View attachment 132845View attachment 132846View attachment 132847View attachment 132848View attachment 132851View attachment 132852View attachment 132853View attachment 132854View attachment 132855View attachment 132856View attachment 132858
Mi to wygląda na pełną wersję, ograniczoną do początkowych leveli.
Nie do końca mam podobnie, zależy od gierki. Tu akurat dialogi są ciekawie rozwiązane, bo jeśli nie uzyskamy odpowiedzi, która nas pchnie dalej, to opcja dialogu z daną osobą pozostanie aktywna i dodatkowo otrzyma oznaczenie, więc można do woli testować rozmowy.
Zresztą widać w rozwinięciu rozmowy, co już omawialiśmy, można wrócić do wątku i poprowadzić go inaczej, sprawdzając inne opcje, bo czasem rozmowy nie uda się poprowadzić tak, by uzyskać idealną odpowiedź.
Kupię pełną wersję, tu dopiero początek jedną postacią, czyli będzie sens grać kilka razy, a w dodatku grałem może dwie godziny, a wygląda że jest dużo więcej treści, nawet wnioskując po punktach osiągnięć, po dwóch godzinach niektóre statystyki nadal w okolicach zera...
45 pln to w sumie darmo za tak ciekawy scenariusz i wykonanie audiowizualne, nie mówiąc o klimacie.