Cyklop Schabowy
UFC Middleweight
Arcydzieło

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Arcydzieło

Dziękuję za podrzucenie pomysłu.Arcydzieło![]()

Zieloni va banque !View attachment 110834
W oczekiwaniu na rozpoczęcie licytacji
Będziesz w stanie odgadnąć, z którego to odcinka i jak nazywał się kapitan tej drużyny mistrzów?Zieloni va banque !
Tutaj już musimy szukać psychofanów Krzyśka Ibisza i jego twórczości z czasów kiedy jeszcze był starszy…Będziesz w stanie odgadnąć, z którego to odcinka i jak nazywał się kapitan tej drużyny mistrzów?

W tym roku robiłem w sumie maraton, obejrzałem pełne 208 odcinków. Zapamiętałem jakoś prawie wszystkie nazwiska kapitanów drużyn mistrzowskichTutaj już musimy szukać psychofanów Krzyśka Ibisza i jego twórczości z czasów kiedy jeszcze był starszy…![]()
Gdzie znalazłeś tyle materiału do obejrzenia?!W tym roku robiłem w sumie maraton, obejrzałem pełne 208 odcinków. Zapamiętałem jakoś prawie wszystkie nazwiska kapitanów drużyn mistrzowskich
Jeszcze niedawno można było obejrzeć na YouTube, ale wszystko zostało skasowane. Prawdopodobnie ma to związek z premierą nowej Awantury o KasęGdzie znalazłeś tyle materiału do obejrzenia?!
Czym to narysowałeś? Ołówek, kredka?Poniżej wrzucam swoją pracę i oryginalne źródło w postaci zrzutu ekranu w celach porównawczych
View attachment 110873
View attachment 110872
Ewentualne niedociągnięcia będziecie musieli wybaczyć. Ponieważ ramka licytacji zasłania togę, czerpałem z innych zdjęć lub improwizowałem
Poniżej wrzucam swoją pracę i oryginalne źródło w postaci zrzutu ekranu w celach porównawczych
View attachment 110873
View attachment 110872
Tak, przecież napisał.Czy to narysowałeś?

Wszystko ołówkiem. Korzystałem z 2H, HB i 4BCzym to narysowałeś? Ołówek, kredka?
Jeśli miałbym Ci coś doradzić to popracuj nad kontrastem. W pewnym momencie gdy już rysujesz to wyższy poziom daje właśnie różnica w cieniach. Rysunek z płaskiego przejdzie w efekt trójwymiarowy. Warto używać ołówków 6B, 8B a nawet 9B dającego głęboką czerń. Nie bój się także zbyt mocno cieniować. Zawsze możesz to wyrównać.Wszystko ołówkiem. Korzystałem z 2H, HB i 4B

Ostatnio biegam strasznie z róznymi sprawami, i w ramach robienia porządków ze starymi gratami zawitałem do rodziców na działkę. Pamiętałem że zostawiłem im w miarę szczelny kubeł który pewnie ze 20 lat przeleżał obok domku (tak, na zewnątrz). No i znalazłem jakieś swoje stare prace, widać datę na dwóch z nich - 1995 XD
![]()
![]()
AI - po przeczytaniu cohones ;) - prawie tak dobra jak ja ;) ;) ;)
PS. Swoją drogą przejrzałem ponownie wątek i jestem w szoku że niektórych prac nie widziałem. Nie wiem z jakiego powodu, ale widze ze warto czasem sobie poprzypominac.
@MooDancer
Przekot z ciebie. Rózne style, precyzja, pomysl.
To dzisiaj mi weszło:

Okazały Big Rooster elegancko pozował
, czy rysunek z pamięci...Big black cock
Wybrałem losowe zdjęcie z galerii, żeby uwzględnić szczegóły jak te grzebyki czy pióra na szyi, ale poza z pamięciOkazały Big Rooster elegancko pozował, czy rysunek z pamięci...
Czyli taka bardziej pamięciówka...Wybrałem losowe zdjęcie z galerii, żeby uwzględnić szczegóły jak te grzebyki czy pióra na szyi, ale poza z pamięci