Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co tam Ci nie działa? Ja normalnie mam pirata i śmiga.Chciałem sobie zainstalować ISO Władcy Pierścienia, tej strategii. Kiedyś za młodu to się robiło na luzie Deamon Toolsem. Teraz niby zrobiłem wszystko po kolei, ale nie uruchamia się i chuj. Niestety serwery już nie są wspieranie i nie da się kupić nigdzie online tej gierki. To był taki klasyk :( Krasnale najlepsze :(
![]()
WÅadca PierÅcieni: Bitwa o Åródziemie II, The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth II - Wielka Encyklopedia Gier - GRYOnline.pl
Kontynuacja bestsellerowej strategii czasu rzeczywistego, bazujÄcej na cieszÄcej siÄ niesÅabnÄcÄ popularnoÅciÄ trylogii WÅadca PierÅcieni oraz jej kinowej adaptacji.www.gry-online.pl

jak przeczytasz wszystkie posty, a nie jest ich dużo, to będziesz wiedział.Co tam Ci nie działa? Ja normalnie mam pirata i śmiga.

Moja dziś to samo. Musiałem szybko ustawić do pionu!![]()
Donald Tusk wskazaÅ gry wideo jako jeden z czynników, które przyczyniÅy siÄ do ataków w polskich szkoÅach - GRYOnline.pl
Donald Tusk wskazaÅ gaming jako jeden z czynników mogÄcych sprzyjaÄ agresji wÅród mÅodzieży.www.gry-online.pl
![]()
Użyłeś Aksi czy może coś jak spartański szał?Moja dziś to samo. Musiałem szybko ustawić do pionu!