Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie znam nikogo oprócz Mailka, a jego to bynajmniej nie znam ze względu na "muzykę"![]()
Tu już karty rozdaje pokolenie które nie przypomina facetów a wiecznych 12 Latków, bo męskość wymiera o czym miliony razy pisałem.Szczerze jeszcze 2,3 lata temu też nikogo nie znałbym z tej listy, ale po długich latach wróciłem do hip popo zobaczyć co się tu dzieje od czasów Peji.
I nie jest dobrzeTu już karty rozdaje pokolenie które nie przypomina facetów a wiecznych 12 Latków, bo męskość wymiera o czym miliony razy pisałem.
Jakich czasów Peji? Głucha Noc jest niby lepsza od tego kawałka OIO?
No jasne.
Nie no Sanah jest znana, bo jest ładna urocza i ma super uroczy głos. Reszty rapsów też nie znam.Nie znam nikogo oprócz Mailka, a jego to bynajmniej nie znam ze względu na "muzykę"![]()
Sanah ma super uroczy głos.
Reszty rapsów też nie znam
Spoko nie słucham jej od drugiego albumu, bo strasznie się sprzedała mainstreamowi.
Jest takie fajne, prawdziwe powiedzenie na forach muzycznych. ,,Rap to nowy pop"
Mezo który był jednym z pierwszych wyśmiewanych że robi pop to przy tym co dziś jest na czołówce u 12-20 Latków to giga raper.
Zobacz sobie np ten kawałek ,,rapera" Okiego.

@Janusz Sram
I jeszcze taka ciekawostka. ,,Raper" Kinny Zimmer na takich songach wbił platynę i osiągnął w szczycie ponad 1mln odsłuchów miesięcznie na Spotify
Dla ludzkości już nie ma ratunku.
Męskość umarła.
Nie znam i nie chcę znać. SB mafia to rak xD mam swoje rapsy do słuchania i swoje grono godnych wytwórni. Quequality i SB mafia do nich nie nalezą xD
teraz jest za to raper, który użala się medialnie, że policja go ściga za palenie zioła: bananowcyGłucha Noc to chujowy refren i jeszcze gorsze zwrotki

teraz jest za to raper, który użala się medialnie, że policja go ściga za palenie zioła: bananowcy![]()
Bo zioło powinno być legalne jak wóda do kupienia w sklepach. Jakość by była dobra, zniknęła by szara strefa i były by wpływy do budżetu.A wcześniej się nie żalili, że policja ściga za palenie zioła? Motyw penalizacji posiadania zioła był w polskim rapie od jego samego początku istnienia

Jakby nie ostatnie zdanie to bym polubił.Bo zioło powinno być legalne jak wóda do kupienia w sklepach. Jakość by była dobra, zniknęła by szara strefa i były by wpływy do budżetu.
Nie trzeba by było biednym emerytom kazać jebać do 70tki.
![]()