Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak mi się marzy jakiś taki mały zamach w którym przypadkiem odjebią paru polityków.
Ciekaw jestem jak sobie poradzi Francja na tych Igrzyskach.
Masz swoich faworytów w boksie?będzie oglądane, kosz, rugby, boksy i podnoszenie ciężarów
Bez większej analizy, moje przewidywania medalowe:
ZŁOTO: Iga Świątek, Aleksandra Mirosław
SREBRO: Wojtek Nowicki, siatkarze, Natalia Kaczmarek
BRĄZ: siatkarki, Anita Włodarczyk, Adrianna Sułek, Pia Skrzyszowska
nie znam się na boksie amatorowMasz swoich faworytów w boksie?
Nie śledzę tych dyscyplin, więc szczerze nie mam pojęcia. Niby zazwyczaj coś tam wygrywają, ale nie wiem na ile tam zaszła jakaś zmiana pokoleniowa. Z takich dyscyplin, których nie znam, ale często "śmierdziały" medalem to bym też typował szermierkę.A wioślarstwo i kajakarstwo?
Są szansę?
w zamachach nie obrywają politycy tylko zwykli ludzieJak mi się marzy jakiś taki mały zamach w którym przypadkiem odjebią paru polityków.
Po tym jak zmieniła się Francja w Afrykę i ich genialnych ostatnich wyborach....w zamachach nie obrywają politycy tylko zwykli ludzie
Natalia ma szczęście, że Femke i Sydney będą biegać tylko płotki. Miller-Ouibo jest bez formy, Salwe ostatnio ograła podczas diamentowej w Paryżu. Adeleke będzie groźna, a z Paulino można powalczyć, zwłaszcza jeśli powtórzy swój historyczny bieg z zeszłego miesiąca i ponownie złamie 49 sekund.Bez większej analizy, moje przewidywania medalowe:
ZŁOTO: Iga Świątek, Aleksandra Mirosław
SREBRO: Wojtek Nowicki, siatkarze, Natalia Kaczmarek
BRĄZ: siatkarki, Anita Włodarczyk, Adrianna Sułek, Pia Skrzyszowska
Byku, jebnij się w łebPo tym jak zmieniła się Francja w Afrykę i ich genialnych ostatnich wyborach....
Niech giną.
Tak, Natalia żeby myśleć o medalu musi się kręcić w okolicach 49s/rekordu Polski.Natalia ma szczęście, że Femke i Sydney będą biegać tylko płotki. Miller-Ouibo jest bez formy, Salwe ostatnio ograła podczas diamentowej w Paryżu. Adeleke będzie groźna, a z Paulino można powalczyć, zwłaszcza jeśli powtórzy swój historyczny bieg z zeszłego miesiąca i ponownie złamie 49 sekund.
Wojtek będzie miał ciężko - Katzberg forma sztos, Kochan też ostatnio mocny.
Pia wystarczy, że będzie finał, imho jeszcze za wcześnie na medal - Russell, Amusan, Ali, Camacho-Quinn, Harrison czy Samba-Mayela biegały w tym roku szybciej. A tych szybszych jest jeszcze kilka.
Ada to loteria, nie wiadomo w jakiej jest formie, ale może powalczyć. Thiam izi złoto, poniżej będzie walka
Są jakieś sporty walki fajne, czy to rywalizacja bardziej "stadionowa" z biegami oszczepami i innymi nudnymi dyscyplinami jak jakieś rzuty dyskiem czy młotem?
Prosiłbym jakiegoś eksperta żeby mi tu wkleił listę wszystkich dyscyplin na tegorocznych igrzyskach.
Na wygląd pasuje do działuBędzie dopingowane fest View attachment 103733
Myślę, że @Cassius42 nie zawiedzie i dostarczy nam zdjęcia najładniejszych pań na tych igrzyskach.Na wygląd pasuje do działufanfapklubów z innymi szonami
kasjusz już pewnie zbiera fotki do tematu
I lekkoatletyka...A wioślarstwo i kajakarstwo?
Są szansę?
Proszę tutaj nie zrównywać Ewy do poziomu jakiś lambadziar z OFNa wygląd pasuje do działufanfapklubów z innymi szonami
Na wygląd pasuje do działufanfapklubów z innymi szonami
I lekkoatletyka...