Kącik hip-hopowy. #rapsy

Dokladnie, póki co płyta pełna nudnych zamulaczy i smutnych pioseneczek, liczylem ze wyda same bengery ale niestety idzie lekko w strone gimnazjum ta plyta...

To Ci się nie podoba? Dla mnie to chyba najlepsza nuta Białasa i mistrzowski refren Palucha.

To Ci się nie podoba? Dla mnie to chyba najlepsza nuta Białasa i mistrzowski refren Palucha.

To jest niezle i nawet paluch jakos nie wadzi, jeden kawalek tego typu okej, ale poki co to cala plyta sie sklada z takich numerow

Skoro gdzieś Ci Paluch wadzi, to raczej nie będziemy rozmawiać o rapie..
Jest coś takiego jak gust :smile: A co do rozmowy o rapie, to jeśli nie chcesz ze mną o nim rozmawiać tylko dlatego, że nie lubię jakiegoś rapera to współczuje ograniczenia. Nie każdy musi jarać się tym co Ty.

Skoro gdzieś Ci Paluch wadzi, to raczej nie będziemy rozmawiać o rapie..
Paluch ostatnio strasznie wtórny, a zacząłem go słuchać od "Bloki, klatki, schody". Tylko produkcje ma fajne, bo nawijać już i tak nie ma o czym i ślepy nie zauważy jego hipokryzji w kawałkach ;)

Paluch ostatnio strasznie wtórny, a zacząłem go słuchać od "Bloki, klatki, schody". Tylko produkcje ma fajne, bo nawijać już i tak nie ma o czym i ślepy nie zauważy jego hipokryzji w kawałkach ;)
Ciężko się nie zgodzić, też go słuchałem parę lat temu, ale ile można wałkować w kawałkach ciągle to samo?

znów coś innego, Popuś król

to jest chujnia straszna, to solo Białasa to jakieś prowo gościu jedzie po takich typach nagrywając kawałki z SB a potem wydaje w stepie miałką płyte gdzie jest smutny na siłe

Spoko ta epka Białasa i Queby. Czekałem żeby w końcu znowu usłyszeć dawnego Que.

Jest coś takiego jak gust :smile: A co do rozmowy o rapie, to jeśli nie chcesz ze mną o nim rozmawiać tylko dlatego, że nie lubię jakiegoś rapera to współczuje ograniczenia. Nie każdy musi jarać się tym co Ty.

Nie będziemy dyskutować o rapie, bo jeżeli się nie zgadzamy w kwestii gustu, to chyba bezsensowne byłoby się przekomarzanie jak gimbusy o ulubionego rapera? Dla mnie Made in Heaven to majstersztyk, dla Ciebie może nie.

Nie będziemy dyskutować o rapie, bo jeżeli się nie zgadzamy w kwestii gustu, to chyba bezsensowne byłoby się przekomarzanie jak gimbusy o ulubionego rapera? Dla mnie Made in Heaven to majstersztyk, dla Ciebie może nie.
ja Palucha średnio lubie, Made in Heaven mi się podoba...
tylko szkoda że nie przez Palucha tylko przez Carsona, zajebiście że udostępnił instrumentale

To tak jakbyśmy nie mogli dyskutować i rozmawiać o całym mma, bo przykładowo nie przepadam za zawodnikiem, którego lubisz. Trochę bezsensownie to brzmi, prawda?

Ale jeżeli nie podjeżdża Ci Paluch, to wątpie, że innych wykonawców których ja cenię, Ty będziesz cenił również. Przykładowo, co sądzisz o Gedzu?

od Gedza tylko bity, robi zajebistą robote na produkcji ale wersy to ma bardziej suche niż Sentino, szczególnie hasztagi chujowe na maxa :lol:
chociaż Katharsis z Pelsonem props w całości

chociaż Katharsis z Pelsonem props w całości

A mi Catharsis nie podchodzi kompletnie.

robi zajebistą robote na produkcji
do #hot16 zrobił sobie zajebisty bit, to prawda.

ale wersy to ma bardziej suche niż Sentino, szczególnie hasztagi chujowe na maxa

Suche i beznsensowne wersy to może miał na "Serce bije w rytm", ale na NNJL stwierdzam, że teksty są dużo bardziej zaangażowane emocjonalnie i nie takie płytkie i suche jak na pierwszym albumie.

buhehe smieszny gosc, jak sprzedawal ZL 1 i 2 po 100zl to pisal, ze nigdzie nie bedzie mozna pozniej dostac i wydal polaczenie ZL ogolnodostepne
typowo frajerska akcja, widze teraz to samo robi
buheeh wypierdalaj już :lol:
Suche i beznsensowne wersy to może miał na "Serce bije w rytm", ale na NNJL stwierdzam, że teksty są dużo bardziej zaangażowane emocjonalnie i nie takie płytkie i suche jak na pierwszym albumie.
jest w chuj spierdolonych tekstowo momentów na NNJL i ciężko mi się tego słucha np refren z Chaosu który jest najgorszy i kilka # najgorszych na świecie
chciałbym wersje instrumentalną tej płyty, chyba nie ma.

beka z goscia robi zrzute na plyte, ktorej jeszcze nawet nie ma hahahahaha

preorder jak preorder
buhehe smieszny gosc, jak sprzedawal ZL 1 i 2 po 100zl to pisal, ze nigdzie nie bedzie mozna pozniej dostac i wydal polaczenie ZL ogolnodostepne
typowo frajerska akcja, widze teraz to samo robi
tylko że to co on sprzedawał w liczbie limitowanej sam a to co było u quebo na sklepie to jest inna płyta - także nie wiesz a pierdolisz jak zwykle
(w limitce było 1 i 2 a to co było u quebo to był mix obu tych płyt z mniejszą ilością tracków)

preorder jak preorder

tylko że to co on sprzedawał w liczbie limitowanej sam a to co było u quebo na sklepie to jest inna płyta - także nie wiesz a pierdolisz jak zwykle
inna płyta? gosciu widac jak temat ogarniasz, to co u Queby na sklepie to sa same kawalki z limitowanej + chyba pare klockow tylko nie było
" nie piszcie do mnie czy są jeszcze czy nie. Bo nie będzie. Nigdy więcej. Jak znajdzie się dystrybutor to tylko i wyłącznie na oddzielny nowy projekt czyli oficjalny ALBUM, decyzja padła bo nie będę jednym mówił sto złotych za limitowaną zeby potem to samo sprzedawać taniej w gorszej wersji. Jest tylko limitowana wersja. " :lol:
ale dalej bron swojego idola

inna płyta? gosciu widac jak temat ogarniasz, to co u Queby na sklepie to sa same kawalki z limitowanej + chyba pare klockow tylko nie było
" nie piszcie do mnie czy są jeszcze czy nie. Bo nie będzie. Nigdy więcej. Jak znajdzie się dystrybutor to tylko i wyłącznie na oddzielny nowy projekt czyli oficjalny ALBUM, decyzja padła bo nie będę jednym mówił sto złotych za limitowaną zeby potem to samo sprzedawać taniej w gorszej wersji. Jest tylko limitowana wersja. " :lol:
ale dalej bron swojego idola
nie znasz tracklist i pierdolisz głupoty nie mam ci nic więcej do powiedzenia, używam opcji ignore bo twój foruming w tym dziale wywołuje wymioty
nie masz kompletnie wiedzy a piszesz nawet nie weryfikując tak prostych informacji jak tracklista na którą się powołujesz, śmiech na sali
wiecie co z nim zrobić :lol:
muzyczka bo znów za dużo rozmów z przyjebanym człowiekiem

nie znasz tracklist i pierdolisz głupoty nie mam ci nic więcej do powiedzenia, używam opcji ignore bo twój foruming w tym dziale wywołuje wymioty
nie masz kompletnie wiedzy a piszesz nawet nie weryfikując tak prostych informacji jak tracklista na którą się powołujesz, śmiech na sali

jebać frajera, wiecie co z nim zrobić :lol:
muzyczka

no frajer w przeciwienstwie do ciebie mial limitowana i wie co jest na plycie hehe, co za idiota chyba swojego idola przebijasz

płyta G-Eazy'ego wyszła dziś.

ogólnie to już zaczynają się pojawiać różne podsumowania roku (imo jest to bzdura i powinno to być dobione w ostatnim tygodniu grudnia lub na początku stycznia bo płyty które wychodzą w tym okresie są potem pomijane i na dany rok i na następny
Future jest najbardziej przehypowanym raperem w tym roku, DS2 jest średnia bardzo a w większości rankingów się znajduje...

Płytkę G-eazy'ego przesłuchałem całą na spotify i jest zajebista. Spokojna, z paroma bangerami, ale to nie jest użalanie się w stylu polskich raperów, tylko fajne, rytmiczne kawałki. Po pierwszym przesłuchaniu wydaję się być mega, raczej będę katował ją długo.
Co do Future'a to się zgadzam, DS2 przeciętne, niczym się nie wyróżnia, a słuchanie całej płyty, piosenka po piosence zmęczyło mnie.
Stitches został zknockautowany przez managera The Game'a :rofl::rofl:
http://news.hiphopearly.com/stitches-confronts-game-gets-knocked-games-manager-video/#
A tu lepszy filmik:

Last edited:
Płytkę G-eazy'ego przesłuchałem całą na spotify i jest zajebista. Spokojna, z paroma bangerami, ale to nie jest użalanie się w stylu polskich raperów, tylko fajne, rytmiczne kawałki. Po pierwszym przesłuchaniu wydaję się być mega, raczej będę katował ją długo.
Co do Future'a to się zgadzam, DS2 przeciętne, niczym się nie wyróżnia, a słuchanie całej płyty, piosenka po piosence zmęczyło mnie.
Stitches został zknockautowany przez managera The Game'a :rofl::rofl:
http://news.hiphopearly.com/stitches-confronts-game-gets-knocked-games-manager-video/#
A tu lepszy filmik:

hahah ten sticzes to porażka, jeszcze niech go Jeezy z ziomkami złapie gdzieś :)

Back