Gierki od FromSoftware i inne soulsborne

Podobno Duskbloods będzie się dało ograć solo.
A to nie ma być jak ten dodatek do elden tylko pod multi. Z innej beczki From albo w chuja leci albo w tajemnicy pracują nad jakąś bombą. Kilka lat i tylko gra na Nintendo i to jeszcze bez daty premiery, jedyne to dali krótki filmik

Drugie podejście do DS1, tym razem czysto pod siłę. Pierwsza godzina poświęcona na build. Zweihander od razu poszedł na +5 do tego pierścień Havla i w drogę. Miecz jest potężny, wszyscy idą na hita, bossy 3-4. Przed Anor londo pobiegałem tu i tam by mieć go na +15, założyłem też zbroję Havla by mieć wysoki poziom równowagi. Z tym szedłem na wymiany ze wszystkimi przeciwnikami. Orstein padł w 15 sekund. Bylem teraz w grobowcu olbrzymów i udało mi się zdobyć halabarde czarnego rycerza. Od razu ulepszyłem ją na +5 i lecę na dlc z nią, zobacze czy jest taka dobra jak mówią.

Drugie podejście do DS1, tym razem czysto pod siłę. Pierwsza godzina poświęcona na build. Zweihander od razu poszedł na +5 do tego pierścień Havla i w drogę. Miecz jest potężny, wszyscy idą na hita, bossy 3-4. Przed Anor londo pobiegałem tu i tam by mieć go na +15, założyłem też zbroję Havla by mieć wysoki poziom równowagi. Z tym szedłem na wymiany ze wszystkimi przeciwnikami. Orstein padł w 15 sekund. Bylem teraz w grobowcu olbrzymów i udało mi się zdobyć halabarde czarnego rycerza. Od razu ulepszyłem ją na +5 i lecę na dlc z nią, zobacze czy jest taka dobra jak mówią.
Hola hola Panie a DS2?:beczka:

Wszytko poszło dobrze
bo poszło na olx
4C582F42B350DA9E432FF26B7604EE45F4570F89

@BogdanJanusz a miałeś taką sytuację w dlc po pokonaniu Manusa wróciłem do ogrodu i zastałem 2 strażników sanktuarium nie jako boss tylko zwykłych przeciwników. Za pierwszym podejściu tego nie miałem, lekkie zdziwienie było.

@BogdanJanusz a miałeś taką sytuację w dlc po pokonaniu Manusa wróciłem do ogrodu i zastałem 2 strażników sanktuarium nie jako boss tylko zwykłych przeciwników. Za pierwszym podejściu tego nie miałem, lekkie zdziwienie było.
Nie grałem w DLC w jedynce tylko w podstawke
Fajne jest bo nie musisz iść w inne statystki. Normalnie siła /zręcznośc. W 3 nie grałem jeszcze pod krwawienie. Tam pierw to chyba broń trzeba zaklnąć pod to?
Nietrzeba zaklinać, możesz normalnie dać np. ostrza strażnika grobów na ostre i ładować tylko zręczność to możesz wtedy i ładować w zręczność i budować dodatkowo broń np.
Carthuskim różem i masz mase krwawienia.

Nie grałem w DLC w jedynce tylko w podstawke

Nietrzeba zaklinać, możesz normalnie dać np. ostrza strażnika grobów na ostre i ładować tylko zręczność to możesz wtedy i ładować w zręczność i budować dodatkowo broń np.
Carthuskim różem i masz mase krwawienia.
Ja miałem zwykle podwójne ostrza, zaklnąłem na ostre, nakładałem piorun i sieka. A jak nie będę szedł w mistycyzm to nie będzie się skalować krwawienie Tak ja w eldenie? Jak zrobię broń na krwawa to jest wyższy współczynnik tego ta ikonka krwi, to nie jest istotne?

Ja miałem zwykle podwójne ostrza, zaklnąłem na ostre, nakładałem piorun i sieka. A jak nie będę szedł w mistycyzm to nie będzie się skalować krwawienie Tak ja w eldenie? Jak zrobię broń na krwawa to jest wyższy współczynnik tego ta ikonka krwi, to nie jest istotne?
W DS3 na krwawienie wpływa szczęście i jak zmienisz broń w pustą to wtedy się skaluje ale niedużo więc się średnio opłaca. Najlepiej broń z krwawieniem i zaklinać w ostre+carthuski róż jako buff

Kurde nie wiem w co teraz zagrać. Czy czekać na Phantom Blade 0 a może Stellar Blade 2 bo Gothic Remake to chyba narazie jest średnio grywalny

Jeszcze chciałbym ocenić COE33 które według mnie jest grą 9/10 i wszystko jest pięknie ale ten recykling bossów jest zbyt duży poza tym muzyka, grafika, klimat, historia perfekt i gra zdecydowanie lepsza niż np. taki pompowany Wukong.

Back