AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Cisne z poradnikiem w jakich miejscach są te dzwonki po koleiNo musisz ogarnąć te dzwonki kuliste w kopalniach żeby kupować kamienie od handlarek

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Cisne z poradnikiem w jakich miejscach są te dzwonki po koleiNo musisz ogarnąć te dzwonki kuliste w kopalniach żeby kupować kamienie od handlarek

Strażnika dzwonków już znalazłeś?Cisne z poradnikiem w jakich miejscach są te dzwonki po kolei![]()
Szplin był w Dark Souls
View attachment 128280
Pochwalę się co dostałem od sióstr na urodziny
View attachment 128300
View attachment 128301
View attachment 128302
View attachment 128303
View attachment 128304
View attachment 128305

Taki przeciwnik co świecił na czerwono a jak popylał to dzwonił?Strażnika dzwonków już znalazłeś?
Jest chyba w pięciu miejscach na mapie, w miejscach łaski i tylko w nocy. Każdy co raz to silniejszy. Najgorszy jest w caelid. To najbardziej upierdliwy przeciwnik dla mnie. Coś jak tygiel. Usypia moja czujność wolnym poruszaniem na nogach po czym daje szybki atak o dużym zasięgu..Taki przeciwnik co świecił na czerwono a jak popylał to dzwonił?
raz się prawie zesrałem ze strachu jak mnie dopadł za pierwszym podejściem do ER a nie zdążyłem zapalić ogniska/miejsca łaski chyba w caelid właśnie, wjechałem o niewłaściwej porze, z toną run do stracenia, bo chyba tam go pierwszy raz spotkałem, od razu najmocniejsza wersja, rozjebał mnie jak gnój po polu, po kilku dniach gry skapowałem się, że się w nocy tylko pojawiaJest chyba w pięciu miejscach na mapie, w miejscach łaski i tylko w nocy. Każdy co raz to silniejszy. Najgorszy jest w caelid. To najbardziej upierdliwy przeciwnik dla mnie. Coś jak tygiel. Usypia moja czujność wolnym poruszaniem na nogach po czym daje szybki atak o dużym zasięgu..
Poszukaj najlepiej instrukcji bo to jeden z ukrytych bosów Elden ring.
Ambitne plany
Jako posiadacz platyny oceniam że to solidna gra 7/10 i jeśli kolejne utrzymają poziom to będę grał jeśli nie będzie innych ciekawszych wyborów na rynku.
Problemem tej gry jest mała regrywalność w stosunku do gier FS, człowiek przejdzie to raz i czuje się zmęczony i zniechęcony do odpalenia NG+
Bo gra opiera się nie na zajebistym świecie podejrzewam a na bossach?Jako posiadacz platyny oceniam że to solidna gra 7/10 i jeśli kolejne utrzymają poziom to będę grał jeśli nie będzie innych ciekawszych wyborów na rynku.
Problemem tej gry jest mała regrywalność w stosunku do gier FS, człowiek przejdzie to raz i czuje się zmęczony i zniechęcony do odpalenia NG+
Świat jest ładny ale pełen niewidzialnych ścian, bossowie niektórzy fajni no ale mają posrane ataki np. potrafi zawisnąć w powietrzu na pół minuty i walić jakieś obszarowe oczojeby że nie widzisz co się dzieje na ekranie, nie możesz skontrować w żaden sposób, boss w takim momencie jest całkowicie bezpieczny przed Twoimi atakami i to mnie bardzo wkurwiało bo bossy w grach Mizayakiego nagradzają okienkiem na atak lub każą jeśli nie wbijesz się w timing jest to klarowna i uczciwa wymiana między Tobą a przeciwnikiem już pomijając że niektóre bossy szczególnie w DLC mają postanie długie kombinacje ale wkońcu się otwierają a nie wzbijają w powietrze robiąc ataki które są w stanie dać instant killa a Ty robisz paniczne rolowanie i liczysz że przetrwasz.Bo gra opiera się nie na zajebistym świecie podejrzewam a na bossach?
Czeka u mnie w kolejce jeszcze... I na promocję.
Warto też dodać, że masz tylko jedną broń. Brak parowania oraz bloków poza kilkoma umiejętnościami , tylko uniki. Gra ma fajne sekrety oraz questy, eksploracja również nagradza. Ostatni akt i ten ala otwarty świat na minus i może trochę z 3 aktu. Końcówka wraz z sekretnym bossem jest mega epicka. Jak ktoś się interesuje mitologią to wędrówka na zachód jest przygoda i postać Son Goku z dragon Ball czyli Sun Wukong.Świat jest ładny ale pełen niewidzialnych ścian, bossowie niektórzy fajni no ale mają posrane ataki np. potrafi zawisnąć w powietrzu na pół minuty i walić jakieś obszarowe oczojeby że nie widzisz co się dzieje na ekranie, nie możesz skontrować w żaden sposób, boss w takim momencie jest całkowicie bezpieczny przed Twoimi atakami i to mnie bardzo wkurwiało bo bossy w grach Mizayakiego nagradzają okienkiem na atak lub każą jeśli nie wbijesz się w timing jest to klarowna i uczciwa wymiana między Tobą a przeciwnikiem już pomijając że niektóre bossy szczególnie w DLC mają postanie długie kombinacje ale wkońcu się otwierają a nie wzbijają w powietrze robiąc ataki które są w stanie dać instant killa a Ty robisz paniczne rolowanie i liczysz że przetrwasz.
Sekretnego najmocniejszego bossa pokonałem korzystając ze ogólnodostępnego sposobu na YT którym bardzo można sobie go ułatwić dobierając odpowiedni ekwipunek i itemy. Bijąc się z nim mając najlepszy ekwipunek z końca gry padałem jak mucha, w ogóle nie potrafiłem wyczuć jego ataków a dużo z nich jest przeciągane.Warto też dodać, że masz tylko jedną broń. Brak parowania oraz bloków poza kilkoma umiejętnościami , tylko uniki. Gra ma fajne sekrety oraz questy, eksploracja również nagradza. Ostatni akt i ten ala otwarty świat na minus i może trochę z 3 aktu. Końcówka wraz z sekretnym bossem jest mega epicka. Jak ktoś się interesuje mitologią to wędrówka na zachód jest przygoda i postać Son Goku z dragon Ball czyli Sun Wukong.
Ten wachlarz dużo daje, ja nabijałem szybko posturę jedną umiejętnością i to spamowałem 2/3 zdrowia mu zużyłem potem przez brak magi została czysta walka. Skurwiel jest szybki i ma długie combo. 2 faza jest jeszcze lepsza a broń którą daje jest najlepsza pod postawę pchnięcia (moja ulubiona)Sekretnego najmocniejszego bossa pokonałem korzystając ze ogólnodostępnego sposobu na YT którym bardzo można sobie go ułatwić dobierając odpowiedni ekwipunek i itemy. Bijąc się z nim mając najlepszy ekwipunek z końca gry padałem jak mucha, w ogóle nie potrafiłem wyczuć jego ataków a dużo z nich jest przeciągane.
No właśnie o sposób z wachlarzem i setem złotej zbroi ładującej Chi jak wściekle mi chodzi bo mając na sobie full set Wukonga i ten najlepszy kostur jingubang czy jakoś tak nie miałem szansTen wachlarz dużo daje, ja nabijałem szybko posturę jedną umiejętnością i to spamowałem 2/3 zdrowia mu zużyłem potem przez brak magi została czysta walka. Skurwiel jest szybki i ma długie combo. 2 faza jest jeszcze lepsza a broń którą daje jest najlepsza pod postawę pchnięcia (moja ulubiona)
Ja bym przy takim challenge’u na zawał zszedł ze stresu
Mi najbardziej brakowało dodatkowego zakończenia gry - zjednoczenia się z Mikelą i Radahnem.Najlepszy boss pod względem lore i promocji w całym Elden Ring.
Szkoda tylko że w DLC zjebali bo jak mieli kogoś ożywiać to mogli pociągnąć wątek z Godwynem no ale rozumiem że spełnili życzenie graczy którzy chcieli prime radahna.
No i nagrody za pokonanie to żart, szczególnie przed nerfem w moim przypadku męczysz się z nim z 150 razy albo i lepiej po to żeby mieć do wyboru całkiem okej inkantacje i dwa miecze których lepsza wersja jest w podstawowej wersji gry.
Oni tam już słyną że zakończenia mają być szybkie proste i często na odpierdol gdzie w innych grach oglądasz często półgodzinny film a mi to w sumie pasuje że jest powiedziane jedno zdanie i naraMi najbardziej brakowało dodatkowego zakończenia gry - zjednoczenia się z Mikelą i Radahnem.

masz sobie w głowie ułożyć ;)Oni tam już słyną że zakończenia mają być szybkie proste i często na odpierdol gdzie w innych grach oglądasz często półgodzinny film a mi to w sumie pasuje że jest powiedziane jedno zdanie i nara![]()