwne? tam jesteś albo biedak albo bogaty. Biedaki przyjeżdżali do PL już dawno, teraz jak jest wojna to przyjechali ludzie z kasą, i w PL wielkie zdziwienie "oni mają samochody, i to lepsze od naszych" no k#$wa mają, no i? - zartowałem mnie też to boli.
PS. argument że nam sie chce zajmować lwów, jakim trzeba być odklejeńcem, widać że chłopaki też dają się kręcić propagandzie. pozatym filmik to jest z 2018 albo coś koło tego. Kiedy konfederacja miała popracie 6% bo koriwn wydawał sie smiesznym niegroźnym dziadkiem, a nie ruską tubą.
To ty dzwonisz.Kurwa, Halibut, zamknij mordę a nie kolejne troll konto tworzysz.
Idź se obciągaj tym twoim Ukrom.
Po tym pocisku chyba się nie podniesie.Nie chcę mi się tracić dziś czasu na dawanie ci grubej satysfakcji.
Szczerze to nie obserwuje tego konta.Wrzuciłem bo mnie bawią takie peany ze strony kiboli,zarówno naszych,jak i zagranicznych.
To ty dzwonisz.
Po tym pocisku chyba się nie podniesie.
Musisz się bardziej postarać ateisto-gawędziarzu.Nie wiedziałem, że zaboli.
Jeszcze nikt nigdy mi od grubasa nie pojechał. To nie ludziePo tym pocisku chyba się nie podniesie.

Jeszcze nikt nigdy mi od grubasa nie pojechał. To nie ludzie![]()
To bardziej brzmiało jak pedalski podrywAle ja miałem na myśli bycie grubym intelektualnie.
Zaglebiales sie w historie udzialu Ukraincow w Powstaniu Warszawskim?I walka ze szwabami i ruskimi! Slava
Zaraz będą obchody Powstania Warszawskiego. Tam dzielnie walczyli ze szwabami. Ramię w ramię co prawda, ale przynajmniej byli jeszcze bardziej barbarzyńscy niz szwaby.
Oczywiście zgrabnie pominięto kwestię Lachów.
Każdy na górze wiedział dokładnie kiedy się wojna zacznie to kupili wcześniej. Izi muni.Podobno kupili przed wojna 15 mln, czyli po wojnie tylko dwa.
Napisz do Demagoga xDZresztą, nie ma żadnych sensownych źródeł, że to w ogóle prawda. A raczej ciężko by było ukryć, że kilka firm kupiło 1/3 Ukrainy. Prawie cała ziemia orna Ukrainy. Daje 5% szans na to iż to prawda.
Na razie podało to tylko jakieś "niezależne" medium o którym nie wiadomo kto je finansuje.
Każdy na górze wiedział dokładnie kiedy się wojna zacznie to kupili wcześniej. Izi muni.
Napisz do Demagoga xD
Tak jest. Ten filmik pamiętam jak powstał niedługo po pierwszym wjeździe ruskich, nie pamiętam, który to był rok dokładnie. Po 2014 a chyba nawet przed 2018 ale głowy nie dam.jak rozpoznac konto onucy trolla, piękne polskie imie, flaga, jakieś serduszka albo inne zdupy elementy. Kiedys to kurła to było .... było spottedWarszawa spottedBiałystok i od razu wiadomo było rusek, a teraz jakaś agnes. ja pier#4le. Czego tu nie rozumieć, im więcej rusków padnie na ukrainie tym lepiej dla nas, tym dłuzej będą sie odbudowywać i tym później zapukają do nas. To że ukr wożą sie mercami (czasem), to takie dziwne? tam jesteś albo biedak albo bogaty. Biedaki przyjeżdżali do PL już dawno, teraz jak jest wojna to przyjechali ludzie z kasą, i w PL wielkie zdziwienie "oni mają samochody, i to lepsze od naszych" no k#$wa mają, no i? - zartowałem mnie też to boli.
PS. argument że nam sie chce zajmować lwów, jakim trzeba być odklejeńcem, widać że chłopaki też dają się kręcić propagandzie. pozatym filmik to jest z 2018 albo coś koło tego. Kiedy konfederacja miała popracie 6% bo koriwn wydawał sie smiesznym niegroźnym dziadkiem, a nie ruską tubą.

Amerykański analityk (nie mam linka) mówił już w grudniu o tym, że najpóźniej do lutego kacapy ruszą - pomylił się o miesiąc.A, w sensie, że amerykańskie korpo współdziała z Putinem, i ten im podał datę i skalę inwazji? Xd
A nie taniej kupić gdy wojna się zaczyna i ziemia tanieje?
Kraj w którym każdy dokument kupisz i prawo nie istnieje. Politycy umoczeni, prezydent koleszka synka Bidena.No i kto wykupił, jeżeli prywatnym firmom nie można sprzedać ziemi na Ukrainie, a od 2021 roku pozwolono kupić obcokrajowcom do 100 hektarów, i to tylko osobom prywatnym?
Wytłumacz.
To że jak już coś z sensem napiszesz to wyjeżdżasz z linkiem z demagoga i cały sens wypowiedzi idzie w kanał.A co ma demagog do tego co napisałem?
Sugerujesz, że wszystko co sie przeczyta na TT o Ukrainie to musi byc prawda, a wątpić może tylko demagog?
To trochę upośledzone podejście.
Amerykański analityk (nie mam linka) mówił już w grudniu o tym, że najpóźniej do lutego kacapy ruszą - pomylił się o miesiąc.
Xi mówił że mają zacząć po igrzyskach.
USA wycofalo wojska z afganu w pośpiechu i Biden który mówił żeby za mocno nie atakowali xD
To są banały które powinieneś wiedzieć.
Kraj w którym każdy dokument kupisz i prawo nie istnieje. Politycy umoczeni, prezydent koleszka synka Bidena.
Blackrock I vanguard jedni z top graczy.
To że jak już coś z sensem napiszesz to wyjeżdżasz z linkiem z demagoga i cały sens wypowiedzi idzie w kanał.
Nie to nie jest wiarygodna firma co już Ci wcześniej pisalem.