Cyklop Schabowy
UFC Welterweight
Uznałem, że to będzie ciekawy temat do założenia, a jeszcze chyba takiego nie było. Tutaj można pokazać swoje rysunki. Tematyka dowolna, może być standardowy lub prześmiewczy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba przyznać, że chujoweTo ja pierwszy coś wrzucę ;-)
View attachment 46816
To ja pierwszy coś wrzucę ;-)
View attachment 46816
kurwa maćTo ja pierwszy coś wrzucę ;-)
View attachment 46816
Mnie sie tak skojarzylo ;)To ja pierwszy coś wrzucę ;-)
View attachment 46816
A co Ty, na lekcjach w telefonie siedzisz?Kiedyś chciałem rysować, okazało się że to nie dla mnie, ale coś tam nieraz skrobne.
View attachment 46827
View attachment 46828
View attachment 46829
Obudziłeś we mnie dziecko
Brutalny atak na Andrzeja
To ja pierwszy coś wrzucę ;-)
View attachment 46816
BłachowiczŁapcie to
View attachment 46996
To są te kulawe czy jak już pykło??Ostatnio stwierdziłem że wracam do rysowania, pierwsze cztery rysunki były kulawe, a potem powoli coś pykło. Trzeba co najmniej raz w tygodniu usiąść na godzinkę, żeby zadziałało![]()
Jak już pykło, ale to bardziej szkice niż rysunki, oba są nieskończone, szczególnie widać to w króliku.To są te kulawe czy jak już pykło??
Czekam na Bastkowego królikaJak już pykło, ale to bardziej szkice niż rysunki, oba są nieskończone, szczególnie widać to w króliku.
Weź coś jebnij z Dragon Balla. @Cyklop Schabowy Ty też. Zróbmy contest!Jak już pykło, ale to bardziej szkice niż rysunki, oba są nieskończone, szczególnie widać to w króliku.
Obawiam się, że to nie są zbytnio moje klimatyWeź coś jebnij z Dragon Balla. @Cyklop Schabowy Ty też. Zróbmy contest!
Nie umiem jeszcze rysować taśmy klejącej i dildosów, a bez tego chyba się nie obejdzieCzekam na Bastkowego królika![]()
Nawet poznaję, pod którą Żabką to![]()
Jano nie zabij mnie
To jakiś murzyn, że ma takie ciemne ręce? Czy ma to może związek z jakimiś sanockimi specjałami?![]()
Jano nie zabij mnie
Błędy początkującego artysty.To jakiś murzyn, że ma takie ciemne ręce? Czy ma to może związek z jakimiś sanockimi specjałami?
Powiem Ci że żabka z logo konkretna... Myślałeś nad rysowaniem komiksów?Błędy początkującego artysty.
Jeszcze powiedz, że to myszką narysowane![]()
Jano nie zabij mnie
Myszka + paint = sukcesJeszcze powiedz, że to myszką narysowane
Powiem Ci że żabka z logo konkretna... Myślałeś nad rysowaniem komiksów?