D
Deleted member 3103
Guest
Rap juz dawno nie jest zamkniety w jednek konwencji. Typowy gangsta par to gimbaza i juz dawno się przejadło. Poza tym dlaczego oceniasz Taco przez to, że słuchają go np jak to nazwałeś ' studenciaki' czy jakiś typ napisał na facebooku komentarz. Ja akurat płyty słyszałem już dawno, przed tym jak wyszły reedycje na legalu. Taco jest oryginalny i mega świeży , tak samo jak PRO8L3M z Oskarem na majku na projekcie Art Brut.nie w tym przypadku nie ma argumentu o chuju w uszach bo rozumiem ludzi którzy kupują to pierdolenie Kendricka i muzycznie jest jak najbardziej spoko ta płyta, dużo brzmień ze starszych czasów przemycone i spoko ale nie gra mi to w całości i na pewno bym tego w top5 roku nie umieszczał i te nagrody zamiast być za dany rok idą właśnie tak jak mówisz po hypie i po tym że artysta został skrzywdzony na poprzednich grammy a to jest złe i błędne koło
@Dzieciak Taco niby spoko ale jednak nie, 2 kawałki lubie i fit na Prosto Mixtape reszta nara, gość jest idolem hipsterów i ludzi którzy do końca nie kumają rapu jak czytam sobie komentarze pod jego postami na FB w których jakiś asior pierdoli o Sokole że nie pasuje na kawałek bo jest no flow to mi ręce opadają