Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Musiałaby pobiec o 0,2s szybciej niż w eliminacjach żeby w ogóle myśleć o medalu - w sprincie to przepaść. Sam finał byłby miłą niespodzianką, na medal nie ma szans.Swoboda dobrze pobiegła widać było zapas . Jeśli jeszcze dociśnie i będzie to jej dzień to myślę że jakoś medal wpadnie. Fajnie by było. Od lat ja śledzę.
Swoboda dobrze pobiegła widać było zapas . Jeśli jeszcze dociśnie i będzie to jej dzień to myślę że jakoś medal wpadnie. Fajnie by było. Od lat ja śledzę.
Tam tylko dzieci uprawiają sport czy o co chodzi16-latek z Kiribati pobił rekord życiowy w biegu na 100 metrów (11.29) i nawet nie był ostatni w swojej serii pre-eliminacji
Na Kiribati chyba nawet 100 tys ludzi nie mieszka, więc wyboru dużego nie ma.Tam tylko dzieci uprawiają sport czy o co chodzi
A u nas wysyłają w jeździectwie 59-latkę (najstarsza POL olimpijka w historii) 9. w grupie i wyprzedziła tylko USA który dostał DQ i 53 latka (debiutanta!) 48. w WKKW indywidualnie, czyli kończą zawody na dalekich miejscach...Tam tylko dzieci uprawiają sport czy o co chodzi
Wasick z drugim czasem w eliminacjach 50m stylem dowolnym. Półfinał dziś o 20:39, finał jutro o 18:30.
Dawać go na Fame z NajmanemWasick z drugim czasem w eliminacjach 50m stylem dowolnym. Półfinał dziś o 20:39, finał jutro o 18:30.
O 17:22 kolejna walka tego "chłopa" z Algierii
Ciekawe jaki kurs na wygraną?Wasick z drugim czasem w eliminacjach 50m stylem dowolnym. Półfinał dziś o 20:39, finał jutro o 18:30.
O 17:22 kolejna walka tego "chłopa" z Algierii
Dlatego żaden szanowny user cohones nie bierze udziału w takich dyscyplinach.