Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak mi się marzy jakiś taki mały zamach w którym przypadkiem odjebią paru polityków.![]()
Ciekaw jestem jak sobie poradzi Francja na tych Igrzyskach.
![]()
Masz swoich faworytów w boksie?będzie oglądane, kosz, rugby, boksy i podnoszenie ciężarów
Bez większej analizy, moje przewidywania medalowe:
ZŁOTO: Iga Świątek, Aleksandra Mirosław
SREBRO: Wojtek Nowicki, siatkarze, Natalia Kaczmarek
BRĄZ: siatkarki, Anita Włodarczyk, Adrianna Sułek, Pia Skrzyszowska
Masz swoich faworytów w boksie?
Nie śledzę tych dyscyplin, więc szczerze nie mam pojęcia. Niby zazwyczaj coś tam wygrywają, ale nie wiem na ile tam zaszła jakaś zmiana pokoleniowa. Z takich dyscyplin, których nie znam, ale często "śmierdziały" medalem to bym też typował szermierkę.A wioślarstwo i kajakarstwo?
Są szansę?
w zamachach nie obrywają politycy tylko zwykli ludzieJak mi się marzy jakiś taki mały zamach w którym przypadkiem odjebią paru polityków.
![]()
Po tym jak zmieniła się Francja w Afrykę i ich genialnych ostatnich wyborach....w zamachach nie obrywają politycy tylko zwykli ludzie
Natalia ma szczęście, że Femke i Sydney będą biegać tylko płotki. Miller-Ouibo jest bez formy, Salwe ostatnio ograła podczas diamentowej w Paryżu. Adeleke będzie groźna, a z Paulino można powalczyć, zwłaszcza jeśli powtórzy swój historyczny bieg z zeszłego miesiąca i ponownie złamie 49 sekund.Bez większej analizy, moje przewidywania medalowe:
ZŁOTO: Iga Świątek, Aleksandra Mirosław
SREBRO: Wojtek Nowicki, siatkarze, Natalia Kaczmarek
BRĄZ: siatkarki, Anita Włodarczyk, Adrianna Sułek, Pia Skrzyszowska
Byku, jebnij się w łebPo tym jak zmieniła się Francja w Afrykę i ich genialnych ostatnich wyborach....
Niech giną.
![]()
Tak, Natalia żeby myśleć o medalu musi się kręcić w okolicach 49s/rekordu Polski.Natalia ma szczęście, że Femke i Sydney będą biegać tylko płotki. Miller-Ouibo jest bez formy, Salwe ostatnio ograła podczas diamentowej w Paryżu. Adeleke będzie groźna, a z Paulino można powalczyć, zwłaszcza jeśli powtórzy swój historyczny bieg z zeszłego miesiąca i ponownie złamie 49 sekund.
Wojtek będzie miał ciężko - Katzberg forma sztos, Kochan też ostatnio mocny.
Pia wystarczy, że będzie finał, imho jeszcze za wcześnie na medal - Russell, Amusan, Ali, Camacho-Quinn, Harrison czy Samba-Mayela biegały w tym roku szybciej. A tych szybszych jest jeszcze kilka.
Ada to loteria, nie wiadomo w jakiej jest formie, ale może powalczyć. Thiam izi złoto, poniżej będzie walka
Są jakieś sporty walki fajne, czy to rywalizacja bardziej "stadionowa" z biegami oszczepami i innymi nudnymi dyscyplinami jak jakieś rzuty dyskiem czy młotem?
Prosiłbym jakiegoś eksperta żeby mi tu wkleił listę wszystkich dyscyplin na tegorocznych igrzyskach.
Na wygląd pasuje do działu
Myślę, że @Cassius42 nie zawiedzie i dostarczy nam zdjęcia najładniejszych pań na tych igrzyskach.Na wygląd pasuje do działufanfapklubów z innymi szonami
kasjusz już pewnie zbiera fotki do tematu
![]()
I lekkoatletyka...A wioślarstwo i kajakarstwo?
Są szansę?
Proszę tutaj nie zrównywać Ewy do poziomu jakiś lambadziar z OFNa wygląd pasuje do działufanfapklubów z innymi szonami
![]()
Na wygląd pasuje do działufanfapklubów z innymi szonami
![]()
I lekkoatletyka...