Over
WSOF Light Heavyweight
Tak szczekał i szczekał, a się złożył po jednej sztucehahah ten sticzes to porażka, jeszcze niech go Jeezy z ziomkami złapie gdzieś :)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak szczekał i szczekał, a się złożył po jednej sztucehahah ten sticzes to porażka, jeszcze niech go Jeezy z ziomkami złapie gdzieś :)

Ale beka, że z tego jego szczekania nic nie wyszło i się złożył od razu. Chociaż "nie ważne co mówią, ważne, że głośno i po nazwisku" (w tym przypadku po ksywie), więc rozgłos to dobra sprawa, na pewno jakiś fanów zyska tak czy siak.Stitches ostatnio zaliczył K.O

Napisz czy się nada do fury, bo mam tego jeszcze trochę w zanadrzu. Jest dobry bas i cykacze, więc powinno być ok. Bo chodziło Ci o taki agresywny trap ;)
Panowie zarzucicie jeszcze jakies konkretne bangery cos w klimacie g-eazy czy stitches. Potrzebuje czegos do auta zeby sie naladowac jadac na trening :)

jest pare kozackich numerów jak Alright czy Wesley's Theory ale bez przesady kurwaA nie pomyślałeś, że jeżeli Kendrick zyskał juz popularność w mainstrimie (ficzuring u Taylor Swift, czy ten soundtrack do Spidermana z Alicą Keys jeśli się nie mylę), to te nominację są bardziej za całokształt twórczości. Nie zgadzam się, że są tam dwa dobre kawałki, mogę wymienić dużo więcej kawałków z tej płyty i już nie chcę pisać o jego wcześniejszej twórczości, czy ficzuringu np u Big Seana, gdzie jednym wersem poruszył całą smutną jak pizda rapową grę, potem na cypherze masakruje nou nejmów, którzy go zaczepali, chociaż wcale nie musiał. Gość już zapisał swoją historię w rap grze, przez niesamowitą charyzmę, teksty i swoje pochodzenie, którego się nie wypiera, chociaż jest mega inteligentnym gościem. Wiem pisałeś, że to płyta jest przehypowana. Jak ona jest przehypowana, to każda taka jest. Wiem, że się slizgiem ( masz bardzo podobny sposób wypowiadania się o muzie, jak uzytkownicy na tej stronie) sugerujesz pewnie, ale dużo gości, którzy tam siedzą to jebani stulejarze bez życia, chociaż kiedyś Kendrick był bożkiem na tamtym forum.TPAB Kendricka to najbardziej przehypowany album w historii rapu, chyba same murzyny w tych komisjach grammy siedzą albo wybrali to aż do tylu nominacji żeby nie być posądzonym o rasizmjest pare kozackich numerów jak Alright czy Wesley's Theory ale bez przesady kurwa
A nie pomyślałeś, że jeżeli Kendrick zyskał juz popularność w mainstrimie (ficzuring u Taylor Swift, czy ten soundtrack do Spidermana z Alicą Keys jeśli się nie mylę), to te nominację są bardziej za całokształt twórczości. Nie zgadzam się, że są tam dwa dobre kawałki, mogę wymienić dużo więcej kawałków z tej płyty i już nie chcę pisać o jego wcześniejszej twórczości, czy ficzuringu np u Big Seana, gdzie jednym wersem poruszył całą smutną jak pizda rapową grę, potem na cypherze masakruje nou nejmów, którzy go zaczepali, chociaż wcale nie musiał. Gość już zapisał swoją historię w rap grze, przez niesamowitą charyzmę, teksty i swoje pochodzenie, którego się nie wypiera, chociaż jest mega inteligentnym gościem. Wiem pisałeś, że to płyta jest przehypowana. Jak ona jest przehypowana, to każda taka jest. Wiem, że się slizgiem ( masz bardzo podobny sposób wypowiadania się o muzie, jak uzytkownicy na tej stronie) sugerujesz pewnie, ale dużo gości, którzy tam siedzą to jebani stulejarze bez życia, chociaż kiedyś Kendrick był bożkiem na tamtym forum.
nie, nie znamy tego łaka i idola studenciakówCode:https://www.youtube.com/watch?v=7cK0_dXQrkkChłopaczki, znacie Taco? Z miejsca reedycje dem na legalu z Asfalcie poszły na szczyt OLISU. Kozacka technika, nie zamula a textowo swierze, bity wysmażone mistrzowsko.Code:https://www.youtube.com/watch?v=DyJIz7vDUnA
Sprawdźcie Trójkąt Warszawski i Umowa o dzieło
Poprawiłem to raz. Dwa, twoim zdaniem Taco to łak? Weź się nie ośmieszaj, bo jeśli twoim zdaniem Taco jest łakiem to Paluchy którymi sie pucujecie są poniżej poziomem krytyki.nie, nie znamy tego łaka i idola studenciaków
a linki po prostu wklejaj, nie używaj żadnych innych opcji to będzie normalnie wyświetlać okno
Kendrick jest królem, ale TPAB jest przehypowane tak jak pisałem i co to wgl za pierdolenie że za całokształt twórczości? TO SĄ KURWA NAGRODY ZA DANY ROK NIE ZA CAŁOKSZTAŁT i uważam że Kendricka okradziono ze statuetki przy GKMC które jest jego najlepszym albumem, wydaje mi się również że to co Macklemore mówił jest prawdą i teraz na siłe chcą to naprawić miliardem nominacji i pewnie dużo z nich dostanie Kendrick
jestem aktywnym użytkownikiem SLG, ale tam 90% propsuje TPAB ja nie umiem dla mnie to jest płyta od czarnego brata dla czarnych braci
nie w tym przypadku nie ma argumentu o chuju w uszach bo rozumiem ludzi którzy kupują to pierdolenie Kendricka i muzycznie jest jak najbardziej spoko ta płyta, dużo brzmień ze starszych czasów przemycone i spoko ale nie gra mi to w całości i na pewno bym tego w top5 roku nie umieszczał i te nagrody zamiast być za dany rok idą właśnie tak jak mówisz po hypie i po tym że artysta został skrzywdzony na poprzednich grammy a to jest złe i błędne kołoPrzehypowany to może być Travis Scott i "Rodeo" ;) Zgadzam się to są kurwa nagrody za dany rok i to, że dostał nominacje nie znaczy, że już wygrał. Też na początku się nie jarałem tą płytą i nie zajaram się nią jak GKMC swego czasu. Może płyta od czarnego dla czarnego, jednak widziałem wideo ile białasów stoi w kolejkach na premierze, więc widąc, że rap Kendricka do nich trafia, a kawałek "i" na przykład to mega motywator, w ogóle ten człowiek to jedna wielka motywacja dla młodych raperów i nie tylko ;) Czekam na argumenty o chuju w uszach #slizgstyle ;)
Spoko ;)nie w tym przypadku nie ma argumentu o chuju w uszach bo rozumiem ludzi którzy kupują to pierdolenie Kendricka i muzycznie jest jak najbardziej spoko ta płyta, dużo brzmień ze starszych czasów przemycone i spoko ale nie gra mi to w całości i na pewno bym tego w top5 roku nie umieszczał i te nagrody zamiast być za dany rok idą właśnie tak jak mówisz po hypie i po tym że artysta został skrzywdzony na poprzednich grammy a to jest złe i błędne koło