Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Spoko, jak znajdę wolną chwilę. Tylko kiedy startuje druga edycja?@Cyklop Schabowy spróbuj narysiać nam plakat na Respectones 2. Walką wieczoru będzie Tsarukyan vs. Geathje. Zobaczysz, że Twoja praca jak i wszystko związane z powstaniem organizacji przejdzie do historii Cohones. Nawet UFC nie miało plakatów w formie szkiców!
autoportret?
Niesamowita wyobraźnia i świadomość przestrzeni. Idealne inspiracje na Inktobera. Drzeworyt można zastąpić tuszem - osiągniesz podobny efekt. Tusz to jedna z moich ulubionych technik.![]()
Dlaczego M.C. Escher narysował ten niemożliwy świat w 1953 roku?
Maurits Cornelis Escher (1898-1972) urodził się w Holandii i początkowo chciał z…m.joemonster.org
Łoooooo kurwa... Dużo obrazów i całkiem ciekawy artykuł, polecam. Prawie nie ma koloru, sam tusz, lito i parę innych technik. Nie wiem skąd ten na podglądzie, skoro większość jest czarno biała...
@MooDancer
Nie, zawiesiłem się lekko, czas wolny to aktualnie samorozwój i pogłębianie wiedzy, trochę mam braki w wiedzy zawodowej i nadrabiam. Myślę że niedługo będę mógł wrócić do rysunku i może wreszcie zacznę malowaćNiesamowita wyobraźnia i świadomość przestrzeni. Idealne inspiracje na Inktobera. Drzeworyt można zastąpić tuszem - osiągniesz podobny efekt. Tusz to jedna z moich ulubionych technik.
Rysujesz coś jeszcze?

Nie, zawiesiłem się lekko, czas wolny to aktualnie samorozwój i pogłębianie wiedzy, trochę mam braki w wiedzy zawodowej i nadrabiam. Myślę że niedługo będę mógł wrócić do rysunku i może wreszcie zacznę malować![]()
Tito?
To teraz czekam na Prochazkę

Ile godzin zajęła Ci taka robota?
Jest już na Respectones, ale trochę trudności sprawił, więc wrzucam również tu View attachment 102172

Nie liczyłem ale szacuję, że 8 hIle godzin zajęła Ci taka robota?
Rozważę. Zastanawiam się nad nowymTo teraz czekam na Prochazkę![]()

EleganckoNie liczyłem ale szacuję, że 8 h
Rozważę. Zastanawiam się nad nowym![]()
Nadchodzą koleje gale Respectones. Może jakiś plakat face to face?Nie liczyłem ale szacuję, że 8 h
Rozważę. Zastanawiam się nad nowym![]()
Plakat musiałbym wykonać na formacie co najmniej A4 a najlepiej A3. Czas jaki potrzebowałbym na taką pracę to w zależności od szczegółów, kompozycji, ilości fighterów - 20 - 40 h. To bardzo dużo. Nie zrobię czegoś na odpierdol.Nadchodzą koleje gale Respectones. Może jakiś plakat face to face?
Mozesz juz zacząć plakat Jones vs Aspinall bo chyba wkrótce prezes @Dijaz uruchamia ciężką. A to starcie to akurat pewniaczekPlakat musiałbym wykonać na formacie co najmniej A4 a najlepiej A3. Czas jaki potrzebowałbym na taką pracę to w zależności od szczegółów, kompozycji, ilości fighterów - 20 - 40 h. To bardzo dużo. Nie zrobię czegoś na odpierdol.
Niewykonalne. Jeśli jednak pojawi mi się w głowie jakiś pomysł i zobaczę, że pokrywa się z Twoją rozpiską, to odezwę się do Ciebie. Dziękuję za propozycję.

Kto to jest?No chyba że któryś wypadnie to w zastępstwie wjeżdża Filip Schabowy
Lepiej nie wi(e)dziećKto to jest?

Kto to jest?
Lepiej nie wi(e)dzieć![]()
Poirier jak żywy