Nigdy nie odrabiałem zadań za swoje dzieci, tym bardziej nie będę tego robił mając do czynienia z cudzym mentalnym dzieckiem. Po drugie - tryb rozkazujący, który zastosowałeś zdradza jedynie, że z kulturą dyskusji nie masz zbyt wiele wspólnego.
Otóż to - GŁÓWNIE, bo dodał "wiadomo że nie wszyscy", a Ty jak już raz Ciebie zacytowałem, kłamiesz, bo napisałeś:
"Wszyscy" i "tylko"? Tak więc skończ tę nędzną retorykę i uczciwie traktuj userów, w przeciwnym razie jedynie potwierdzisz moje przypuszczenie, żeś mentalny dzieciak, niedorosły do dyskusji na argumenty z dojrzałymi do tego ludźmi.
Zdanie podtrzymuję. Gdy będziemy mieć do czynienia z 5mln uchodźców, najprawdopodobniej wg mnie będzie trzeba część z nich umieszczać w szkołach, wtedy dzieci z tych szkół wylądują na zdalnym.
@Siedem pisał w tonie twierdzenia, pewności, że stanie się jak sądził, dla mnie są to jednak tylko i wyłącznie przypuszczenia, które w Twojej głowie przybierają formę typowego siania nienawisci wobec Ukraińców. Typowe myślenie dziecka.