Konflikt Rosja-Ukraina

Przerywasz dyskusje bo wiesz że nawet najgłupszy userzy cohones wiedzą że mam rację i każdy widzi twoje kłamstwo o moich znajomych ukraińcach :)

No i przerywasz bo wiesz że w jakiś sposób obroni Cię Klocuniek i tak wszystko opiszę że nie musisz udowadniać swoich też , tylko ja muszę :p
Nie, tylko jak dyskutuje z tobą to czuję się tak samo jak ty jak dyskutujesz ze snajperem, skopiowałem twój post który mu wpisałeś jakbyś się nie zorientował, tylko o rzeźbieniu gówna nie dodałem, bo tak się właśnie czuję dyskutując z tobą.

Wprowadził oczywiście i w tym miałeś rację , ale temat 500+ to była tylko dygresja, i to w nawiasie, w moim poście :)

I mówisz że mężczyźni tak...no to z moich doświadczeń wynika że mężczyźni Ukraińcy to nie jest głównie patologia , chociaż jest jej dużo. Ale widzisz, już zaczynasz trochę się wyślizgnąć, już teraz doprecyzowujesz że w sumie to o mężczyzn chodziło :)
Nie nie nie, na szczęście chłopaki potrafią czytać, a kto ma rację w tym sporze to też jest jasne.
Piszesz o jakimś poparciu, naprawdę zazdroszczę Meza i Karateki.

Koniec.

Nie, tylko jak dyskutuje z tobą to czuję się tak samo jak ty jak dyskutujesz ze snajperem, skopiowałem twój post który mu wpisałeś jakbyś się nie zorientował, tylko o rzeźbieniu gówna nie dodałem, bo tak się właśnie czuję dyskutując z tobą.

Też zauważyłeś że Klocuniek bywa niesprawiedliwie upierdliwy?

Czytałem początek wątku i zauważyłem że Scurvol wrócił. Znowu pojebało go jak kiedyś? Też zawalił forum shemelami?

Przerywasz dyskusje bo wiesz że nawet najgłupszy userzy cohones wiedzą że mam rację i każdy widzi twoje kłamstwo o moich znajomych ukraińcach :)
Wiesz jaki masz problem? Myślisz,że nikt poza tobą nie ma styczności z ukraincami i twój wycinek interakcji z nimi to jedyna prawda objawiona. Dużo osób tutaj miało styczność z ukrami bezposrednio lub poprzez znajomych i każdy sobie wyrobił subiektywną opinie na ten temat do czego miał prawo.
No i przerywasz bo wiesz że w jakiś sposób obroni Cię Klocuniek i tak wszystko opiszę że nie musisz udowadniać swoich też , tylko ja muszę :p
Bo ty taki kurwa grozny jesteś,że trzeba przed tobą bronić.. :DC:
Bardzo dobra o tym mówić, zwłaszcza teraz gdy Ukraina jest od nas zależna i to my na nią możemy naciskać a nie ona na nas :)
Coś kiepsko wychodzi te naciskanie,póki co tylko dupy nadstawiamy.
No to ja się zwyczajnie pytam: na jakiej podstawie twierdzić że Ukraińcy w Polsce to tylko bądź głównie patologia?
W większych miastach jest jej w chuj,chlają i drą pizde o póznej porze,ale w końcu trauma wojenna,więc mają prawo:jjsmile:
Bo zgrywasz głupio-mądrego,więc się nie dziw,że najbardziej obrywasz.

Czytałem początek wątku i zauważyłem że Scurvol wrócił. Znowu pojebało go jak kiedyś? Też zawalił forum shemelami?
Wolałbym z nim dyskutować niż z tobą, a i nie wiem czy nie miałem czasem okazji, upierdliwy nie jest ale nie jestem w stanie wchodzić w tak rozbudowane dyskusje, żeby klepać tyle tekstu na telefonie, dlatego raczej go unikam bo nie kończy się na 2 postach.
Ty sobie pracuj dalej w tym temacie a ja już nie będę śmiecić, w końcu Siergiej musi mieć za co ci płacić ;)

Wiesz jaki masz problem? Myślisz,że nikt poza tobą nie ma styczności z ukraincami i twój wycinek interakcji z nimi to jedyna prawda objawiona. Dużo osób tutaj miało styczność z ukrami bezposrednio lub poprzez znajomych i każdy sobie wyrobił subiektywną opinie na ten temat do czego miał prawo.

Bo ty taki kurwa grozny jesteś,że trzeba przed tobą bronić.. :DC:

Coś kiepsko wychodzi te naciskanie,póki co tylko dupy nadstawiamy.

W większych miastach jest jej w chuj,chlają i drą pizde o póznej porze,ale w końcu trauma wojenna,więc mają prawo:jjsmile:

Bo zgrywasz głupio-mądrego,więc się nie dziw,że najbardziej obrywasz.

No ja wiem że jest jej w chuj i temu nie przeczę, i już chyba 10 raz o tym piszę xd i że też taka potusiarnie znam.

Wolałbym z nim dyskutować niż z tobą, a i nie wiem czy nie miałem czasem okazji, upierdliwy nie jest ale nie jestem w stanie wchodzić w tak rozbudowane dyskusje, żeby klepać tyle tekstu na telefonie, dlatego raczej go unikam bo nie kończy się na 2 postach.
Ty sobie pracuj dalej w tym temacie a ja już nie będę śmiecić, w końcu Siergiej musi mieć za co ci płacić ;)

Zauważ tylko, że zostałeś wywołany w dyskusji "rzeźbienia gównem ".

A powiedz mi, nazwalbys siebie antyukrainsko nastawionym ? Tak szczerze. ostatnie pytanie w dyskusji :p

Zauważ tylko, że zostałeś wywołany w dyskusji "rzeźbienia gównem ".

A powiedz mi, nazwalbys siebie antyukrainsko nastawionym ? Tak szczerze. ostatnie pytanie w dyskusji :p
1 ty jesteś jebniety? Jaki wywołany do tablicy jak nie brałem udziału w dyskusji w której te stwierdzenie padło, w zupełnie innym kierunku niż mój?

2 nie nazwałbym się tak, jestem tolerancyjnym człowiekiem wbrew pozorom, jak mam być anty to jestem anty działania naszego rządu, zrobiłbym to wszystko inaczej.
Przez działania rządu frustracja narodu może przenieść się na ukraincow choć winny będzie temu nasz rząd a nie oni sami, jakieś kwiatki z różnych części Polski nagłaśniane w mediach, naoczne widoki młodzieży ukraińskiej w weekendy pod Nocnym Markiem niepotrafiacej się zachować też swoje robi.
Bo jak człowiek ma się nimi przejmować skoro im w środku nocy nie przeszkadza drzeć mordy w centrum miasta, wiadomo że to nie wszyscy Ukraińcy, normalni siedzą w domach, ale właśnie widać tych nienormalnych i stąd taki obraz całego narodu. No i jednak w tych miastach to się młodzież bawi, kobiety z dziećmi w moim mieście zachowują się przyzwoicie, nie wiem jak jest w innych.

Są oczywiście spoko Ukraincy,ale patoli sporo też przyjechało.Nie wspominając o wycieczkowiczach z obszarów nieobjętych wojną...
Wiec się nie dziw,że ludzie się wkurzają.

Moim zdaniem największą patologia to była jakieś 5-6 lat temu. Jak widziałem ukra na dworcu to prawie zawsze najebany.
Ale teraz też jest ich więcej po wojnie oczywiście, słychać po darciu mordy pod oknami. Chociaż polskiego darcia mordy też nadal jest sporo.
Ciężko też ocenic co jest patologia. Nie każdy z piwkiem na ławce to od razu patologia. Sam nie raz chodzę do parku z małpeczkami, piwem i książka.
Pamiętasz jak było kiedyś? Pilo się na zewnątrz bo nie było gdzie , bo w domu rodzice. Więc były plenery i z boku też byliśmy "patologia" bo alkohol plus głośniejsze zachowanie.
Ostatnio byli u mnie chłopaki, swoją drogą z forum. Piliśmy, dość grzecznie, ale sąsiadka zwróciła uwagę. Pytanie, czy np gdybyśmy byli Ukraińcami to od razu nazwano by nas ukraińska patologia?
Moim zdaniem patologie powinno być widać po tym że jest więcej syfuz obszczanych i porysowanych wind , poniszczonych ławek , powyjebywanych koszy. Też po wyraźnym wzroście przestępczości.

:najmancoty:
Stary tobie muszą za to płacić.

Sytuacja z początku tygodnia u mnie. Do pełnego ośrodka zdrowia wbija 30-40 letni najebany szoszon żeby mu ciśnienie zmierzyć i on bez kolejki, bo wojna jest.
No kurwa chłop w wieku poborowym i go wzięli barany bez kolejki niech nasze dzieci czekają.
:beczka:

Ja robię w transporcie to Ci nie będę mówił jak wygląda baza po weekendowym zjeździe szoszonów, bo przecież poliniaki też!

On na wojnę jechał i w przypadku postrzału chciał mieć pewność że będzie krwawił zgodnie z normą. Czarny humor
Ps. Jak się wrzuca w komentarze spoiler?

Traktujesz moje odpowiedzi wybiórczo, co chcesz to ignorujesz, co chcesz reinterpretujesz po swojemu wymyślając inne rzeczy niż napisałem, ich inny sens
Zacytuj co reinterpretuje i wpycham w Twoje usta coś, czego nie napisałeś, wskaż co ignoruje i skończ płakać. Cytując udowodnisz swoją rację, a ja będę się wił w niemym wkurwieniu :)
proszę o twoje definicje, srasz na to,
Podstawowa różnica między nami - Ty masz swoje definicje, a ja używam powszechnie przyjęte i uznawane, podałem Ci definicję "anty" z PWN, tak więc nie kłam, że sram na to.
gdy podaje przykłady jakie absurdy i kwiatki wychodzą z twoich interpretacji - to ignorujesz to.
Ponownie - wskaż co zignorowałem, bo moim zdaniem nic, jak również żadne kwiatki i absurdy nie wychodzą z moich wpisów ale po Twojej stronie leży moralny obowiązek wykazania, że stawiasz zarzuty umocowane w rzeczywistości, a nie wydobyte z czeluści anusa.
Edit @ArizonaDream :
Jaka jest definicja plugowatosci? Jakie badania stwierdziły że naród jest plugawy, jaka jest miara?

Czemu Klocuniek o to nie pytał ?
Jak Klocuniek obroni , że twierdzenie iż cały naród jest plugawy , nie jest antyukrainskim nastawieniem ?
Właśnie między innymi ten user po wymianie zdań również poprosił o per bana. Zadajesz pytania totalnie z dupy. Otóż jak już Ci tłumaczyłem - samo nie zabranie głosu w dyskusji nie przesądza o czytających, że popierają treści, które przeczytali. Ty jesteś dzieckiem na wakacjach, czy dorosłym z taką mentalnością?
@klocuniek pewnie uważasz, że próba 3 Ukraińców pod takie tezy to wystarczające badania statystyczne?
Ot, typowe sianie nienawiści wobec Ukraińców. A nie rozmawiam z tobą bo kłamiesz że tego nie widzisz.
Edit2:
Człowieku, toż to rozkminy człowieka, który wkurwia się na błędne posunięcia rządu. Nie może napisać o swoich przypuszczeniach jak to się może skończyć? Jeśli to jest sianie nienawiści wobec WSZYSTKICH Ukraińców to jesteś infantylnym, niepełnosprytnym kolesiem o mentalności dziecka poziomu klasy siódmej szkoły podstawowej.

Last edited:
No tak. Ja coś napiszę to muszę podać badania, ale Siedem coś stwierdzi , to jest po prostu opinia xd

Nie pisz już do mnie.
Ale niezła próba. Mistrzowska sofistyka a momentami tautologia.

Last edited:
Odnosisz się do wpisu @Siedem , tego wpisu:
w taki oto sposób:
Udowodnij , że miałeś rację i w Polsce wśród Ukraińców została tylko patologia a wszyscy normalni i wykształceni wyjechali na zachód, u nas zostawiając tylko patusow.
Siedem nie twierdził, że zostanie TYLKO patologia jak w kłamliwy sposób to przedstawiasz, napisał bowiem:
oni za to będą siedzieć w mieszkaniach i kursować za zasiłek od sklepu do domu, wiadomo że nie wszyscy...
"wiadomo że nie wszyscy" - wcześniej pisałem o nasuwających się podejrzeniach w stosunku do Ciebie, że nie masz dobrych intencji i na siłę próbujesz zrobić z kogoś kompletnego przeciwnika całego narodu ukraińskiego. Powyższym podejrzenia te nabrały kształtu faktycznego.
Czyżby ktoś tutaj, bez podania argumentów, straszył, że przez Ukraińców Polacy pójdą na zdalne ? :)
Zauważ, że chodziło o szacunki mówiące o możliwych 5 milionach uchodźców, przy takiej liczbie chyba naturalne jest przypuszczenie, że wielu z nich będzie umieszczanych w szkołach, wtedy dzieciaki tych szkół musiałyby uczyć się zdalnie. Dla człowieka Twojego pokroju zwykłe przypuszczenie w stosunku do takich szacunków oczywiście musi być nadęte do formy straszenia. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do Twoich niemoralnych zagrywek.
@klocuniek na litość Buzka!!!

Przyznaj mu!!!
Ni chuja kurwa!
Never Ends GIF by Better Call Saul

Prześlij mi jeszcze ta definicje bycia anty danemu narodowi z PWN , o której piszesz.
O Siedem się nie dogadamy gdyż uważam że napisał bzdurę niepoparta w dodatku niczym , poza własną projekcja na podstawie uprzedzeń i rozmowy z "3 " Ukraińcami.
Wyraźnie zaznaczył , że zostanie głównie patologia,nie chuj. Przedstawił to jako pewnik a nie przypuszczenie. Tak jak ty nie przypuszczałes że polskie dzieci pójdą przez ukraińskie na zdalne. Napisałeś "Dzieciaki znowu na zdalnym wylądują" a nie "Myślę że, uważam że , możliwe że "

Prześlij mi jeszcze ta definicje bycia anty danemu narodowi z PWN , o której piszesz.
Nigdy nie odrabiałem zadań za swoje dzieci, tym bardziej nie będę tego robił mając do czynienia z cudzym mentalnym dzieckiem. Po drugie - tryb rozkazujący, który zastosowałeś zdradza jedynie, że z kulturą dyskusji nie masz zbyt wiele wspólnego.
Wyraźnie zaznaczył , że zostanie głównie patologia
Otóż to - GŁÓWNIE, bo dodał "wiadomo że nie wszyscy", a Ty jak już raz Ciebie zacytowałem, kłamiesz, bo napisałeś:
Udowodnij , że miałeś rację i w Polsce wśród Ukraińców została tylko patologia a wszyscy normalni i wykształceni wyjechali na zachód, u nas zostawiając tylko patusow.
"Wszyscy" i "tylko"? Tak więc skończ tę nędzną retorykę i uczciwie traktuj userów, w przeciwnym razie jedynie potwierdzisz moje przypuszczenie, żeś mentalny dzieciak, niedorosły do dyskusji na argumenty z dojrzałymi do tego ludźmi.
Napisałeś "Dzieciaki znowu na zdalnym wylądują" a nie "Myślę że, uważam że , możliwe że "
Zdanie podtrzymuję. Gdy będziemy mieć do czynienia z 5mln uchodźców, najprawdopodobniej, wg mnie - będzie trzeba część z nich umieszczać w szkołach, wtedy dzieci z tych szkół wylądują na zdalnym.

@Siedem pisał w tonie twierdzenia, pewności, że stanie się jak sądził, dla mnie są to jednak tylko i wyłącznie przypuszczenia, które w Twojej głowie przybierają formę typowego siania nienawisci wobec Ukraińców. Typowe myślenie dziecka.

Nigdy nie odrabiałem zadań za swoje dzieci, tym bardziej nie będę tego robił mając do czynienia z cudzym mentalnym dzieckiem. Po drugie - tryb rozkazujący, który zastosowałeś zdradza jedynie, że z kulturą dyskusji nie masz zbyt wiele wspólnego.

Otóż to - GŁÓWNIE, bo dodał "wiadomo że nie wszyscy", a Ty jak już raz Ciebie zacytowałem, kłamiesz, bo napisałeś:

"Wszyscy" i "tylko"? Tak więc skończ tę nędzną retorykę i uczciwie traktuj userów, w przeciwnym razie jedynie potwierdzisz moje przypuszczenie, żeś mentalny dzieciak, niedorosły do dyskusji na argumenty z dojrzałymi do tego ludźmi.

Zdanie podtrzymuję. Gdy będziemy mieć do czynienia z 5mln uchodźców, najprawdopodobniej wg mnie będzie trzeba część z nich umieszczać w szkołach, wtedy dzieci z tych szkół wylądują na zdalnym.

@Siedem pisał w tonie twierdzenia, pewności, że stanie się jak sądził, dla mnie są to jednak tylko i wyłącznie przypuszczenia, które w Twojej głowie przybierają formę typowego siania nienawisci wobec Ukraińców. Typowe myślenie dziecka.

Z tym "tylko" przyznaje ci rację.
No i serio nie umiem znaleźć twojej definicji.
O kulturze się nie rozpisuj, bo sam potrafisz w rozmowach obrazić rozmówcę , oczywiście asekurując się trybem przypuszczającym :)

I nie zgadzam się z tobą. Napisałeś co napisałeś o szkołach i tyle. Ale sprawdzę jeszcze czy z kontekstu nie wynikało że miałeś na myśli konkretnie przypadek przy 5 mln uchodźców.

Z tym "tylko" przyznaje ci rację.
No i serio nie umiem znaleźć twojej definicji.
O kulturze się nie rozpisuj, bo sam potrafisz w rozmowach obrazić rozmówcę , oczywiście asekurując się trybem przypuszczającym :)

I nie zgadzam się z tobą. Napisałeś co napisałeś o szkołach i tyle. Ale sprawdzę jeszcze czy z kontekstu nie wynikało że miałeś na myśli konkretnie przypadek przy 5 mln uchodźców.

Dobra, masz widełki 1-5 mln. Mogłeś mieć na myśli 5 mln. Nadal nie ma jednak trybu przypuszczającego.

serio nie umiem znaleźć twojej definicji.
"Anty", czyli "przeciwdziałający, występujący przeciw, przeciwny"
potrafisz w rozmowach obrazić rozmówcę
Oczywiście - potrafię, nie znaczy, że to robię, a skoro tak sądzisz wystarczy wskazać.
oczywiście asekurując się trybem przypuszczającym :)
To jest powszechnie stosowany i całkowicie uprawniony sposób przedstawiania swoich myśli do formy pisanej w przypadku odnoszenia się do pewnych danych szacunkowych. Trzeci raz mam Ci to tłumaczyć? Odnośnie konkretnych danych używasz trybu twierdzącego ale każdy znający zasady wynikania (logika) wie, że w zamyśle jest to przypuszczenie, przedstawione w formie prawdopodobieństwa, które byłoby jeszcze wyższe w przypadku mowy o 10 mln uchodźców.
sprawdzę jeszcze czy z kontekstu nie wynikało że miałeś na myśli konkretnie przypadek przy 5 mln uchodźców.
Tu masz ten post:

@PioTRTek wskazał na szacunki 1-5mln uchodźców
@ArizonaDream edytuje, bo widzę, że Ty już to zrobiłeś trzy razy:
Nadal nie ma jednak trybu przypuszczającego.
:pociesznymirek:

Meritum w tym wypadku wskazuje na to co wyżej już pisałem odnośnie poziomu, który stosujesz w wymianie zdań. Chodzi przecież o to, że nazwałeś mój wpis STRASZENIEM, a nie o to, czy moja refleksja odnośnie liczby uchodźców była napisana w formie przypuszczającej, czy twierdzącej, bo zastosowany tryb nie ma jakiegokolwiek wpływu na efekt zasady wynikania, który zalęgł się w Twoim czerepie i swą para-logiką razi w zacnych userów cohones!

Last edited:

Oczywiście - potrafię, nie znaczy, że to robię, a skoro tak sądzisz wystarczy wskazać.

To jest powszechnie stosowany i całkowicie uprawniony sposób przedstawiania swoich myśli do formy pisanej w przypadku odnoszenia się do pewnych danych szacunkowych. Trzeci raz mam Ci to tłumaczyć? Odnośnie konkretnych danych używasz trybu twierdzącego ale każdy znający zasady wynikania (logika) wie, że w zamyśle jest to przypuszczenie, przedstawione w formie prawdopodobieństwa, które byłoby jeszcze wyższe w przypadku mowy o 10 mln uchodźców.

Tu masz ten post:

@PioTRTek wskazał na szacunki 1-5mln uchodźców

Nie wiem czy ta definicja kłóci się z tym co napisałem.
Zwłaszcza, że przecież pisząc o "antyukrainskosci" mam na myśli przede wszystkim ludzi i zbiór różnych rzeczy wobec których jest się "przeciw", a wtedy bliższa moim zdaniem jest definicja anty konkretnie w stosunku do ludzi. Niestety, poza antysemityzmem, nie ma takiej encyklopedycznej definicji. Może jeszcze ojkofobia.
Wiesz, raczej oczywiste jest że gdy piszę że ktoś jest przeciw Ukraińcom , to nie mam na myśli iz jest "przeciw Ukraińcom na Ukrainie"

raczej oczywiste jest że gdy piszę że ktoś jest przeciw Ukraińcom , to nie mam na myśli iz jest "przeciw Ukraińcom na Ukrainie"
O kurwa. Dobra, widzę, że godnie rozpocząłeś weekend, na zdrowie i wróć ponownie gdy znowu będziesz w stanie bardziej logicznie artykułować swoje myśli. Na koniec dodam jeszcze, że po prostu bardzo niezręcznie rozpocząłeś swój powrót na cohones.

O kurwa. Dobra, widzę, że godnie rozpocząłeś weekend, na zdrowie i wróć ponownie gdy znowu będziesz w stanie bardziej logicznie artykułować swoje myśli. Na koniec dodam jeszcze, że po prostu bardzo niezręcznie rozpocząłeś swój powrót na cohones.

To tylko kwestia twoich poglądów. Gdybyś miał podobne do moich to byś spokojnie orał Siedem za to co napisał , a nie uczepił się definicji "Anty" , która w dodatku do końca nie określa że trzeba być absolutnie "anty" wszystkiemu z danego przedmiotu bycia "anty" gdy ten przedmiot reprezentuje sobą tysiące różnych "rzeczy" , lecz z góry byś założył że nam na myśli bycie "anty" tak jak antysemityzm jest byciem antym w stosunku do Żydów , tylko że zamiast Żydów - do Ukraińców.

Nie nie nie, na szczęście chłopaki potrafią czytać, a kto ma rację w tym sporze to też jest jasne.
Piszesz o jakimś poparciu, naprawdę zazdroszczę Meza i Karateki.

Koniec.
Zacznij zazdrościć chodzenia do roboty kolegom. O ile masz jakichś pracujących

antysemityzm jest byciem antym w stosunku do Żydów , tylko że zamiast Żydów - do Ukraińców.
Teraz się skup:
1. Jeśli ktoś stwierdzi fakt odnośnie negatywnego zachowania człeka pochodzenia żydowskiego - jest antysemitą?
2. Jeśli krytykujesz niemądre decyzje naszego rządu w formie przyznawania profitów wszystkim Żydom jedynie dlatego, że przyjechali ze swojej ojczyzny, w której 10% jej powierzchni dotknięta jest wojną - to jesteś antysemitą?
3. Jeśli krytykujesz, wyrażasz dezaprobatę i oburzenie względem gloryfikowania żydowskich morderców Twojej rodziny, stawiania im pomników, nazywanie ulic ich imieniem z jednoczesnym zakazem sprowadzenia ich szczątków, by pochować ich w swoim kraju - jesteś antysemitą?
4. Jeśli oburzasz się w związku z używaniem przez Żydów żyjących współcześnie - emblematów, wizerunków, itd - zbrodniczej żydowskiej organizacji, która stoi za wymordowaniem Twojej rodziny lub Twoich rodaków - jesteś antysemitą?

Teraz się skup:
1. Jeśli ktoś stwierdzi fakt odnośnie negatywnego zachowania człeka pochodzenia żydowskiego - jest antysemitą?
2. Jeśli krytykujesz niemądre decyzje naszego rządu w formie przyznawania profitów wszystkim Żydom jedynie dlatego, że przyjechali ze swojej ojczyzny, w której 10% jej powierzchni dotknięta jest wojną - to jesteś antysemitą?
3. Jeśli krytykujesz, wyrażasz dezaprobatę i oburzenie względem gloryfikowania żydowskich morderców Twojej rodziny, stawiania im pomników, nazywanie ulic ich imieniem z jednoczesnym zakazem sprowadzenia ich szczątków, by pochować ich w swoim kraju - jesteś antysemitą?
4. Jeśli oburzasz się w związku z używaniem przez Żydów żyjących współcześnie - emblematów, wizerunków, itd - zbrodniczej żydowskiej organizacji, która stoi za wymordowaniem Twojej rodziny lub Twoich rodaków - jesteś antysemitą?

Oczywiście że nie. I już pisaliśmy, że nie miałem takich rzeczy na myśli :)

Edit:
Tylko notoryczne wrzucanie samych negatywnych treści o danym narodzie, w tym fejkow(mogę dalej przeglądać ten wątek, ale to za kilka tygodni. Wiesz że je znajdę) , uważam za celowe , mające wywołać efekt pogardy dla tego narodu i świadome przedstawienie go w jak najgorszych barwach. Do tego notoryczne uogólnianie negatywnych elementów do całej grupy, lub w celu wywoływania poczucia zagrożenia.

Last edited:
Back