BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Ciekawe jak długo wytrzymasz w DS2DLC zrobilem przed finałem. Tak to właśnie ta kosa, znalazłem ją w katakumbach.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe jak długo wytrzymasz w DS2DLC zrobilem przed finałem. Tak to właśnie ta kosa, znalazłem ją w katakumbach.

Mówisz, że wymiękłeś na robocie?Ciekawe jak długo wytrzymasz w DS2![]()
zobaczy sięRzuciłem to w połowie gry. Wiesz w ogóle że tam jest chyba więcej bossów niż w Elden Ring?Mówisz, że wymiękłeś na robocie?zobaczy się

Ale w elden jest od chuja recyklingu jeśli spojrzy się z inne strony. Co fakt, że jest dużo bossów.Rzuciłem to w połowie gry. Wiesz w ogóle że tam jest chyba więcej bossów niż w Elden Ring?![]()
W DS2 też masz dużo recyklingu i według mnie nie ma żadnych genialnych bossów jak chociażby w DS3Ale w elden jest od chuja recyklingu jeśli spojrzy się z inne strony. Co fakt, że jest dużo bossów.
No 3 ma zajebistych bossów, w 1 też jest recykling na zwykłych przeciwników. Nie lubię tego, już lepiej jakby było mniej bossów niż dawać ich kilka razy.W DS2 też masz dużo recyklingu i według mnie nie ma żadnych genialnych bossów jak chociażby w DS3
Czyli miałem nosa żebyCzytałem że Phantom Blade 0 ma mechanikami mieć bliżej do Wukonga niż do Soulsów. Premiera narazie niezmiennie 8 września.

Przecież to ma być slasherCzytałem że Phantom Blade 0 ma mechanikami mieć bliżej do Wukonga niż do Soulsów. Premiera narazie niezmiennie 8 września.

Chyba nie bo tam są jakieś mechaniki ze staminą. Gameplay trochę przypomina Nioh. Typowym slasherem będzie Tides of Annihilation.Przecież to ma być slasher![]()
Ja takie liczby nią wykręcałem. Na NG+7 książę demonów padał jak zwykły balasKatana z Midira![]()
Jebło to jebło na chuj drążyć tematPograłem parę godzin w ds 2 i @BogdanJanusz dobrze mówiłeś. View attachment 148702

MasakraJebło to jebło na chuj drążyć temat![]()

Pograłem parę godzin w ds 2 i @BogdanJanusz dobrze mówiłeś. View attachment 148702

Czytałem jak dobre dlc są w 2Nie wymiękaj. Potem jest lepiej
w DLC

Czytałem jak dobre dlc są w 2![]()

W DS2 to masz chyba kilka tych DLC a bossy pewnie tak samo drewniane jak w podstawceJa uważam, że w DLC są przeważnie lepsze bossy niż w podstawce, ale kilka jest bardziej wkurwiających![]()
W DS2 to masz chyba kilka tych DLC a bossy pewnie tak samo drewniane jak w podstawce
DLC do DS2 mają złą opinię głównie z racji na Frigid Outskirts, czyli wielki, pusty obszar, w którym w dodatku nic nie widać. Do tego paru średnich bossów jak np. Lud i Zallen. Ale generalnie mapy są zauważalnie lepsze niż w podstawie, do tego tak jak @Ludwiczek napisał - jest paru naprawdę dobrych bossów, Ivory King imo przebija 90% bossów z Elden Ring, zwłaszcza klimatem.

Dokładnie, jak choćby płomienie świec, które tylko w tej części reagują na ruch.mi się tam DS2 podobał, grałem jak wściekły jak tylko wyszło na pc,
dużo śmiesznych dziwnych mechanik, których nie uświadczysz w żadnej innej grze FS

@Michael Angelo i jak tam? Jakoś idzie?![]()
Czyli tak jak myślałem