Igrzyska Olimpijskie 2024

Za jakiś czas będzie się pewnie cieszyć, ale niedosyt pozostanie pewnie na zawsze. W każdym razie brawo za dzisiejszy mecz.

A ten kurwa co odpierdala :joe:

1000008169.jpg

20:48 – boks, -57kg kobiet – 1/8 finału: Julia Szeremeta vs. Tina Rahimi
"Szemrana": :wink: :lol:

22:05 – koszykówka 3x3, turniej mężczyzn – faza grupowa: Polska vs. Serbia
Ale pewnie dostaną łupnia...
Rahimi będzie walczyć w kapturze?
--------------------------------------------------
W ogóle dzisiaj w elimkach na 100m biegła Chinka Thi Nhi Yen Tran, jak na moje oko to Chińczyk xd
1722611663364.png
1722611674694.png

Jeszcze a propos Igi. Wywiad z Chinką:

"Wcześniej wygrała ze mną sześć razy. Tym razem kluczem było to, że wreszcie byłam bardziej cierpliwa od niej. To ja grałam bardziej mądrze. W poprzednich pojedynkach to ja miałam więcej winnerów, ale jednocześnie popełniałam więcej niewymuszonych błędów. Wyglądało to tak, że zawsze to ja dominowałam na korcie, ale jakimś sposobem to ja zawsze przegrywałam. Teraz użyłam innej strategii, a moja siła mentalna mi pomogła" - zauważyła Chinka.

Widzicie, to Chinka jest numerem 1.
Ona zawsze dominowała!

Jeszcze a propos Igi. Wywiad z Chinką:

"Wcześniej wygrała ze mną sześć razy. Tym razem kluczem było to, że wreszcie byłam bardziej cierpliwa od niej. To ja grałam bardziej mądrze. W poprzednich pojedynkach to ja miałam więcej winnerów, ale jednocześnie popełniałam więcej niewymuszonych błędów. Wyglądało to tak, że zawsze to ja dominowałam na korcie, ale jakimś sposobem to ja zawsze przegrywałam. Teraz użyłam innej strategii, a moja siła mentalna mi pomogła" - zauważyła Chinka.

Widzicie, to Chinka jest numerem 1.
Ona zawsze dominowała!
Teraz też miał więcej winnerów 17-16, tylko w niewymuszonych błędach Iga miała aż 36-13! :confused: :facepalm:

Paryż 2024: alarm bombowy w pobliżu Stade de France

Jak informuje "Bild", w pobliżu Stade de France ogłoszono alarm bombowy. Okolica została ogrodzona kordonem, a policja czeka na specjalną grupę, która ma zająć się "podejrzanym obiektem", który znaleziono.

Polka zaskoczona w finale IO. "Myślałam, że to już koniec"

Na Stade de France wcześniej rozgrywano turnieje rugby 7s, a od piątku trwają tam olimpijskie zmagania lekkoatletyczne. Tymczasem, jak informuje "Bild", w pobliżu obiektu ogłoszono alarm bombowy.

Według relacji niemieckich dziennikarzy okolicę dworca kolejowego Saint-Denis ogrodzono kordonem. Powodem jest odkrycie podejrzanego obiektu. Aktualnie policja czeka na specjalną grupę, która pomoże bezpiecznie go usunąć.

Wieczorna sesja na Stade de France ma rozpocząć się o godzinie 18.

Urnaut co bez formy dzisiaj, mógł zamknąć 3:0, a teraz pewnie Słowenia wjebie w taju :matt:

W Tokio był 51. a teraz dla większej kasy gra dla Saudów w lidze LIV Golf League, a nie w PGA Tour, czyli na niższym poziomie...

Back