Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tylko 142 cm, a loty wysokie
Ja dopiero dziś się dowiedziałem, że ona jest wielkości krasnala ogrodowegoObłędna jest ta kobieta
Na szczęście to, że jest czarna widać od razuJa dopiero dziś się dowiedziałem, że ona jest wielkości krasnala ogrodowego
Rzuć wynik bo kurwa w robocie jestemW 5 serii, a teraz 3 serie z Stefanowicz
Stefanowicz 11.47 (+1,5m/s) dopiero 7. z 9. bez awansu do 1/2...Rzuć wynik bo kurwa w robocie jestem
Jpdl
Pozdro
No to tera Ewa musi pokazać mocStefanowicz 11.47 (+1,5m/s) dopiero 7. z 9. bez awansu do 1/2...
Hubert Hurkacz wystąpi w ATP 1000 Montreal. Polak bardzo szybko wyleczył poważną kontuzję
Lekarze sugerowali koniec sezonu, mówiło się o bardzo poważnej kontuzji, tymczasem Hubert Hurkacz wraca na kort! Polak już za kilka dni rozpocznie rywalizację w ATP 1000 Montreal
Na Igrzyskach w Paryżu nie mógł zagrać a w Montrealu w dużym turnieju to już tak...
Stabilna, olimpijska forma. Jak nie pyknie to powie, że było za ciepło albo za wcześnieFajdek 2 rzuty spalone, to zostaje mu tylko 1 rzut!
A Ewa chyba nie, bo mówiła że na stadionie jest 100k, a redaktor tyle chyba nie ok. 75kCzyli ma świadomość liczb
Stabilna, olimpijska forma. Jak nie pyknie to powie, że było za ciepło albo za wcześnie
Półfinały będą w sesji wieczornej...Stabilna, olimpijska forma. Jak nie pyknie to powie, że było za ciepło albo za wcześnie
A kolega 2 raz mnie wyprzedził z wynikamiFajdek 76.56 i jednak udało mu się awansować.
Kto gra?W końcu rusza królowa sportu
Przecież Mirosław startowała już w Tokio i jeżeli kogoś miałbym typować do złota to raczej właśnie OlęZakłada ktoś z Was, że nie zdobędziemy złotego medalu podczas tych Igrzysk?
Polki są faworytkami we wspinaczce ale jeden drobny błąd, presja, debiut na tak dużej imprezie może zaważyć
Siatkarze nie przekonują, ciężko ich narazie zaliczać do grona faworytów
Ola Mirosław i Wojtek Nowicki jednak najpoważniejszymi kandydatami