Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wiki Czyżewska?Niedawno wróciłem do rysowania
View attachment 131397
No nareszcie, plus widać progres na tych kartkachSyn dostał na urodziny podręcznik do nauki rysowania i w końcu sam zacząłem się uczyć. Całkiem fajna przygoda.

Kiedy Ty zacząłeś rysować?Dzięki! Okazuje się, że znajac podstawowe techniki jakoś to idzie.View attachment 135824View attachment 135825
Wczoraj, jak syn dostał książkę... przecież napisałKiedy Ty zacząłeś rysować?

Łącznie poświęciłem kilka godzin na ćwiczenia. Jakieś kółka, wzroki i takie duperele. Za dziecka lubiłem rysować, więc coś tam może zostało w dłoniach. Moim zdaniem, początkującym bardzo pomaga rozpoczęciem rysunku od zwykłych figur geometrycznych. Dla mnie to totalna nowość, a działa świetnie. No i cieniowanie robi całą robotę.Kiedy Ty zacząłeś rysować?

Kolego jak nie trolujesz, to masz bardzo duży potencjał. Gratki, elegancko to wyglądaŁącznie poświęciłem kilka godzin na ćwiczenia. Jakieś kółka, wzroki i takie duperele. Za dziecka lubiłem rysować, więc coś tam może zostało w dłoniach. Moim zdaniem, początkującym bardzo pomaga rozpoczęciem rysunku od zwykłych figur geometrycznych. Dla mnie to totalna nowość, a działa świetnie. No i cieniowanie robi całą robotę.View attachment 135874View attachment 135875View attachment 135876View attachment 135877
Nie troluję. Mam wrażenie, że gdy w dzieciństwie, czy w trakcie dorastania coś się często robi, to pewna baza umiejętności zostaje. Na pewno jest tak ze sportem, być może z rysunkiem podobnie.Kolego jak nie trolujesz, to masz bardzo duży potencjał. Gratki, elegancko to wygląda