BogdanJanusz
UFC Light Heavyweight
Szczerze to ja do teraz nie wiem o co tam chodzi w zakończeniu DLCmasz sobie w głowie ułożyć ;)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szczerze to ja do teraz nie wiem o co tam chodzi w zakończeniu DLCmasz sobie w głowie ułożyć ;)

Szczerze mówiąc miałem to w dupie. Obchodziło mnie tylko że wreszcie ubiłem gada.Szczerze to ja do teraz nie wiem o co tam chodzi w zakończeniu DLC![]()
Szczerze mówiąc miałem to w dupie. Obchodziło mnie tylko że wreszcie ubiłem gada.
Mieczem z krwawieniem też można zjechać ją jak szmatę. Nawet nie trzeba się specjalnie silić na uniki. Flamberge używany dwuręczne łamie jej postawę i zadaje krwawienie. Jak przechodziłem drugi raz od początku to aż nie mogłem uwierzyć jakie to łatwe.Dzisiaj w bawiłem się w NG+ w Eldenie jeżdżąc od bossa do bossa. Pierwszy raz udało mi się dobrze uniknąć waterflowa Malenii gdy wyskoczyła tuż obok mnie.
Backhand blade’y są mega OP na Malenie, dosłownie ją zahitowałem i wchodziło jak w masło bo ma mało poisa.
Grał już ktoś tu w Wuchang? Bo taki hype był przed premierą a teraz cisza i mało co widać żeby ktoś w to szpilał.

Szkoda że dopiero 2028 ale jakby dodali wybór kilku broni żeby jeszcze bardziej ulepszyć i zróżnicować walkę + ciekawszych bossów to by była miazga, grałbym jak pojebany![]()
Ludzie grają jak pojebani a ja nawet pierwszej części nigdy nie ruszyłemSilksong już jest
![]()

Dobry build musisz mieć albo skillaDzisiaj zajebałem mangowego wyrma jedną ręką bo jadłem loda na patyku jak wyskoczył z lawy![]()

Pomijając, że to gniazdo jadowitych lewaków i za to trzeba ich ukarać,Myślałem żeby pod koniec roku kupić Ghost of Yotei bo Tsushima mi się podobała ale po tym jak programista od nich śmiał się ze śmierci Charliego Kirka to pierdziele i napewno tej gry nie dotknę jaką dobra by nie była a podejrzewam że lepsza od poprzednika napewno nie będzie.
I cyk trzy stówki w kieszeni plus zaoszczędzone 50 godzin życia. Żadna strata.Pomijając, że to gniazdo jadowitych lewaków i za to trzeba ich ukarać,
to granie głupią cipą samurają i oglądanie przez całą grę ryj tej popierdolonej trans lewaczki ishi, która mnie, nas białych ludzi nienawidzi z pasją,
to normalny chłop nie zniesie, ciężko by się było odciąć, że to nie ta przygłupia kurwa w grze.
Wolę do końca życia pykać w Sekiro, Elden Ring i Dark Souls 3 niż wspierać takich pustakówPomijając, że to gniazdo jadowitych lewaków i za to trzeba ich ukarać,
to granie głupią cipą samurają i oglądanie przez całą grę ryj tej popierdolonej trans lewaczki ishi, która mnie, nas białych ludzi nienawidzi z pasją,
to normalny chłop nie zniesie, ciężko by się było odciąć, że to nie ta przygłupia kurwa w grze.
Z tych 50 godzin ponad połowa to cutscenki których nie możesz przewinąć patrząc na ten spedalony babski ryjI cyk trzy stówki w kieszeni plus zaoszczędzone 50 godzin życia. Żadna strata.
I cyk trzy stówki w kieszeni plus zaoszczędzone 50 godzin życia. Żadna strata.
W tym roku ma być niby zaprezentowane wolverine i tam po Spiderman 2 może być grubo ponieważ insomniac games współpracuje z sweet baby . Czyli kolejna duża produkcja zniszczonaWolę do końca życia pykać w Sekiro, Elden Ring i Dark Souls 3 niż wspierać takich pustaków
Ja czekam na phantom blade 0 i w 2028 ma być Stellar Blade 2W tym roku ma być niby zaprezentowane wolverine i tam po Spiderman 2 może być grubo ponieważ insomniac games współpracuje z sweet baby . Czyli kolejna duża produkcja zniszczona
Na phantom czekam od pierwszej zapowiedzi a ostatnio był gameplay i wygląda jak perełka, oby optymilizacja była dobra bo na ue5 robione. Stellar grałem pół roku temu i dobrze się grało plus ładna bohaterka a nie babo chłopJa czekam na phantom blade 0 i w 2028 ma być Stellar Blade 2
Na premierę żadnej gry tak czy siak nie będę kupować bo można się wtedy przejechać z optymalizacją, Wuchang też nie jest zły mi być może ogram jak będzie więcej wolnego czasu.Na phantom czekam od pierwszej zapowiedzi a ostatnio był gameplay i wygląda jak perełka, oby optymilizacja była dobra bo na ue5 robione. Stellar grałem pół roku temu i dobrze się grało plus ładna bohaterka a nie babo chłop
Ostatnia gra którą kupiłem na premierę to był resident 4, także również na spokojnie czekam na testerów premierowychNa premierę żadnej gry tak czy siak nie będę kupować bo można się wtedy przejechać z optymalizacją, Wuchang też nie jest zły mi być może ogram jak będzie więcej wolnego czasu.

I tak trzeba żyćOstatnia gra którą kupiłem na premierę to był resident 4, także również na spokojnie czekam na testerów premierowych![]()