Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chce być cool jak ten Turek :)
20:48 – boks, -57kg kobiet – 1/8 finału: Julia Szeremeta vs. Tina RahimiDzisiaj jeszcze coś ciekawego w programie jest z Polakami?
Rahimi będzie walczyć w kapturze?20:48 – boks, -57kg kobiet – 1/8 finału: Julia Szeremeta vs. Tina Rahimi
"Szemrana":
22:05 – koszykówka 3x3, turniej mężczyzn – faza grupowa: Polska vs. Serbia
Ale pewnie dostaną łupnia...
TRANsRahimi będzie walczyć w kapturze?
--------------------------------------------------
W ogóle dzisiaj w elimkach na 100m biegła Chinka Thi Nhi Yen Tran, jak na moje oko to Chińczyk xd
View attachment 105283View attachment 105284
Teraz też miał więcej winnerów 17-16, tylko w niewymuszonych błędach Iga miała aż 36-13!Jeszcze a propos Igi. Wywiad z Chinką:
"Wcześniej wygrała ze mną sześć razy. Tym razem kluczem było to, że wreszcie byłam bardziej cierpliwa od niej. To ja grałam bardziej mądrze. W poprzednich pojedynkach to ja miałam więcej winnerów, ale jednocześnie popełniałam więcej niewymuszonych błędów. Wyglądało to tak, że zawsze to ja dominowałam na korcie, ale jakimś sposobem to ja zawsze przegrywałam. Teraz użyłam innej strategii, a moja siła mentalna mi pomogła" - zauważyła Chinka.
Widzicie, to Chinka jest numerem 1.
Ona zawsze dominowała!
Nie mogę się doczekać rewanżu :)Teraz też miał więcej winnerów 17-16, tylko w niewymuszonych błędach Iga miała aż 36-13!
Kobieta, ale nie urodziwa...Rahimi będzie walczyć w kapturze?
--------------------------------------------------
W ogóle dzisiaj w elimkach na 100m biegła Chinka Thi Nhi Yen Tran, jak na moje oko to Chińczyk xd
View attachment 105283View attachment 105284
Ale taki bieg to można oglądać wiele razyOglądane było na żywo podczas pracy z domu
A w tenisie cisza w czasie zagrań...
108 zagrań!
#najtrudniejszyzawodswiataOglądane było na żywo podczas pracy z domu