Zgadzam się i szanuje ze chciało Ci się jednak poczytać na ten temat, mnie najbardziej wkurwia ignorancja ludzka i te zjebane media które to wszystko rozdmuchują, 20 czy 10 lat temu nawet byśmy nie wiedzieli że ta "kobieta" jest chora- teraz wiemy i bardziej chodziło mi o sprostowanie, że ona urodziła się z narządami rozrodczymi kobiecymi i potencjalnie może nawet urodzić dziecko(chyba)- to że to jest nie fair to nie trzeba nikomu(mi) tłumaczyć- ale to nie jej wina czy celowa zagrywka żeby mieć z tego powodu fory... organizator zjebał, jej nie posądzałbym o szukanie przewagi w rywalizowaniu z kobietami tak jakk mówi 99% internetu... media mnie wkurwiają i ludzie którzy z klapkami na oczach łykają to wszystko- abstrahując czy prawda czy nie należy weryfikować z różnych źródeł a nie ślepo powielać medialne gówno, pozdro
A może jak na tych IO wygra złoto to na kolejnych zrobią z tym porządek
a co innego też jakby np. rywalizowała czy rywalizował w meskiej kategorii, odbił się od ściany i wtedy próbował w żeńskiej... jebani organizatorzy i jebane media, wg. wielu jebany też, jak sam zauważyłeś, chory czlowiek.. a może we mnie za dużo empatii, ale jakoś się żyje