GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

IMG_2181.jpeg

Taki plakat znalazłem z czasów gdy kupowałem CD-Action i powiesiłem na siłce. Przedstawia oczywiście bohaterów kultowych gier :duckfap:

jak tam @AndJusticeForAll
dalej pykasz?
1761332564666.png

:roberteyeblinking:

ten wariatuńcio od sarumajów ocenił ghost of wokei gorzej niż...

Africans Creed da Shadow

:wtf2:

bamburaj Yabube Yamakumba Yababuke

:beczka: :beczka: :beczka:

mistrz

Last edited:
Ale jaja,
@PIR pa tu

Hello Citizens,

Have you ever wondered what it would be like to experience Frostpunk 2 in real life?

This February 12–15, 2026, our friends at Larp Venture will take over a historical fort in Poland to host an official live L.A.R.P. experience created in partnership with us.

The Last Recon puts you in one of Frostpunk’s remote outposts. Food is scarce, the cold is merciless, and tensions rise as survival becomes uncertain. You’ll negotiate, lead, build, and sacrifice because not everyone can be saved. The city depends on you.

You can buy tickets and use code CITYMUSTLIVE to receive a 10% discount here:

https://larpventure.com/frostpunk

Na gamepass jest już Ninja Gaiden 4. No cóż chyba tej serii nie trzeba nikomu przedstawiać.
ponoć chujnia widziałem recenzję, walka dobra reszta dno, zmieniony bohater i tak dalej, nudne przejścia od areny do areny

ponoć chujnia widziałem recenzję, walka dobra reszta dno, zmieniony bohater i tak dalej, nudne przejścia od areny do areny
Chujowy dizajn to był już wcześniej. Na Sigmę dałem się nabrać do oporu i odinstalowałem po napotkaniu japońskich duchów na motocyklach.

Ale jaja,
@PIR pa tu

Hello Citizens,

Have you ever wondered what it would be like to experience Frostpunk 2 in real life?

This February 12–15, 2026, our friends at Larp Venture will take over a historical fort in Poland to host an official live L.A.R.P. experience created in partnership with us.

The Last Recon puts you in one of Frostpunk’s remote outposts. Food is scarce, the cold is merciless, and tensions rise as survival becomes uncertain. You’ll negotiate, lead, build, and sacrifice because not everyone can be saved. The city depends on you.

You can buy tickets and use code CITYMUSTLIVE to receive a 10% discount here:

https://larpventure.com/frostpunk

@Dzihados @Miskatonic @halibut

Paczcie tutaj, weekend w namiocie w temperaturach okolicy zera, jeszcze w klimatach gry! :awesome:

Ja dziś wieczorem w planach dalej śmigać motorem wśród zombie. Chociaż kusi zobaczyć silent hill 2 z ps plusa

Chujowy dizajn to był już wcześniej. Na Sigmę dałem się nabrać do oporu i odinstalowałem po napotkaniu japońskich duchów na motocyklach.
Kurde, to mnie zmartwiło. Pamiętam jak kiedyś ogrywałem starsze gaideny i było zacne. Chociaż dobrze, że walka na dobrym poziomie bo jednak w tym gatunku to podstawa. Osobiści pamiętam jak kiedyś zrobili DmC i pomimo innego bohatera grało mi się naprawdę przyjemnie. Gra miała swoje minusy fabularne, ale sam gameplay był dobry.

DmC i pomimo innego bohatera grało mi się naprawdę przyjemnie. Gra miała swoje minusy fabularne, ale sam gameplay był dobry.
DMC to bardzo solidny slasher. Ta gra była jechana, bo banda spłakanych psychofanów Dantego nie była w stanie znieść nowej stylistyki.

Last edited:
Zalutowałem Warhammer Rogue Trader.
Bardzo solidne i smaczne chociaż bez spolszczenia i całkowitego VA.

Disco Elysium wjechało na androida... Ale to ma gesty klimat, już mię wchłonęlo.

Całość muzycznie sztos, trochę UI przerobiony żeby klikania mniej Było, ale... Co to jest kurwa za gierka.

Aż mi się dekady alkoholizmu przypomniały :śmiech:

1000045269.jpg
1000045282.jpg
1000045285.jpg
1000045287.jpg
1000045277.jpg
1000045276.jpg

I ten styl... Ja pierdolę... Ale kosmos, arcydzieło.

Attachments

• 1000045278.jpg
    1000045278.jpg
    80.9 KB · Views: 17
Disco Elysium wjechało na androida... Ale to ma gesty klimat, już mię wchłonęlo.

Całość muzycznie sztos, trochę UI przerobiony żeby klikania mniej Było, ale... Co to jest kurwa za gierka.

Aż mi się dekady alkoholizmu przypomniały :śmiech:

View attachment 132702View attachment 132703View attachment 132704View attachment 132705View attachment 132706View attachment 132707

I ten styl... Ja pierdolę... Ale kosmos, arcydzieło.
Disco elysium rewelacja. Na androida to jakaś okrojona wersja czy normalna? Polecam wszystkim zagrać, jedna z najbardziej oryginalnych gier w jakie grałem. Świat jaki stworzyli w tej grze jest mega ciekawy.

Disco elysium rewelacja. Na androida to jakaś okrojona wersja czy normalna? Polecam wszystkim zagrać, jedna z najbardziej oryginalnych gier w jakie grałem. Świat jaki stworzyli w tej grze jest mega ciekawy.
Hehe, w sumie nie wiem, nie grałem w wersję pc.

Na pewno interface jest zmieniony, ale czy historia?

Nie sądzę, to za dużo przerobek. W wersji do pobrania są cztery poziomy, za resztę Płacimy 44 czy 45 pln, także niedługo se kupię pełną, chociażby po to, by zobaczyć ile jest miodku w miodku. A czy okrojoną to musi ktoś kto grał na PC wypowiedzieć.

Jak dla mnie sztos.
1000045306.jpg
1000045307.jpg
1000045308.jpg
1000045309.jpg

1000045329.jpg

1000045330.jpg

1000045333.jpg

Jestę Żulicjantę?! WHY???

PS. To chyba pełna wersja (tzn po wykupieniu całości) :goldi:

Attachments

• 1000045332.jpg
    1000045332.jpg
    63.5 KB · Views: 12
Jestę Żulicjantę?! WHY???

PS. To chyba pełna wersja (tzn po wykupieniu całości) :goldi:

Ta gra ryje beret. Ten kto to tworzył musiał być chory.
Tylko ja mam problem z tego typu grami, że nie umiem po prostu grać i klikać co popadnie, tylko zapisuję i wczytuję po sto razy, bo sprawdzam różne opcje dialogu, a tu się aż prosi żeby zepsuć śledztwo i skończyć w zaszczanych gaciach

Back