Gaara
UFC Heavyweight
Nie, córki.Twoje dzieło?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie, córki.Twoje dzieło?
![]()
Nie, córki.
Świat rysowania ma swój Inktober i jego wersje. Istnieje wersja miesięczna i roczna w której co miesiąc zgodnie z motywem przewodnim ludzie zamieszczają prace.
Chciałbym się zmusić do częstszego rysowania. Postanowiłem, że w 2025 roku każdy miesiąc będzie miał motyw przewodni. Będzie to cecha, która powinna w mojej opinii oznaczać dobrego fightera.
Mamy 12 miesięcy i 12 tematów.
Tematy po stworzeniu i wpisaniu rozlosowała jedna ze stron internetowych.
Styczeń - Serce.
Luty - Zapasy.
Marzec - Skill.
Kwiecień - Szybkość.
Maj - Dominacja.
Czerwiec - Moc.
Lipiec - Spryt / Fight IQ.
Sierpień - Charakter.
Wrzesień - Wytrzymałość.
Październik - Parter.
Listopad - Uderzenia.
Grudzień - Dominacja.
Zapraszam każdego chętnego do zaprezentowania swoich umiejętności.
Jedna praca, jeden miesiąc. Taki okres czasu wystarczy dla komfortowego wybrania i wykonania pracy.
Technika dowolna. Długopis, ołówek, tusz, farby, kredki, markery, węgiel, digital i cokolwiek uznacie za stosowne.
Bohaterem pracy może być fighter, postać filmowa lub historyczna symbolizująca dla autora dany temat miesiąca.
Jest to luźna propozycja dla chętnych.
Oznaczam osoby, które już zamieszczały swoje prace @Cyklop Schabowy @Szaba @Dzihados @Gaara (jeśli pociecha będzie chętna wziąć udział) @Drzewo (mam nadzieję, że żyjesz) @jut @5jointow @spidey i każdego kto ma ochotę coś narysować.
Jeśli uda mi się wypełnić 12 miesięcy będę zadowolony. Jeśli w temacie będzie więcej niż 2 prace miesięcznie, uznam to za sukces. Jeśli nie, to i tak zmotywuje mnie to do ciągłej pracy. Forum traktuje często jako pamiętnik moich przemyśleń lub tego co wewnątrz. Jedną z form wyrażenia tego są moje rysunki.
Jeśli jednak nie chcesz rysować tego co w powyższej liście, to rysuj i zamieszczaj co tylko chcesz.
#ARTONES
Oby Halibut nie wrocił bo w grudniu pozamiata!Świat rysowania ma swój Inktober i jego wersje. Istnieje wersja miesięczna i roczna w której co miesiąc zgodnie z motywem przewodnim ludzie zamieszczają prace.
Chciałbym się zmusić do częstszego rysowania. Postanowiłem, że w 2025 roku każdy miesiąc będzie miał motyw przewodni. Będzie to cecha, która powinna w mojej opinii oznaczać dobrego fightera.
Mamy 12 miesięcy i 12 tematów.
Tematy po stworzeniu i wpisaniu rozlosowała jedna ze stron internetowych.
Styczeń - Serce.
Luty - Zapasy.
Marzec - Skill.
Kwiecień - Szybkość.
Maj - Brutalność.
Czerwiec - Moc i Siła.
Lipiec - Spryt / Fight IQ.
Sierpień - Charakter.
Wrzesień - Wytrzymałość.
Październik - Parter.
Listopad - Uderzenia.
Grudzień - Dominacja.
Zapraszam każdego chętnego do zaprezentowania swoich umiejętności.
Jedna praca, jeden miesiąc. Taki okres czasu wystarczy dla komfortowego wybrania i wykonania pracy.
Technika dowolna. Długopis, ołówek, tusz, farby, kredki, markery, węgiel, digital i cokolwiek uznacie za stosowne.
Bohaterem pracy może być fighter, postać filmowa lub historyczna symbolizująca dla autora dany temat miesiąca.
Jest to luźna propozycja dla chętnych.
Oznaczam osoby, które już zamieszczały swoje prace @Cyklop Schabowy @Szaba @Dzihados @Gaara (jeśli pociecha będzie chętna wziąć udział) @Drzewo (mam nadzieję, że żyjesz) @jut @5jointow @spidey i każdego kto ma ochotę coś narysować.
Jeśli uda mi się wypełnić 12 miesięcy będę zadowolony. Jeśli w temacie będzie więcej niż 2 prace miesięcznie, uznam to za sukces. Jeśli nie, to i tak zmotywuje mnie to do ciągłej pracy. Forum traktuje często jako pamiętnik moich przemyśleń lub tego co wewnątrz. Jedną z form wyrażenia tego są moje rysunki.
Jeśli jednak nie chcesz rysować tego co w powyższej liście, to rysuj i zamieszczaj co tylko chcesz.
#ARTONES
Zdominuje reszte stawkiOby Halibut nie wrocił bo w grudniu pozamiata!

W trzy minuty to trudno kogokolwiek narysować, a co dopiero Ilię Topurię, przez jego zarost i tatuaż. I tak wyszło przyzwoicieView attachment 124518Topuria w 3 minuty jakbym miał więcej czasu to raczej ładniej, ale wcale nie bardziej podobny. Mam taki komiksowy styl rysowania ![]()
Wojownik o gołębim sercu malujący postacie z bajek

Sztos! Co to za postać?
Rysowane to było dla babci, która walczyła w 2 wojnie światowej. Postać nie ma nazwy.Sztos! Co to za postać?
Fantastyczna praca. Masz jakąś poradę jak zachować proporcje, np. żeby jedna kończyna nie była dłuższa od drugiej albo oko pół metra od drugiego?Rysowane to było dla babci, która walczyła w 2 wojnie światowej. Postać nie ma nazwy.
Dziękuję. Kwestia treningu. Po narysowaniu określonej ilości prac, doświadczenie jest na tyle pomocne, że można instynktownie oceniać takie rzeczy. Ja zawsze robiłem "na oko", nie używałem żadnych linijek czy miarek ani niczego podobnego.Fantastyczna praca. Masz jakąś poradę jak zachować proporcje, np. żeby jedna kończyna nie była dłuższa od drugiej albo oko pół metra od drugiego?
Jak to wrzuciłeś?Nie wiem co to za typ. Chyba jakiś piłkarz. Coś nie pyklo z oczami. Pewnie dlatego, że sam niewiele widzę.
View attachment 125358
Jak to wrzuciłeś?
DziękujemyWróciła wszystkim :)

AI - pewnie jakiś dedykowany, bo mnóstwo widuję portretów w takim stylu. Ludzie pewnie wrzucają w ten konkretny automat zdjęcie a on wypluwa taką przeróbkę (w tym przypadku sam wygenerował całość)Kawał dobrej roboty. Autor nieznany. Źródło: relacja DDP (chcę wierzyć, że nie wykonało tego AI)
View attachment 125664